Här samlar vi information och nyheter som kan vara av intresse. Händer det något spännande i Bromma? Hör gärna av dig till oss.

2024-06-11

Hon tänker på alla detaljer, svarar snabbt och är empatisk och snäll

Lisa är en otroligt engagerad och ambitiös person i allt hon gör. Hon tänker på alla detaljer, svarar snabbt och är empatisk och snäll när hon behöver och snabb och rakt på sak när det behövs. Vi var jättenöjda och skulle absolut rekommendera henne som mäklare.

//Säljare på Gagnefsvägen 10

2024-06-03

Tio av tio poäng!

Jonas var en perfekt partner att hålla i handen under den nervösa processen att sälja sitt hem. Han är engagerad, lätt och rolig att bolla tankar med, otroligt noggrann och alltid enkel att få tag i. Tio av tio poäng!

// Säljare på Stugvägen 32

2024-05-29

Trevlig, kunnig, smidig och snabb

Micke Flobecker är trevlig, kunnig, smidig, snabb och har väldigt bra lokalkännedom.

//Säljare på Hågavägen 11

2024-04-05

Vi kan varmt rekommendera Jonas

Jonas Cederroth är vi fantastiskt nöjda med. Jonas agerande och "projektledning" av hela processen har varit mycket professionell. Han är noggrann, mån om detaljer och är lugn och systematisk i hela sitt agerande. Allt detta har har gjort att vi har känt oss 100% trygga med att det skulle bli bra. Vi kan varmt rekommendera Jonas.

//Säljare på Grönviksvägen 179D

2024-03-19

Stort tack Karin!

Vi är fantastiskt nöjda med Karins hjälp vid försäljningen av vårt hus och skulle gärna använda henne igen!

Vi kände oss så trygga genom hela processen och upplevde verkligen att hon gjorde det absolut bästa å våra vägnar. Det blev många visningar och de gjordes alla med stor skicklighet och värme. Vi fick dagliga uppdateringar via samtal eller sms vilket gav oss ett stort lugn.

Stort tack Karin!

//Säljare på Ehrenstrahlsvägen 15

2024-02-29

​Karin är professionell, kommunikativ och vänlig.

Karin är professionell, kommunikativ och vänlig.

//Säljare på Drottningholmsvägen 556

2024-02-29

Karin var fantastisk genom hela processen!

Kan inte önska något mer, Karin var fantastisk genom hela processen!

//Säljare på Valsgärdevägen 2

2024-02-21

Vi uppskattar Mikael All

Jag vill egentligen inte svara på frågan Målinriktad då kriterierna inte stämmer med utvärderingen. Vi uppskattar Mikael All för hans stora engagemang och för att han inte är så drivande och energisk som en del andra mäklare kan vara. Lugn, behaglig, kunnig och hela tiden väldigt informerande om vad som händer. Målinriktad när det gäller att skapa den bästa upplevelsen och affären för kunden.

//Säljare på Urbergsvägen 12

2024-02-12

​Jag är mycket nöjd med Jonas

Jag är mycket nöjd med Jonas Cederroths arbete med att sälja min fastighet. Hans personliga egenskaper, gedigna kunskaper och långa erfarenhet gjorde att hela processen var trygg för mig.

//Säljare på Mossvägen 28

2024-01-30

Bra handledning och guidning från Jonas

Från första början visade sig Jonas vara genuint intresserad av objektet som han senare skulle få sälja. Med stor entusiast och engagemang åtog han sig uppdraget. Processen gick enkelt och smidigt med bra handledning och guidning från Jonas som alltid fanns nära till hands och hade uppdateringar och svar på frågor vilket skapade en trygghet genom processen. Vi är nöjda med Jonas insats och kan varmt rekommendera honom vidare.

//Säljare på Höglandstorget 9

2023-10-31

Lugn, trevlig och erfaren

Mikael All är lugn, trevlig, erfaren och mycket uppskattad av både köpare o säljare.

//Säljare på Sobelgränd 9

2023-10-18

Jag rekommenderar både Isabella och mäklarbyrån.

Isabella är en fantastiskt duktig mäklare! Hon är positiv, engagerad, gör sitt absolut bästa för att tillmötesgå de önskemål som efterfrågas och ger väldigt mycket av sin tid och sitt engagemang för att se till så att både säljare och köpare ska känna sig nöjda. Och hon är superduktig på att hålla igång kommunikationen under hela bostadsrättsförsäljningsprocessen vilket inger ett högt förtroende!

Jag rekommenderar både henne och mäklarbyrån.

//Säljare på Västerled 43

2023-10-01

Hon va grym

Isabella Lindell, hon va grym!

//Säljare på Tegnebyvägen 7

2023-09-18

Priset gick upp

Karin hjälpte oss med försäljningen av vårt hus. Priset gick upp oväntat mycket.

//Säljare på Vassvägen 8

2023-07-23

Mycket nöjd med Karin

Jag var mycket nöjd med Karin!!!

//Säljare på Strömkarlsvägen 84

2023-06-12

Mikael A och Fjelkners kan verkligen rekommenderas!​

Fantastiskt hela vägen, från första möte till avtalsskrivning. Mikael A och Fjelkners kan verkligen rekommenderas!

2023-06-12

Vi ger Jonas de allra bästa rekommendationerna!

Att sälja pappas älskade hus var inte bara känslomässigt svårt. Det var länge sedan vi bodde där och vi hade dålig koll på reparationer, underhåll etc. Därför kändes det superskönt att Jonas var otroligt noga med att ta reda på så mycket som möjligt om husets skick och behov, så att vi med gott samvete kan lämna huset till nästa ägare.

