Här samlar vi information och nyheter som kan vara av intresse. Händer det något spännande i Bromma? Hör gärna av dig till oss.

01 december, 2021

Julmarknad på Ängby Torg

Vi var på plats och hade en otroligt välbesökt tävling där man skulle
"Gissa hur många tomtar som bor i huset?"
Av 216 st tävlande så blev det 4 st vinnare som gissade närmast.
321 st
322 st
323 st
317 st

Totalt i huset så var det 320 st tomtar som bodde tillsammans :)

24 september, 2021

Fjelkners ingår numera i Widerlöv koncernen

Fjelkners har funnits i, och fokuserat på, Bromma sedan 1989 och kan därmed sitt område på detaljnivå med en genomsnittlig marknadsandel om 30 procent.

– Fjelkners är ett otroligt välskött bolag som har ett mycket starkt varumärke inte bara på den lokala Brommamarknaden utan även i övriga delar av Stockholm. Vi kommer att behålla det välkända namnet i vår kommunikation med marknaden samtidigt som vi kommer att kunna addera ytterligare värden, säger Tomas Widerlöv, grundare och vd för Widerlöv, i en kommentar.

Widerlöv fortsätter därmed sin expansion från Uppsala och Västerås till att nu ha fem kontor i Stockholm. Vad gäller medarbetarna på Fjelkners fortsätter de under samma varumärke.

– Vi ser alla fram emot att kunna erbjuda våra kunder ett större nätverk och ett stort utbud av bostadsrätter i innerstan, säger Christina Casserlöv, vd och Fjelkners tidigare ägare.

14 september, 2021

Säljstart Alba 2

Välkommen på säljstart – först visning, sedan digital säljstart

Äntligen har det blivit dags att släppa ytterligare lägenheter till försäljning i Alba 2, Bromma. Dagen startar med öppet hus/säljstartsvisning där du får ta del av Albas speciellt utvalda materialval och se den fysiska modellen av husen. På plats får du även träffa mäklaren och personal från Järntorget. Här har du möjlighet att få svar på dina frågor om projektet, området och lägenheterna samt hur det går till att köpa bostad av oss på Järntorget. Allt för att underlätta ditt beslut om vilken eller vilka lägenheter just du är intresserad av.

Klockan 17:00, den 26 september, öppnar den digitala säljstarten. Det är först då du kan välja vilken eller vilka lägenheter du är intresserad av att köpa. 

Säljstartsvisning
Var: Alviksvägen 103, Bromma (utomhus vid Fjelkners kontor)
Datum: söndagen den 26 september
Tid: 11:00-13:00

Digital säljstart
Var: Digitalt (länk släpps senare)
När: söndagen den 26 september
Tid: 17:00 – 19:00

Njut av det bekväma livet i en lite lyxigare lägenhet med generösa sällskapsytor, stora terrasser och balkonger. Här har du också plats för bilen i garage under huset, med hiss upp till dörren. Här blandas nytt med gammalt och närhet med avskildhet. Ta avkopplande promenader genom lummiga villaområden ner till Mälaren, eller njut av mysiga frukosttimmar på närliggande café.

Totalt består Alba av 60 lägenheter fördelade på 8 hus. I etapp 2 säljer vi 32 lägenheter, fördelade i 4 huskroppar, i den västra delen av Alba.
Alba betyder vit. Namnet symboliserar dels husens färg, men också färgen på ett oskrivet blad. I Alba kan du forma din vardag som just du vill ha den.

För mer info se 

https://www.jarntorget.se/bostader/stockholm/bromma/alba-2/

16 april, 2021

Går ni i säljtankar?

Vi har ett stort antal spekulanter som letar boende i Bromma. Våra försäljningar 2021 har varit välbesökta (följer såklart FHM:s riktlinjer vilket innebär max 8 besökare åt gången) och resulterat i höga slutpriser. Välkommen att höra av er så bokar vi in ett möte digitalt, på vårt kontor eller hemma hos er vad som passar er bäst!

01 april, 2021

Hoppa på Fjelkners rekordtåg!

Som ledande aktör på villamarknaden i Bromma har vi ett mycket stort och uppdaterat spekulantregister och många av de objekt vi får in säljs innan de kommer ut på Hemnet till mycket höga priser.

