Snart släpper vi 32 nya lägenheter i Alba

Välkommen på säljstart – först visning, sedan digital säljstart

I gränslandet mellan Stora Mossen, Ålsten och Abramhamsberg förbereder vi uppförandet av 60 lägenheter fördelat på två bostadsrättsföreningar.
Den första etappen är slutsåld, och nu närmar sig säljstarten av nästa etapp.

Välkommen på säljstart – först visning, sedan digital säljstart

Äntligen har det blivit dags att släppa ytterligare lägenheter till försäljning i Alba 2, Bromma. Dagen startar med öppet hus/säljstartsvisning där du får ta del av Albas speciellt utvalda materialval och se den fysiska modellen av husen. På plats får du även träffa mäklaren och personal från Järntorget. Här har du möjlighet att få svar på dina frågor om projektet, området och lägenheterna samt hur det går till att köpa bostad av oss på Järntorget. Allt för att underlätta ditt beslut om vilken eller vilka lägenheter just du är intresserad av.

Klockan 17:00, den 26 september, öppnar den digitala säljstarten. Det är först då du kan välja vilken eller vilka lägenheter du är intresserad av att köpa. 

Säljstartsvisning
Var: Alviksvägen 103, Bromma (utomhus vid Fjelkners kontor)
Datum: söndagen den 26 september
Tid: 11:00-13:00

Digital säljstart
Var: Digitalt (länk släpps senare)
När: söndagen den 26 september
Tid: 17:00 – 19:00

Njut av det bekväma livet i en lite lyxigare lägenhet med generösa sällskapsytor, stora terrasser och balkonger. Här har du också plats för bilen i garage under huset, med hiss upp till dörren. Här blandas nytt med gammalt och närhet med avskildhet. Ta avkopplande promenader genom lummiga villaområden ner till Mälaren, eller njut av mysiga frukosttimmar på närliggande café.

Totalt består Alba av 60 lägenheter fördelade på 8 hus. I etapp 2 säljer vi 32 lägenheter, fördelade i 4 huskroppar, i den västra delen av Alba.
Alba betyder vit. Namnet symboliserar dels husens färg, men också färgen på ett oskrivet blad. I Alba kan du forma din vardag som just du vill ha den.

För mer info se 

https://www.jarntorget.se/bostader/stockholm/bromma/alba-2/