Jonas är också väldigt kunnig och intresserad av arkitektur, han förstod och förmedlade det unika med huset - det som pappa såg och förälskade sig i när han köpte huset för 45 år sedan.

Vi ger Jonas de allra bästa rekommendationerna!

//Säljare på Ringarstigen 13

2023-06-01

Kort sagt, kvalitet och precision.

Jonas levererade en fullödig säljinsats parad med en administrativ hantering av högsta klass. Kort sagt, kvalitet och precision.

//Säljare, Skaldevägen 54

2023-05-28

Ett stort tack till Micke Flobecker

Vill rikta ett stort tack till Micke Flobecker för sitt stora engagemang. Det är svårare tider idag för säljarna och vi uppskattade verkligen samarbetet med Micke.

//Säljare på Bolmsövägen 17

2023-05-28

Mycket nöjda

Mycket nöjda med Micke Flobecker!

//Säljare på Drottningholmsvägen 540

2023-05-02

​Kan varmt rekommendera Jonas Cederroth!

Kan varmt rekommendera Jonas Cederroth! Genom hela processen var han aktiv, vänlig, intresserad och lugn, visade omtanke, stor kunskap och kompetens och var alltid tillgänglig. Med sin förmåga att vara lyhörd, analytisk, kunnig och engagerad ingav han en starkt förtroende och trygghet.

//Säljare på Ferievägen 1

2023-05-02

​Snabb och smidig underhandsförsäljning

Snabb och smidig underhandsförsäljning av trevliga och kompetenta Jonas.

//Säljare på Brynhildsvägen 18

2023-04-09

Vill du anlita en trygg o professionell mäklare

Vill du anlita en trygg o professionell mäklare då du går i sälj-tankar så är det Jonas du ska välja.Jonas inger stort förtroende och har varit lätt att bolla frågor med, lätt att få tag i, både via Mail o tel. Han är noggrann och sätter kunden i första rummet. Med sitt lugn och rätt kunskaper tas vi genom säljprocess på bästa sätt.

Vi ger Jonas maxpott på guldstjärnor.

//Säljare på Timmermansgränd 4

2023-04-05

Kommer vi i läge att sälja igen, är det Jonas vi anlitar.

I vårt livs största affär så ledde Jonas oss igenom säljprocessen, lugnt och med stor kunskap. Han skapade en trygg känsla med bra koll på alla detaljer. Genom Jonas upparbetade register med spekulanter hittade han den kommande köparen och affären slutfördes innan visning med nöjd säljare och nöjd köpare.Kommer vi i läge att sälja igen, är det Jonas vi anlitar.

Vi rekommenderar Jonas alla dagar i veckan!

// säljare på Klyftvägen 2

2023-03-16

​​Stort tack Micke! 😍

"Vi har både köpt och sålt bostad med Mikael och vi kan rekommendera honom varmt. Det är tydligt att han kan Bromma utan och innan och det känns mycket tryggt att få hans hjälp. En viktig anledning till att vår försäljning gick så bra trots en vikande marknad var, utöver mycket ett proffsigt/ påläst intryck, att Mikael under hela processen erbjöd våra spekulanter en så hög servicenivå med bland annat extravisningar på sin lediga tid för att även de spekulanter som inte kunde komma på ordinarie visningar skulle få chans att se vår bostad. Tack Mikael, det är väldigt tydligt för oss att du gått in i vår bostadsaffärer helhjärtat / Leo och Jessica"


2023-03-06

Jonas tvekade inte att göra det där lilla extra

Jonas sålde vår bostad där han visade på ett stort engagemang, närvaro samt senioritet, en kombination som gav oss trygghet genom hela försäljningen. Jonas tvekade inte att göra det där lilla extra för att uppfylla våra spekulanters önskningar om personlig närvaro och service.

//säljare på Kungsbro Strand 25

2023-02-27

Mäklaren höll mig uppdaterad under hela försäljningen

Jag är mycket nöjd med Jonas som mäklare. Jag fick ett mycket fint och proffsigt bemötande. Jonas höll mig uppdaterad under hela försäljningen och återkom per mail eller tel. med information om läget i försäljningen. Det var också alltid lätt att komma i kontakt när jag hade frågor och funderingar och mäklaren lyssnade och svarade alltid på mina frågor. Försäljningen av min bostadsrätt har gått så smidigt och varit positivt genom hela affären. En mycket positiv upplevelse i försäljningen som har varit viktigt för mig.

//säljare på Gunnarsvägen 3

2023-02-23

Proffsigt genomfört!

Jonas var mycket kompetent och trevlig, lätt att nå. En mycket lyckad försäljning av vårt radhus, trots lite kärva tider. Proffsigt genomfört!

//säljare på Utflyktsvägen 38

2023-01-29

Professionell, lyhörd och kunnig mäklare

Jonas är väldigt professionell, lyhörd och kunnig mäklare. Vi är mycket nöjda med hela processen från start till slut och hur han stöttade oss genom försäljningen. Jonas och Fjelkners har bred kundbas och en lång intressentlista. Kan varmt rekommenderas.

//Säljare på Orrspelsvägen 99

2023-01-26

Jag kan varmt rekommendera Micke F

"Micke Flobecker är en professionell, kunnig och sympatisk person och jag kan varmt rekommendera honom! "

// Säljare på Snörmakarvägen 29

2023-01-26

Trevlig och kunnig

"Karin är mycket trevlig och kunnig"

//Säljare på Färjestadsvägen 4D

2023-01-19

Han är lyhörd för köparens och säljarens behov

Mikael Flobecker är en utmärkt mäklare och människokännare.