I en hetsig marknad är det än viktigare att aldrig tulla på kvaliteten i försäljningsarbetet. Där får vi mycket positiv återkoppling från våra spekulanter – att de känner trygghet i försäljningsprocessen.

Trygga köpare skapar bra affärer och nöjda säljare.

Alla tider har sina utmaningar – situationen med Covid fortsätter att ställa krav på vårt arbetssätt – men där känner vi att våra anpassningar även medfört positiva förändringar. Vi håller i och håller ut – snart så har vi fått våra sprutor och kan börja träffa er kunder under mer normala omständigheter.

Hopp om en mer normal vardag innebär att fler vågar och orkar ta tag i sin situation, oavsett förändringens karaktär. En del modiga ändrar livsstil. Vi ser redan nu en större aktivitet i marknaden – men någon ketchupeffekt tror vi inte att vi kommer att få se i närtid. Det kommer fortsatt att vara många fler som vill bo i Bromma än som säljer sitt boende.

Projekt Alba, där etapp 1 nu är slutsålt, dit flyttar de som redan bor i Bromma och även de som kommer från andra håll. Ett mycket bra tillskott av stora lägenheter i området. Ytterligare 32 lägenheter ska säljas, men mer info om detta kommer längre fram.

Nu hoppas vi att ni som redan bor i Bromma kanske fått lite inspiration till att fundera om det är dags att göra en förändring. Som ni förstår så är det många hugade som inget hellre vill än att få flytta till just ert boende och som är villiga att betala bra.

Du som letar och letar febrilt, ge inte upp, det kommer att komma fina villor och fina bostadsrätter till försäljning. Se bara till att du finns med i vårt spekulantregister. Ibland kan en tvåstegsraket vara att rekommendera i jakten på drömvillan. Köp en lägenhet och etablera dig området i väntan på att din drömvilla blir till salu.

Vi på Fjelkners vill passa på att önska alla en härlig vår!

16 februari, 2021

Covid-19

För att förhindra spridningen av Covid-19
har vi enbart bokade visningar och tillåter
maximalt 8 personer samtidigt på en visning.
Bokning av visningstid sker via vår hemsida
eller direkt med ansvarig mäklare.
 

15 februari, 2021

Villa sökes i Smedslätten

För en specifik köpklar kund söker vi nu en villa i Smedslätten med 4 sovrum på övre plan.

Går ni i säljtankar?

Kontakta då Christina Casserlöv på 0708-60 22 70 eller christina@fjelkners.se

07 februari, 2021

Villa sökes i Äppelviken

För en specifik köpklar kund söker vi nu en villa i Äppelviken med närhet till Mälaren.

Går ni i säljtankar?

Kontakta då Karin Kellander Kinch 0708-60 22 18

20 januari, 2021

Villa sökes i Stora Mossen

För en specifik köpklar kund söker vi nu en villa i Stora Mossen om ca 200-250 kvm, 3-4 sovrum och med plan familjevänlig tomt.

Går ni i säljtankar?

Kontakta då Mikael All 0708-25 17 99 

12 december, 2020

Villa sökes i Södra Ängby

17 september, 2020

Bokade visningar

Nu kan du med några klick boka den visningstid som passar dig bäst via vår hemsida under respektive objekt. 

Om du behöver hjälp med att boka din visningstid så går det självklart bra att ringa oss på 08-26 86 00 så hjälper vi dig. 

Välkommen på visning!

03 september, 2020

Mallorca

Vi har under de senaste åren uppmärksammat att många av våra kunder i Bromma hyser en allt större kärlek till Mallorca. Därför är det väldigt roligt att Fjelkners numera kan hjälpa våra kunder att köpa hus eller lägenhet på Mallorca. Vi gör detta genom ett samarbete med Nano Mundo Properties, ett företag som är specialiserat på Mallorca och att hjälpa kunder att hitta rätt boende på denna fina ö. Tag kontakt med oss på Fjelkners så berättar vi mer.

28 augusti, 2020

Visning av projekt Alba

Visning utomhus invid Fjelkners kontor på Alviksvägen 103.

Det bjuds på lättare förtäring. 

Välkomna.

25 juni, 2020

Bostadsmarknaden i Bromma

22 juni, 2020

Trevlig sommar

Vill du komma i kontakt med oss är du alltid välkommen att ringa eller maila direkt till någon av våra fastighetsmäklare.

På kontoret på Alviksvägen når du:
Kristina Ekberg på 0708-60 22 10 eller kristina@fjelkners.se
Karin Kellander Kinch på 0708-60 22 18 eller karin@fjelkners.se
Mikael All på 0708-25 17 99 eller mikael@fjelkners.se
Christina Casserlöv på 0708-60 22 70 eller christina@fjelkners.se
Carina Frank på 0708-60 22 00 eller carina@fjelkners.se

På kontoret på Ängby Torg når du:
Christina Sylvan på 0708-60 22 16 eller christina.sylvan@fjelkners.se
Mikael Flobecker på 0708-60 21 91 eller mikael.flobecker@fjelkners.se

Det går även alltid bra att ringa till kontoret på
08-26 86 00 alternativt maila till info@fjelkners.se

28 april, 2020

Ett hus i solen

Funderar du på att sälja ditt hus i höst eller i vinter? Goda förberedelser gör skillnad för din försäljning. 

Vi foto­graferar ditt hus exteriört kostnadsfritt när det är soligt, grönt och fint ute. En annonsbild med blå himmel och prunkande grönska gör att vi kan presentera ditt hus från sin bästa sida.

Boka tid för din utomhusfotografering redan nu!

Välkommen att ringa oss på 08-26 86 00

16 mars, 2020

Visningar i ”Corona-tid”

För att förhindra spridningen av Covid-19 har vi nu enbart bokade visningar. Vi ombeder alla att kontakta ansvarig mäklare vid intresse för någon av våra bostäder.

Fler och fler av våra säljare har under det senaste året valt att enbart annonsera sina bostäder på vår hemsida och som förhandstips. Det innebär att vi redan har ställt om våra försäljningsprocesser till att ha färre antal öppna visningar till förmån för privata visningar, vilket ligger i linje med dagens situation. Att hålla sig uppdaterad med bostäder till salu/förhandstips på vår hemsida är därför något som vi rekommenderar om du söker bostad i Bromma.

Vi vill att du som är sjuk, även med milda symptom, avstår från att komma på våra visningar.

Tack för visad hänsyn och varmt välkommen att höra av dig till oss!

Din trygghet – Vårt ansvar

17 februari, 2020

Årets temakväll

Den 12 februari 2020 bjöd vi in till en inspirerande temakväll på vårt kontor på Ängby Torg 6.
Eventet blev fort fullbokat. Kvällen bjöd på intressanta föreläsningar, tilltugg och dryck.

Går även du i säljtankar, kontakta oss för professionell hjälp med din försäljning!

info@fjelkners.se eller 08-26 86 00

21 januari, 2020

Insiprerande temakväll

Förbered din villaförsäljning!
Inspirerande temakväll på Fjelkners
Ängby Torg 6
12 februari 2020 kl. 18-20
Vi bjuder på enklare tilltugg och dryck.
För att säkra er plats, anmäl er via
info@fjelkners.se – 08-26 86 00
OBS! Begränsat antal platser.

01 december, 2019

Pepparkakshustävling

Traditionsenligt anordnade vi vår pepparkakshustävling på Ängby Torgs julmarknad vid första advent. I år tävlade 9 stycken olika bidrag och över 400 personer  kom in och tittade på alla fina kreationer och röstade på sitt favorithus! I år vann den fina Igloon.

05 november, 2019

Vi expanderar

Ytterligare två mäklare på vårt kontor i Smedslätten

Fjelkners är glada över att kunna presentera ytterligare två medarbetare, Mikael All och Karin Kellander Kinch, på vårt kontor i Smedslätten. Mikael är Brommabo sedan 1959 och har mäklat villor och lägenheter i området sedan 2005. Karin önskar vi välkommen tillbaka då hon tidigare funnits på vårt kontor på Ängby Torg men hon kommer nu att utgå från vårt kontor på Alviksvägen i Smedslätten.