Han är lyhörd för köparens och säljarens behov och medlar på ett pragmatiskt och effektivt sätt.

Uppskattar det ihärdiga visandet av lägenhet på en öde bostadsmarknad. Mikael är uthållig som få!

// Säljare på Gubbkärrsvägen 17

2022-12-05

Isabella Lindell...

... är en fantastisk mäklare och person!

Säljare på Frestavägen 32

2022-11-18

Jonas är en skicklig och engagerad mäklare

Jonas sålde vårt radhus i den sämsta av tider, men fick tack vare en skicklig och engagerad mäklare mer betalt än utgångspriset. Mycket bra marknadsföring.
Men också bra kontakt, snabbt och proffsigt jobbat, har alltid funnits till hands för att svara på frågor, komma med förslag. Bättre kan det inte bli!

Säljare på Alviksvägen 75

2022-11-15

Extremt kunnig och engagerad mäklare

Vi är väldigt nöjda med Mikael All. Hela försäljningen gick väldigt fort. Extremt kunnig och engagerad mäklare.

Säljare Blomstervägen 4

2022-05-18

Full kontroll under hela processen

Mikael All hjälpte oss tidigare vid köp och försäljning och vi var alltid nöjda med resultatet. Mikael återkommer alltid med besked och håller dig uppdaterad, du som köpare/säljare har full kontroll under hela processen. Det underlättar och allt går smidigt utan stress när du litar och har förtroendet för din mäklare. Vi kan stark rekommendera Mikael All oavsett om det gäller köp eller försäljning av din bostad.

Säljare på Skaldevägen 64

2022-04-08

Mycket bra och engagerad mäklare

Flobecker är en mycket bra och engagerad mäklare. Han hade full koll på hela processen. Hade ett säkert och behagfullt uppträdande mot spekulanter och oss kunder.

Säljare på Bergslagsvägen 164

2022-03-28

Vi tyckte han verkade bäst

Vi hade kontakt med flera mäklare men valde Mikael Flobecker då vi tyckte han verkade bäst.

Säljare på Vretvägen 7A

2022-03-07

Gjorde det lilla extra

Vi vill starkt rekommendera Jonas som mäklare! Han var alltid tillgänglig och gjorde det lilla extra. Vi hade en väldigt intensiv sista dag av budgivning med två privata visningar och signering sent på fredag kväll men Jonas ställde med glädje upp på det som krävdes för en bra process.
Säljare på Sysslomansgatan 24

2022-03-01

Jonas var vänlig och empatisk

Vi fick omedelbart förtroende för Jonas. Han var vänlig och empatisk och visade stor förståelse för den mentala och fysiska ansträngning det innebar för oss att förbereda vår lägenhet för visning och han tog sig också mycket tid att förklara olika steg i säljprocessen.
När säljprocessen väl var igång fick vi fortlöpande information om vad som hände och vi fick många bra råd om strategier och liknande, men där han emellertid hela tiden betonade att det var vi som säljare som till syvende och sist måste fatta besluten. Med detta sagt fanns han hela tiden med oss och var ständigt tillgänglig för att svara på de många frågor som vi ställdes inför.
Vi är väldigt nöjda med hans insats, och rekommenderar honom gärna.
Säljare på Wennerbergsgatan 6A

2022-01-28

Lokalkännedom & marknadskänsla

Mikael All använde sin lokalkännedom, sin marknadskänsla och sin erfarenhet för att ro i hamn en snabb och bra försäljning av vår villa.
Säljare på Önskeringsvägen 15

2022-01-21

En stjärna

Mikael Flobecker är en stjärna!
Säljare på Kyrkoherdevägen 5

2022-01-13

Mycket nöjd

Är mycket nöjd med Mikael All och Fjelkners!
Säljare på Grangärdevägen 9

2022-01-11

Snabb affär

Tack Micke F! Hela affären avklarades på en förhandsvisning och kontraktet skrevs under samma kväll.
Säljare på Hedebyvägen 36

2021-12-17

Fin kontakt med säljare

Jonas gjorde ett hästjobb och fick väldigt bra utfall på annonsen och ett allmänt bra drag på visningar. Fin kontakt med oss, men även i kommunikationen mellan köpare och oss!
Säljare på Strandvägen 4C

2021-12-05

True professional

Jonas is a true professional who does not mind stretching his working hours to get you what you want. He is very thorough with his job leaving no stones unturned. He is a great communicator and a great negotiator. We are very satisfied with his job and we think he deserves more than five stars. Thank you from the bottom of our hearts.
Säljare på Pär Lagerkvists gata 2

2021-12-04

Väldigt kundorienterad och lyhörd

Kan varmt rekommendera Jonas som mäklare. Väldigt kundorienterad och lyhörd. Hade bra dialog genom hela processen. Det märks att Jonas jobbar med något han brinner för!
Säljare på Dalagatan 86E

2021-10-07

Hjälpsam i alla lägen

Jonas var bästa bollplanket genom hela processen & inte rädd för att ”hugga in” där det behövdes! Fixade även kontakter med målare & stylist inför försäljning vilket var så skönt att slippa tänka på i ”röran” Lyhörd för vad man säger & hjälpsam i alla lägen!
Säljare på Rosenlundsgatan 20