Ytterligare en mäklare på vårt kontor på Ängby Torg

Fjelkners är också glada över att kunna presentera ytterligare en medarbetare, Mikael Flobecker, på vårt kontor på Ängby Torg. För många redan ett bekant ansikte och namn då han under cirka 15 år varit en av Brommas mest anlitade mäklare. Mikael "Micke" är uppvuxen i Norra Ängby och har bott i Ängby i princip hela sitt liv. Så vill du veta något om Norra Ängby är det bara att fråga Micke! -:)

15 januari, 2019

Ny marknad

Nya marknadsförutsättningar
Den marknad som nu råder innebär normalt sett längre ledtider vid försäljningar och priserna är lägre än för något år sedan. De flesta köpare har mindre pengar att röra sig med pga hårdare krav från bankerna. Säljarna måste ibland sälja först och köpa sen. Av vissa kräver bankerna ett säljkontrakt innan de får tillträda det nya boende för att få brygglån. Och så finns det de som inte har några problem alls med finansieringen, man har kanske redan sålt och har bråttom att hitta ett nytt boende eller så har man bara goda finanser. Marknaden spretar. I denna marknad krävs kunskap, erfarenhet och ett stort kontaktnät. Vi har allt detta och matchar köpare med säljare med goda resultat, oavsett hur säljarna önskar att deras försäljning görs. En del säljare vill ut publikt medans andra önskar en mer diskret försäljning.

Finns du med i vårt stora kontaktnät? 
Ska du sälja, hör då av dig till oss så berättar vi vad vi kan göra för dig. Ska du köpa, se till att du finns med i vårt spekulantregister.

15 januari, 2019

Nyvaknat intresse för projekt Alba

Nyvaknat intresse för projekt Alba
För snart ett år sedan var det full fart på släppet av lägenheter i projekt Alba på Nyängsvägen/Västerled. Många lägenheter blev bokade. I höstas lades det en våt filt över allt vad nyproduktion heter, vilket naturligtvis även drabbade projekt Alba, men inte alls i den omfattning vi befarade. De flesta insåg att det är ett bra projekt och valde att stanna kvar, trots ett års försening av produktionsstarten. Generellt anser kunderna att lägenheterna är bra prissatta, att det är fina lägenheter med bra kvalitet, att läget är bra och man uppskattar högt att det är GARAGE i huset. Alla tre stora lägenheter på 191 kvm är bokade och ett antal fler av de övriga lägenheterna. Nu börjar intresset åter vakna för att boka lägenhet.

Vänta inte för länge
Går du och funderar på projekt Alba - fundera inte för länge - vi bokar på i den takt som intresse inkommer. Är man intresserad av etapp 2 ska man anmäla intresse på Abacus Bostads hemsida. 

09 november, 2018

Spontanbesök eller boka tid

När hösten är som mörkast har vi ofta lite bättre med tid att tänka, resonera och planera.
Boendet är en fråga som engagerar oss alla, mer eller mindre, men de flesta funderar ändå kring frågor som var vill jag/vi bo om ett till två år eller kanske om fem år eller när barnen blivit stora?

Vi är gärna bollplank i en sådan diskussion och om det snart är dags gör vi en plan för en försäljning. Många tycker det är skönt med en diskret försäljning. Just nu sker många affärer underhand där vi matchar köpare och säljare till allas nöjdhet.

Har du precis köpt och vill ut snabbt i marknaden med ditt eget boende ordnar vi även det förstås.

Välkommen till något av våra kontor för en pratstund
Kom in på spontanbesök eller boka tid för att säkert veta att vi har tid för dina frågor. Vi bjuder på kaffe. Välkomna!

12 december, 2017

Fjelkners söker en fastighetsmäklare

Fjelkners söker en fastighetsmäklare
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som fastighets­mäklare. Som marknadsledande i Bromma kan vi erbjuda en professionell och trivsam arbetsplats i ett mycket attraktivt område. Som driven fastighetsmäklare får du tillgång till ­en bra marknadsposition och blir en del av vår väl fungerande organisation.

En av våra duktiga mäklare har, beroende på flytt till annan ort, tyvärr slutat hos oss så det finns många kommande ­affärer som väntar på att tas om hand. Du kommer att få arbeta med försäljning av exklusiva objekt i Bromma och kommer att ha tillgång till en intern coach. Har du en önskan att arbeta med höga kvalitetskrav och vara med och påverka utvecklingen av Fjelkners Fastighetsmäkleri, är du den vi söker.

Har du lokalkännedom är det ett extra plus. Självklart är du också en positiv person.

Välkommen att kontakta oss!
Carina Frank, 0708-60 22 00, carina@fjelkners.se 
Christina Casserlöv, 0708-60 22 70, christina@fjelkners.se

05 december, 2017

Tack för alla fina tävlingsbidrag!

Årets pepparkakshustävling är avgjord
Julmarknaden på Ängby Torg blev som vanligt välbesökt.  Torget fylldes av entusiastiska besökare i alla åldrar och det var en härlig julstämning.

Fjelkners anordnade traditionsenligt årets pepparkakshustävling. Många barn i området lämnade in fantastiska tävlingsbidrag, inget hus var det andra likt. Vi är glada att så många har lagt ner så mycket tid och energi på att skapa fina pepparkakshus!

Vinnare av pepparkakshustävlingen 2017
Drygt 400 personer var inne på vårt kontor och röstade på sin favorit.
Vi gratulerar årets vinnare!

1:a pris – högtalare Marshall Woburn
Maja Lindgren och Selma Palm

2:a pris – högtalare Marshall Stanmore
Ella Henriksson

3:e pris – trådlösa hörlurar Beats X
Simon och Rebecca Walin

Vi ser redan fram mot nästa år!

Hälsningar från oss på Fjelkners

14 juni, 2017

Kapitalvinstberäkning

Kort om kapitalvinstberäkning när du säljer din bostad
Ett uppskov får vid försäljning av privatbostadsfastighet eller privatbostadsrätt från 1 januari 2017 eller senare, vid förvärv av en billigare ersättningsbostad, inte överstiga så stor del av kapitalvinsten ökad med eventuellt tidigare uppskovsbelopp som ersättningen för ersättningsbostaden utgör av ersättningen för ursprungsbostaden. Detta är den så kallade kvoteringsregeln.

Lite förenklat: Dela köpeskilling nya boende med köpeskillingen gamla boende och ni får en kvot. Exempelvis, om köpeskilling det nya boende är 6 miljoner kronor och köpeskilling gamla boendet är 10 miljoner kronor, ger det en kvot 6/10, lika med 60%.

Räkna sedan fram kapitalvinsten för försäljningen av det gamla boendet inklusive tidigare uppskov, dvs addera eventuella tidigare uppskovsbelopp. Ni får då begära uppskov med 60 % av den framräknade kapitalvinsten. Resten, dvs 40 % av den framräknade kapitalvinsten måste i detta exempel skattas fram till 22 % skatt.

Ovanstående beskrivning kan endast användas som ett schabloniserat sätt att beräkna möjligt uppskov. Det är viktigt att ta del av skatteverkets hemsida www.skatteverket.se för mer information om hur de olika beloppen ska räknas fram och vad som gäller avseende köpeskilling ersättningsbostad och köpeskilling ursprungsbostad och vilka kriterier som gäller för att dessa ska få räknas som ersättningsbostad respektive ursprungsbostad.

Våra säljare får av Fjelkners hjälp med en preliminär kapitalvinstberäkning samt med deklarationen av försäljningen.

31 maj, 2017

Du har väl inte missat Scarfó?

Du har väl inte missat Gelato Scarfó på Ålstensgatan 12 i Ålsten! Hanna Larsson och Angelo Scarfo har efter utbildning i Italien öppnat denna glassbar. Glassen tillverkas av färska och högklassiga ingredienser utan halvfabrikat. Detta har varit en lyckad satsning då köerna ringlat långa längs husfasaderna sedan de öppnade och de har fått högsta betyg på TripAdvisor. Hanna och Angelo har även deltagit i glasstävlingar och tagit hem flera priser. Vågar ni missa denna lokala ytterst välsmakande glass? Beroendeframkallande är väl en underdrift. Vi är glada att de valde just Bromma att öppna sin glassbar i. Vi ses där!