2021-10-06

Bästa tänkbara mäklare

“Vi kan varmt rekommendera Micke Flobecker! Bästa tänkbara mäklare, alla kategorier. “
/Säljare på Rundkyrkoallén 20B

2021-09-29

Väldigt noggrann & professionell

Carina är otroligt professionell och väldigt noggrann. Hon inger förtroende både genom sitt agerande och sin person. Kompetent, seriös och samtidigt väldigt utåtriktad. Våra allra varmaste rekommendationer!
Säljare på Ängby Torg 16

2021-09-24

Proffsiga insatser

Carina, tack snälla för all din hjälp och proffsiga insatser. Jag kan varmt rekommendera dig vidare. Vi är supernöjda!
Varma hälsningar Anna, säljare Brötvägen

2021-09-09

Stort engagemang, kunskap och förtroende

Mikael Flobecker är en fantastik mäklare som med stort engagemang, kunskap och förtroende guidar en som säljare genom den omfattande affär en husförsäljning innebär. Micke var en god rådgivare både inför visning, styling, fotografering men även kring budgivningsprocess och avslut. Han var proaktiv, tydlig och transparent på ett trevligt och tillmötesgående sätt. Vi ger Micke och Fjelkners våra varmaste rekommendationer.
// Säljare på Kyrkoherdevägen 26

2021-09-01

"State of the art" mäklare

Jonas är en “State of the art” mäklare! Han var alltid tillgänglig, ringde mig så gott som varje dag, ibland flera gånger per dag, med diverse uppdateringar och förslag Det råder inga som helst tvivel att han är den hittills absolut bästa mäklaren som jag har träffat, på alla plan. Han tom hjälpte till att möblera om och flytta på tunga saker i lägenheten, något som inte ingick i hans uppdrag. Mycket starkt rekommenderad!
Säljare på Parkgatan 20

2021-08-29

Från ax till limpa

Vi var mycket nöjda med Mikael Alls insats. Han skötte allt perfekt från “ax till limpa”. När man gör en av sina större affärer i livet är det tryggt att ha en mäklare med lång erfarenhet och god kännedom om den lokala marknaden. Mikael har allt detta.
/Säljare på Topeliusvägen 1

2021-08-25

Proffsig säljprocess

“Trevligt bemötande och proffsig säljprocess. Mycket god kännedom om området- vi är supernöjda med Micke Flobecker!” /Säljare på Dybecksvägen 49

2021-08-11

Tydlig, vänlig och proffsig

Supernöjda med Mikael All! Tydlig, vänlig och proffsig. Mycket bra lokalkännedom.
/Säljare på Runda vägen 12A

2021-06-21

Mycket nöjda

Vi är mycket nöjda och kan rekommendera Mikael Flobecker
/ Säljare på Gliavägen 56C

2021-06-16

Vi rekommenderar honom varmt

“Mikael Flobecker är en fantastiskt duktig mäklare, vi rekommenderar honom varmt!”
/Säljare på Attundavägen 44

2021-06-15

Mycket nöjd med hela processen

“Micke F gjorde ett strålande jobb i samband med min lägenhetsförsäljning. Han var lyhörd och inkännande och förtroendeingivande både för mig och för de spekulanter som var intresserade av bostaden. Jag kan varmt rekommendera honom och är mycket nöjd med hela processen.”
Säljare på Beckomberga Ängsväg 14

2021-06-07

Vänlig och trevlig men framför allt kunnig och professionell.

“Efter flera månaders funderingar på ev. flytt norrut anlitade jag Fjelkners Fastighetsmäkleri för försäljning av min 3-rumslägenhet i Bromma. Jag fick god kontakt med Mikael Flobecker, som därefter under en knapp månad lugnt och systematiskt lotsade mig genom alla förberedelser inför en överlåtelse. Nu efter avtal återstår slutsträckan och jag känner mig trygg också inför det samarbetet med Mikael Flobecker. Han är lugn, vänlig och trevlig men framför allt kunnig och professionell. Därför kan jag varmt rekommendera honom inför en eventuell fastighetsförsäljning”
/Säljare på Nockeby Backe 2D

2021-06-02

Stort tack Carina

Säg till dina säljare att systrarna som inte köpte tyckte att mäklaren de valt var väldigt duktig, engagerad och ansträngde sig väldigt för att alla skulle bli nöjda! Tack för allt engagemang du la ner på detta! Man blir så glad över att stöta på mäklare som dig! // Spekulant på Göholmen

2021-05-17

Proffsig mäklare

Mikael All är en proffsig mäklare med mycket bra lokalkännedom som lyssnade på oss som säljare och infriade våra förväntningar.
/Säljare på Moravägen 13

2021-05-06

Tack för ett…

Mikael All, tack för ett mycket bra jobb, tydliga svar och alltid snabb respons.
/Martin

2021-04-16

Vi var mycket nöjda genom hela processen

En mycket kunnig, driven och dessutom sympatisk mäklare som vi varmt kan rekommendera. Vi var mycket nöjda genom hela processen.
/Säljaren på Västerled 7

2021-03-23

Jag tog kontakt med Mikael All

Jag tog kontakt med Mikael All via e-mail då vi bor i USA sedan 7 år och ville sälja vårt hus på Bågvägen i Ålsten. Mikael tog sig alltid tid att svara på mina frågor och vi hade en löpande e-mailkontakt hela vägen fram till försäljning. Huset såldes innan visning och vi känner oss jättenöjda med Mikael som mäklare för vår försäljning! Kan verkligen rekommendera Mikael! Stort Tack för all hjälp igen!
Säljare på Bågvägen 24

2021-01-15

Carina Frank är mycket kunnig och serviceminded

Hon arbetar hårt för att försäljningen skall bli så bra som möjligt samtidigt som hon är mycket noggrann i hanteringen mot både säljare och köpare. Jag kan varmt rekommendera Carina till kommande säljare.
Säljare på Nåsvägen 15

2021-01-15

Mikael är mycket erfaren och gedigen i sitt arbete.