14 maj, 2017

Vikarie sökes

Vikariat receptionist/assistent
Vi söker en positiv och ansvarstagande receptionist/assistent på heltid. Tjänsten är ett vikariat från augusti 2017 till juni 2018. Lokalkännedom samt kunskap om InDesign är en fördel.

Trivsam arbetsplats
På våra två kontor i Bromma är vi idag sju fastighetsmäklare, en mäklarassistent, en receptionist/assistent och en grafisk form­givare som alla arbetar mot ett gemensamt mål – att erbjuda en tjänst ”utöver det vanliga”. Som marknadsledande i Bromma kan vi erbjuda dig en professionell och trivsam arbetsplats.

2017-06-12
Tjänsten är nu tillsatt och vi hälsar Elly Stålvant välkommen till oss!

11 maj, 2017

Spring med Fjelkners

Spring 12:an-loppet med Fjelkners – vi betalar din anmälningsavgift.

Kom in på vårt kontor och hämta din Fjelknerströja under vecka 20, senast fredag 19 maj.

10 maj, 2017

Välkommen till vår nya hemsida

Du ska nu få en ännu bättre överblick och en bättre upplevelse när du besöker vår hemsida och tittar på våra bostäder till salu. Vi hoppas vi ska inspirera dig att göra den förändring av ditt boende som du kanske länge funderat på.

Här finner du också information om vår mäklartjänst samt information om området och aktuellt från bostadsmarknaden.

Eftersom hemsidan är ny så kanske något inte fungerar som det ska för dig – tveka inte att då höra av dig till oss.

Det finns en länk till vårt spekulantregister – om du inte redan finns med – gå gärna in och anmäl ditt intresse så får du förslag på boenden som kan passa dina/era behov.

Vi finns också på Facebook och Instagram – se länkarna överst på sidan – gå gärna in och gilla.

06 oktober, 2021

Bästa tänkbara mäklare

“Vi kan varmt rekommendera Micke Flobecker! Bästa tänkbara mäklare, alla kategorier. “
/Säljare på Rundkyrkoallén 20B

24 september, 2021

Proffsiga insatser

Carina, tack snälla för all din hjälp och proffsiga insatser. Jag kan varmt rekommendera dig vidare. Vi är supernöjda!
Varma hälsningar Anna, säljare Brötvägen

09 september, 2021

Stort engagemang, kunskap och förtroende

Mikael Flobecker är en fantastik mäklare som med stort engagemang, kunskap och förtroende guidar en som säljare genom den omfattande affär en husförsäljning innebär. Micke var en god rådgivare både inför visning, styling, fotografering men även kring budgivningsprocess och avslut. Han var proaktiv, tydlig och transparent på ett trevligt och tillmötesgående sätt. Vi ger Micke och Fjelkners våra varmaste rekommendationer.
// Säljare på Kyrkoherdevägen 26

29 augusti, 2021

Från ax till limpa

Vi var mycket nöjda med Mikael Alls insats. Han skötte allt perfekt från “ax till limpa”. När man gör en av sina större affärer i livet är det tryggt att ha en mäklare med lång erfarenhet och god kännedom om den lokala marknaden. Mikael har allt detta.
/Säljare på Topeliusvägen 1

25 augusti, 2021

Proffsig säljprocess

“Trevligt bemötande och proffsig säljprocess. Mycket god kännedom om området- vi är supernöjda med Micke Flobecker!” /Säljare på Dybecksvägen 49

11 augusti, 2021

Tydlig, vänlig och proffsig

Supernöjda med Mikael All! Tydlig, vänlig och proffsig. Mycket bra lokalkännedom.
/Säljare på Runda vägen 12A

21 juni, 2021

Mycket nöjda

Vi är mycket nöjda och kan rekommendera Mikael Flobecker
/ Säljare på Gliavägen 56C

16 juni, 2021

Vi rekommenderar honom varmt

“Mikael Flobecker är en fantastiskt duktig mäklare, vi rekommenderar honom varmt!”
/Säljare på Attundavägen 44

15 juni, 2021

Mycket nöjd med hela processen

“Micke F gjorde ett strålande jobb i samband med min lägenhetsförsäljning. Han var lyhörd och inkännande och förtroendeingivande både för mig och för de spekulanter som var intresserade av bostaden. Jag kan varmt rekommendera honom och är mycket nöjd med hela processen.”
Säljare på Beckomberga Ängsväg 14

07 juni, 2021

Vänlig och trevlig men framför allt kunnig och professionell.