Mikael Flobecker är mycket erfaren och gedigen i sitt arbete. Har en balanserad och sympatisk approach som vinner förtroende. Kan verkligen rekommendera honom!
Säljare på Ehrenstrahlsvägen 16

2020-11-29

Mikael är erfaren, lyhörd och målinriktad.

Med sin tydliga positiva känsla för Brommas Trädgårdsstad och dess hus är han ett utmärkt stöd i försäljningen.
Säljare på Rättviksvägen 14

2020-10-28

Alldeles utmärkt!

”Alldeles utmärkt! Karin har en ärlighet som är ovanlig i mäklarkåren. Jag fick förtroende för Karin direkt. Jag har känt mig trygg!”

2020-10-28

Ingen annan kan jämföras med Fjelkners

”Utmärkt! Positiv, engagerad och närvarande! Har varit i kontakt med andra mäklarfirmor men ingen annan kan jämföras med Fjelkners och Karin. Vi är mycket nöjda. Kommer definitivt använda er nästa gång och rekommenderar er varmt till de vi känner!”
Säljare i Bromma

2020-10-28

Mikael gjorde ett kanonjobb

Mikael Flobecker gjorde ett kanonjobb!
Otroligt engagerad och ingav ett positivt lugn så man kände sig i säkra händer.
Rekommenderas verkligen!
Ronnie, säljare av Karlsbodavägen 44

2020-10-28

Säljaren på Kinnekullevägen 27

“Mikael All är socialt kompetent, kunnig och förtroendeingivande “
säljare på Kinnekullevägen 27

2020-10-28

Säljaren på Thespisvägen

Tack Kristina för din ödmjukhet och hjälp. Vi är så nöjda med priset och de nya ägarna. Katarina och Martin

2020-10-13

Micke Flobecker gjorde en bra insatts

Och han var till stor hjälp under hela försäljningsprocessen. Under kontraktsskrivningen uttryckte även köparen att de hade fått bra information och som säljare kändes det bra.
Säljare på Åloppevägen 33

2020-10-07

Säljare av Hackspettsvägen 7

Jag är mycket nöjd med det stöd och den hjälp vi fick av Mikael All vid försäljningen av vår fastighet. Hela processen sköttes mycket professionellt och under hela tiden fick vi svar på de frågor vi hade och den hjälp vi efterfrågade.

2020-10-06

Hej Kristina,

Efter moget övervägande har vi beslutat att stanna kvar i Bromma och inte köpa huset på Resarö. Får jag samtidigt säga att jag mycket har uppskattat Din och Fjelkners service och kompetens, när vi behövde ett snabbt besked.

Om och när vi någon gång skall lämna vårt hus, kommer vi definitivt att återkomma till Dig och Fjelkners.

Bästa hälsningar,
Sven

2020-10-05

En bra försäljning

Karin jobbade hårt för att få till en bra försäljning. Hon uppträdde korrekt och professionellt och var lyhörd för våra förslag och invändningar. Vi kan varmt rekommendera Karin med Fjelkners team!

2020-10-01

Återigen - stort tack för hjälpen med allt!

Hej Carina, Jag pratade med Peter idag också och ni är så himla proffsiga båda två, kommer rekommendera er till alla som ska sälja eller köpa hus. Mvh, Christian

2020-10-01

Hej Christina,

Tack för trevligt bemötande under den här processen. Efter ha varit på ett antal visningar och budgivningar i området så kan jag helt klart säga att vi alltid skulle rekommendera er till vänner och bekanta. Camilla

2020-10-01

Säljare på Bergslagsvägen 144

Mikael Flobecker är en personlig och professionell mäklare och med sitt stora engagemang och erfarenhet gjorde oss säljare supernöjda med hela processen av försäljningen av vår villa i Norra Ängby. Vi kan varmt rekommendera Micke! 

2020-09-05

”Ni har ju koll på er firma!”

Citat från en säljare på Spaltbacken när hon erbjöd en stege till vår assistent och vår assistent hade med en egen stege vid fotograferingen

2020-09-01

Tack för ett mycket bra jobb!

Hej Carina,
Tack för ett mycket bra jobb och en smidig försäljning! Att sälja sitt hus är en stor process och då är det skönt att det praktiska funkar. Du har gjort ett mycket proffsigt jobb och varit ett stort stöd för oss. Tack för det! Och vi kommer självklart göra reklam för dig och Fjelkners bland våra vänner i området.

Mvh Peter och Mia

2020-03-14

Micke F

“Ett föredöme i att hantera kundmötet. Proaktiv med ödmjuk inställning.”
Säljare på Egilsvägen 34

2019-11-21

Mikael Flobecker

Mikael Flobecker är en fantastisk mäklare, allt vad man kan önska sig!
Säljare på Beckombergavägen 91

2024-04-05

Varmt välkommen till oss på Fjelkners by Widerlöv!

Brommabo sedan barnsben med stor kunskap om vad renoveringar innebär i kombination med en stor dos noggrannhet och professionalitet. Lisa har en civilekonomexamen från Handelshögskolan och har lång arbetslivserfarenhet av affärsutveckling, försäljning och marknadsföring från näringslivet.

Varmt välkommen att slå Lisa en signal på 0707-79 00 36 eller maila via lisa@fjelkners.se vare sig du går i säljtankar eller bara vill fråga om råd!

2023-06-14

​Vi är stolta över att stötta Stockholms Stadsmission

Vi är stolta över att stötta Stockholms Stadsmissions arbete för människor som lever i hemlöshet.

Som vänföretag bidrar vi till att utsatta människor får råd och stöd, måltider, kläder, säker och trygg plats att vila på, delta i aktiviteter och känna gemenskap.

Tillsammans kämpar vi för de som kämpar.

2023-01-11

Har du en vinterjacka över? Ge den till någon som behöver!

Vintern är här - den allra värsta perioden på året för alla människor i hemlöshet. Det finns många sätt att bistå människor runt om oss som behöver det - och vi kan alla göra något för att hjälpa.

Du kan exempelvis skänka någon en vinterjacka som inte längre används!

”Wall of kindness” är ett internationellt fenomen inom välgörenhet som spridit sig världen över. Nu sätter Fjelkners by Widerlöv upp väggen ”Wall of kindness” på Brommaplan, precis vid uppgången till tunnelbanan, där den kommer vara till slutet av januari. Väggen är försedd med krokar, på vilka förbipasserande t.ex. kan hänga upp sin avlagda vinterjacka, eller andra varma plagg man har över. Människor som lever i social utsatthet och hemlöshet, kan i sin tur hämta de kläder man behöver direkt från väggen.

Hjälp oss att hjälpa!

2022-08-25

Ålstens Fastighetsbyrå går ihop med Fjelkners by Widerlöv

Genom sammanslagningen av Ålstens Fastighetsbyrå, verksam i Bromma sedan 1981, med Fjelkners by Widerlöv blir vi som marknadsledande ännu starkare på Brommamarknaden.

— Att gå från att vara konkurrenter till att istället bli kollegor känns fantastiskt roligt och inspirerande, säger Andreas Ouchterlony.

2022-03-25

Varmt välkommen till oss!

Jonas är registrerad fastighetsmäklare och marknadsekonom. Jonas kan sitt Stockholm och dess bostadsmarknad. Varit villaägare i Bromma under många år och känner området väl sedan barndomen, med utflugna barn bor Jonas numera i innerstan.

Med lång erfarenhet inom marknadsföring och försäljning samt ett stort byggnadstekniskt intresse har Jonas det som krävs för en lyckad bostadsaffär.

”Eftersom varje bostad är unik lägger jag mycket tid och energi på att varje bostad skall komma till sin fulla rätt utifrån sina specifika egenskaper”.

Ledorden är hängivenhet, noggrannhet, affärsmässighet och resultat. Jonas sätter stort värde i att vara tillgänglig för sina kunder.


Välkommen att kontakta Jonas på telefon 070-341 01 59 eller via mejl jonas@fjelkners.se 

2021-12-01

Julmarknad på Ängby Torg

Vi var på plats och hade en otroligt välbesökt tävling där man skulle
"Gissa hur många tomtar som bor i huset?"
Av 216 st tävlande så blev det 4 st vinnare som gissade närmast.
321 st
322 st
323 st
317 st

Totalt i huset så var det 320 st tomtar som bodde tillsammans :)

2021-09-24

Fjelkners ingår numera i Widerlöv koncernen

Fjelkners har funnits i, och fokuserat på, Bromma sedan 1989 och kan därmed sitt område på detaljnivå med en genomsnittlig marknadsandel om 30 procent.

– Fjelkners är ett otroligt välskött bolag som har ett mycket starkt varumärke inte bara på den lokala Brommamarknaden utan även i övriga delar av Stockholm. Vi kommer att behålla det välkända namnet i vår kommunikation med marknaden samtidigt som vi kommer att kunna addera ytterligare värden, säger Tomas Widerlöv, grundare och vd för Widerlöv, i en kommentar.

Widerlöv fortsätter därmed sin expansion från Uppsala och Västerås till att nu ha fem kontor i Stockholm. Vad gäller medarbetarna på Fjelkners fortsätter de under samma varumärke.

– Vi ser alla fram emot att kunna erbjuda våra kunder ett större nätverk och ett stort utbud av bostadsrätter i innerstan, säger Christina Casserlöv, vd och Fjelkners tidigare ägare.

2021-09-14

Säljstart Alba 2

Välkommen på säljstart – först visning, sedan digital säljstart

Äntligen har det blivit dags att släppa ytterligare lägenheter till försäljning i Alba 2, Bromma. Dagen startar med öppet hus/säljstartsvisning där du får ta del av Albas speciellt utvalda materialval och se den fysiska modellen av husen. På plats får du även träffa mäklaren och personal från Järntorget. Här har du möjlighet att få svar på dina frågor om projektet, området och lägenheterna samt hur det går till att köpa bostad av oss på Järntorget. Allt för att underlätta ditt beslut om vilken eller vilka lägenheter just du är intresserad av.

Klockan 17:00, den 26 september, öppnar den digitala säljstarten. Det är först då du kan välja vilken eller vilka lägenheter du är intresserad av att köpa. 