“Efter flera månaders funderingar på ev. flytt norrut anlitade jag Fjelkners Fastighetsmäkleri för försäljning av min 3-rumslägenhet i Bromma. Jag fick god kontakt med Mikael Flobecker, som därefter under en knapp månad lugnt och systematiskt lotsade mig genom alla förberedelser inför en överlåtelse. Nu efter avtal återstår slutsträckan och jag känner mig trygg också inför det samarbetet med Mikael Flobecker. Han är lugn, vänlig och trevlig men framför allt kunnig och professionell. Därför kan jag varmt rekommendera honom inför en eventuell fastighetsförsäljning”
/Säljare på Nockeby Backe 2D

02 juni, 2021

Stort tack Carina

Säg till dina säljare att systrarna som inte köpte tyckte att mäklaren de valt var väldigt duktig, engagerad och ansträngde sig väldigt för att alla skulle bli nöjda! Tack för allt engagemang du la ner på detta! Man blir så glad över att stöta på mäklare som dig! // Spekulant på Göholmen

17 maj, 2021

Proffsig mäklare

Mikael All är en proffsig mäklare med mycket bra lokalkännedom som lyssnade på oss som säljare och infriade våra förväntningar.
/Säljare på Moravägen 13

06 maj, 2021

Tack för ett…

Mikael All, tack för ett mycket bra jobb, tydliga svar och alltid snabb respons.
/Martin

16 april, 2021

Vi var mycket nöjda genom hela processen

En mycket kunnig, driven och dessutom sympatisk mäklare som vi varmt kan rekommendera. Vi var mycket nöjda genom hela processen.
/Säljaren på Västerled 7

23 mars, 2021

Jag tog kontakt med Mikael All

Jag tog kontakt med Mikael All via e-mail då vi bor i USA sedan 7 år och ville sälja vårt hus på Bågvägen i Ålsten. Mikael tog sig alltid tid att svara på mina frågor och vi hade en löpande e-mailkontakt hela vägen fram till försäljning. Huset såldes innan visning och vi känner oss jättenöjda med Mikael som mäklare för vår försäljning! Kan verkligen rekommendera Mikael! Stort Tack för all hjälp igen!
Säljare på Bågvägen 24

15 januari, 2021

Carina Frank är mycket kunnig och serviceminded

Hon arbetar hårt för att försäljningen skall bli så bra som möjligt samtidigt som hon är mycket noggrann i hanteringen mot både säljare och köpare. Jag kan varmt rekommendera Carina till kommande säljare.
Säljare på Nåsvägen 15

15 januari, 2021

Mikael är mycket erfaren och gedigen i sitt arbete.

Mikael Flobecker är mycket erfaren och gedigen i sitt arbete. Har en balanserad och sympatisk approach som vinner förtroende. Kan verkligen rekommendera honom!
Säljare på Ehrenstrahlsvägen 16

29 november, 2020

Mikael är erfaren, lyhörd och målinriktad.

Med sin tydliga positiva känsla för Brommas Trädgårdsstad och dess hus är han ett utmärkt stöd i försäljningen.
Säljare på Rättviksvägen 14

28 oktober, 2020

Alldeles utmärkt!

”Alldeles utmärkt! Karin har en ärlighet som är ovanlig i mäklarkåren. Jag fick förtroende för Karin direkt. Jag har känt mig trygg!”