Säljstartsvisning
Var: Alviksvägen 103, Bromma (utomhus vid Fjelkners kontor)
Datum: söndagen den 26 september
Tid: 11:00-13:00

Digital säljstart
Var: Digitalt (länk släpps senare)
När: söndagen den 26 september
Tid: 17:00 – 19:00

Njut av det bekväma livet i en lite lyxigare lägenhet med generösa sällskapsytor, stora terrasser och balkonger. Här har du också plats för bilen i garage under huset, med hiss upp till dörren. Här blandas nytt med gammalt och närhet med avskildhet. Ta avkopplande promenader genom lummiga villaområden ner till Mälaren, eller njut av mysiga frukosttimmar på närliggande café.

Totalt består Alba av 60 lägenheter fördelade på 8 hus. I etapp 2 säljer vi 32 lägenheter, fördelade i 4 huskroppar, i den västra delen av Alba.
Alba betyder vit. Namnet symboliserar dels husens färg, men också färgen på ett oskrivet blad. I Alba kan du forma din vardag som just du vill ha den.

För mer info se 

https://www.jarntorget.se/bostader/stockholm/bromma/alba-2/

2021-04-16

Går ni i säljtankar?

Vi har ett stort antal spekulanter som letar boende i Bromma. Våra försäljningar 2021 har varit välbesökta (följer såklart FHM:s riktlinjer vilket innebär max 8 besökare åt gången) och resulterat i höga slutpriser. Välkommen att höra av er så bokar vi in ett möte digitalt, på vårt kontor eller hemma hos er vad som passar er bäst!

2021-04-01

Hoppa på Fjelkners rekordtåg!

Som ledande aktör på villamarknaden i Bromma har vi ett mycket stort och uppdaterat spekulantregister och många av de objekt vi får in säljs innan de kommer ut på Hemnet till mycket höga priser.

I en hetsig marknad är det än viktigare att aldrig tulla på kvaliteten i försäljningsarbetet. Där får vi mycket positiv återkoppling från våra spekulanter – att de känner trygghet i försäljningsprocessen.

Trygga köpare skapar bra affärer och nöjda säljare.

Alla tider har sina utmaningar – situationen med Covid fortsätter att ställa krav på vårt arbetssätt – men där känner vi att våra anpassningar även medfört positiva förändringar. Vi håller i och håller ut – snart så har vi fått våra sprutor och kan börja träffa er kunder under mer normala omständigheter.

Hopp om en mer normal vardag innebär att fler vågar och orkar ta tag i sin situation, oavsett förändringens karaktär. En del modiga ändrar livsstil. Vi ser redan nu en större aktivitet i marknaden – men någon ketchupeffekt tror vi inte att vi kommer att få se i närtid. Det kommer fortsatt att vara många fler som vill bo i Bromma än som säljer sitt boende.

Projekt Alba, där etapp 1 nu är slutsålt, dit flyttar de som redan bor i Bromma och även de som kommer från andra håll. Ett mycket bra tillskott av stora lägenheter i området. Ytterligare 32 lägenheter ska säljas, men mer info om detta kommer längre fram.

Nu hoppas vi att ni som redan bor i Bromma kanske fått lite inspiration till att fundera om det är dags att göra en förändring. Som ni förstår så är det många hugade som inget hellre vill än att få flytta till just ert boende och som är villiga att betala bra.

Du som letar och letar febrilt, ge inte upp, det kommer att komma fina villor och fina bostadsrätter till försäljning. Se bara till att du finns med i vårt spekulantregister. Ibland kan en tvåstegsraket vara att rekommendera i jakten på drömvillan. Köp en lägenhet och etablera dig området i väntan på att din drömvilla blir till salu.

Vi på Fjelkners vill passa på att önska alla en härlig vår!

2021-02-16

Covid-19

För att förhindra spridningen av Covid-19
har vi enbart bokade visningar och tillåter
maximalt 8 personer samtidigt på en visning.
Bokning av visningstid sker via vår hemsida
eller direkt med ansvarig mäklare.
 

2021-02-16

Covid-19

För att förhindra spridningen av Covid-19
har vi enbart bokade visningar och tillåter
maximalt 8 personer samtidigt på en visning.
Bokning av visningstid sker via vår hemsida
eller direkt med ansvarig mäklare.
 

2021-02-15

Villa sökes i Smedslätten

För en specifik köpklar kund söker vi nu en villa i Smedslätten med 4 sovrum på övre plan.

Går ni i säljtankar?

Kontakta då Christina Casserlöv på 0708-60 22 70 eller christina@fjelkners.se

2021-02-07

Villa sökes i Äppelviken

För en specifik köpklar kund söker vi nu en villa i Äppelviken med närhet till Mälaren.

Går ni i säljtankar?

Kontakta då Karin Kellander Kinch 0708-60 22 18

2021-01-20

Villa sökes i Stora Mossen

För en specifik köpklar kund söker vi nu en villa i Stora Mossen om ca 200-250 kvm, 3-4 sovrum och med plan familjevänlig tomt.

Går ni i säljtankar?

Kontakta då Mikael All 0708-25 17 99 

2020-12-12

Villa sökes i Södra Ängby

2020-09-17

Bokade visningar

Nu kan du med några klick boka den visningstid som passar dig bäst via vår hemsida under respektive objekt. 

Om du behöver hjälp med att boka din visningstid så går det självklart bra att ringa oss på 08-26 86 00 så hjälper vi dig. 

Välkommen på visning!

2020-09-03

Mallorca

Vi har under de senaste åren uppmärksammat att många av våra kunder i Bromma hyser en allt större kärlek till Mallorca. Därför är det väldigt roligt att Fjelkners numera kan hjälpa våra kunder att köpa hus eller lägenhet på Mallorca. Vi gör detta genom ett samarbete med Nano Mundo Properties, ett företag som är specialiserat på Mallorca och att hjälpa kunder att hitta rätt boende på denna fina ö. Tag kontakt med oss på Fjelkners så berättar vi mer.