28 oktober, 2020

Mikael gjorde ett kanonjobb

Mikael Flobecker gjorde ett kanonjobb!
Otroligt engagerad och ingav ett positivt lugn så man kände sig i säkra händer.
Rekommenderas verkligen!
Ronnie, säljare av Karlsbodavägen 44

28 oktober, 2020

Säljaren på Kinnekullevägen 27

“Mikael All är socialt kompetent, kunnig och förtroendeingivande “
säljare på Kinnekullevägen 27

28 oktober, 2020

Säljaren på Thespisvägen

Tack Kristina för din ödmjukhet och hjälp. Vi är så nöjda med priset och de nya ägarna. Katarina och Martin

28 oktober, 2020

Ingen annan kan jämföras med Fjelkners

”Utmärkt! Positiv, engagerad och närvarande! Har varit i kontakt med andra mäklarfirmor men ingen annan kan jämföras med Fjelkners och Karin. Vi är mycket nöjda. Kommer definitivt använda er nästa gång och rekommenderar er varmt till de vi känner!”
Säljare i Bromma

13 oktober, 2020

Micke Flobecker gjorde en bra insatts

Och han var till stor hjälp under hela försäljningsprocessen. Under kontraktsskrivningen uttryckte även köparen att de hade fått bra information och som säljare kändes det bra.
Säljare på Åloppevägen 33

07 oktober, 2020

Säljare av Hackspettsvägen 7

Jag är mycket nöjd med det stöd och den hjälp vi fick av Mikael All vid försäljningen av vår fastighet. Hela processen sköttes mycket professionellt och under hela tiden fick vi svar på de frågor vi hade och den hjälp vi efterfrågade.

06 oktober, 2020

Hej Kristina,

Efter moget övervägande har vi beslutat att stanna kvar i Bromma och inte köpa huset på Resarö. Får jag samtidigt säga att jag mycket har uppskattat Din och Fjelkners service och kompetens, när vi behövde ett snabbt besked.

Om och när vi någon gång skall lämna vårt hus, kommer vi definitivt att återkomma till Dig och Fjelkners.

Bästa hälsningar,
Sven

05 oktober, 2020

En bra försäljning

Karin jobbade hårt för att få till en bra försäljning. Hon uppträdde korrekt och professionellt och var lyhörd för våra förslag och invändningar. Vi kan varmt rekommendera Karin med Fjelkners team!

01 oktober, 2020

Hej Christina,

Tack för trevligt bemötande under den här processen. Efter ha varit på ett antal visningar och budgivningar i området så kan jag helt klart säga att vi alltid skulle rekommendera er till vänner och bekanta. Camilla

01 oktober, 2020

Säljare på Bergslagsvägen 144

Mikael Flobecker är en personlig och professionell mäklare och med sitt stora engagemang och erfarenhet gjorde oss säljare supernöjda med hela processen av försäljningen av vår villa i Norra Ängby. Vi kan varmt rekommendera Micke! 

01 oktober, 2020

Återigen - stort tack för hjälpen med allt!

Hej Carina, Jag pratade med Peter idag också och ni är så himla proffsiga båda två, kommer rekommendera er till alla som ska sälja eller köpa hus. Mvh, Christian

09 september, 2020

Mikael All raderar alla orosmoment

“Att sälja en bostad är i regel den mest komplexa privataffär en individ kan ge sig in i. Mikael All raderar alla orosmoment som kan omgärda en säljprocess, vilket också genomgående präglar Fjelkners vilken är den byrå Mikael representerar. Boende i Bromma vilka väljer andra mäklare/byråer tar inte bara en risk. De begår ett misstag. Mikael All har helt enkelt gjort vår fastighetsförsäljning till en höjdpunkt, vilken man med glädje och värme kommer att minnas livet ut.”

05 september, 2020

”Ni har ju koll på er firma!”

Citat från en säljare på Spaltbacken när hon erbjöd en stege till vår assistent och vår assistent hade med en egen stege vid fotograferingen

01 september, 2020

Tack för ett mycket bra jobb!

Hej Carina,
Tack för ett mycket bra jobb och en smidig försäljning! Att sälja sitt hus är en stor process och då är det skönt att det praktiska funkar. Du har gjort ett mycket proffsigt jobb och varit ett stort stöd för oss. Tack för det! Och vi kommer självklart göra reklam för dig och Fjelkners bland våra vänner i området.

Mvh Peter och Mia

14 mars, 2020

Micke F

“Ett föredöme i att hantera kundmötet. Proaktiv med ödmjuk inställning.”
Säljare på Egilsvägen 34

21 november, 2019

Mikael Flobecker

Mikael Flobecker är en fantastisk mäklare, allt vad man kan önska sig!
Säljare på Beckombergavägen 91