2020-08-28

Visning av projekt Alba

Visning utomhus invid Fjelkners kontor på Alviksvägen 103.

Det bjuds på lättare förtäring. 

Välkomna.

2020-06-22

Trevlig sommar

Vill du komma i kontakt med oss är du alltid välkommen att ringa eller maila direkt till någon av våra fastighetsmäklare.

På kontoret på Alviksvägen når du:
Kristina Ekberg på 0708-60 22 10 eller kristina@fjelkners.se
Karin Kellander Kinch på 0708-60 22 18 eller karin@fjelkners.se
Mikael All på 0708-25 17 99 eller mikael@fjelkners.se
Christina Casserlöv på 0708-60 22 70 eller christina@fjelkners.se
Carina Frank på 0708-60 22 00 eller carina@fjelkners.se

På kontoret på Ängby Torg når du:
Christina Sylvan på 0708-60 22 16 eller christina.sylvan@fjelkners.se
Mikael Flobecker på 0708-60 21 91 eller mikael.flobecker@fjelkners.se

Det går även alltid bra att ringa till kontoret på
08-26 86 00 alternativt maila till info@fjelkners.se

2020-04-28

Ett hus i solen

Funderar du på att sälja ditt hus i höst eller i vinter? Goda förberedelser gör skillnad för din försäljning. 

Vi foto­graferar ditt hus exteriört kostnadsfritt när det är soligt, grönt och fint ute. En annonsbild med blå himmel och prunkande grönska gör att vi kan presentera ditt hus från sin bästa sida.

Boka tid för din utomhusfotografering redan nu!

Välkommen att ringa oss på 08-26 86 00

2020-03-16

Visningar i ”Corona-tid”

För att förhindra spridningen av Covid-19 har vi nu enbart bokade visningar. Vi ombeder alla att kontakta ansvarig mäklare vid intresse för någon av våra bostäder.

Fler och fler av våra säljare har under det senaste året valt att enbart annonsera sina bostäder på vår hemsida och som förhandstips. Det innebär att vi redan har ställt om våra försäljningsprocesser till att ha färre antal öppna visningar till förmån för privata visningar, vilket ligger i linje med dagens situation. Att hålla sig uppdaterad med bostäder till salu/förhandstips på vår hemsida är därför något som vi rekommenderar om du söker bostad i Bromma.

Vi vill att du som är sjuk, även med milda symptom, avstår från att komma på våra visningar.

Tack för visad hänsyn och varmt välkommen att höra av dig till oss!

Din trygghet – Vårt ansvar

2020-02-17

Årets temakväll

Den 12 februari 2020 bjöd vi in till en inspirerande temakväll på vårt kontor på Ängby Torg 6.
Eventet blev fort fullbokat. Kvällen bjöd på intressanta föreläsningar, tilltugg och dryck.

Går även du i säljtankar, kontakta oss för professionell hjälp med din försäljning!

info@fjelkners.se eller 08-26 86 00

2020-01-21

Insiprerande temakväll

Förbered din villaförsäljning!
Inspirerande temakväll på Fjelkners
Ängby Torg 6
12 februari 2020 kl. 18-20
Vi bjuder på enklare tilltugg och dryck.
För att säkra er plats, anmäl er via
info@fjelkners.se – 08-26 86 00
OBS! Begränsat antal platser.

2019-12-01

Pepparkakshustävling

Traditionsenligt anordnade vi vår pepparkakshustävling på Ängby Torgs julmarknad vid första advent. I år tävlade 9 stycken olika bidrag och över 400 personer  kom in och tittade på alla fina kreationer och röstade på sitt favorithus! I år vann den fina Igloon.

2019-11-05

Vi expanderar

Ytterligare två mäklare på vårt kontor i Smedslätten

Fjelkners är glada över att kunna presentera ytterligare två medarbetare, Mikael All och Karin Kellander Kinch, på vårt kontor i Smedslätten. Mikael är Brommabo sedan 1959 och har mäklat villor och lägenheter i området sedan 2005. Karin önskar vi välkommen tillbaka då hon tidigare funnits på vårt kontor på Ängby Torg men hon kommer nu att utgå från vårt kontor på Alviksvägen i Smedslätten.

Ytterligare en mäklare på vårt kontor på Ängby Torg

Fjelkners är också glada över att kunna presentera ytterligare en medarbetare, Mikael Flobecker, på vårt kontor på Ängby Torg. För många redan ett bekant ansikte och namn då han under cirka 15 år varit en av Brommas mest anlitade mäklare. Mikael "Micke" är uppvuxen i Norra Ängby och har bott i Ängby i princip hela sitt liv. Så vill du veta något om Norra Ängby är det bara att fråga Micke! -:)

2019-01-15

Ny marknad

Nya marknadsförutsättningar
Den marknad som nu råder innebär normalt sett längre ledtider vid försäljningar och priserna är lägre än för något år sedan. De flesta köpare har mindre pengar att röra sig med pga hårdare krav från bankerna. Säljarna måste ibland sälja först och köpa sen. Av vissa kräver bankerna ett säljkontrakt innan de får tillträda det nya boende för att få brygglån. Och så finns det de som inte har några problem alls med finansieringen, man har kanske redan sålt och har bråttom att hitta ett nytt boende eller så har man bara goda finanser. Marknaden spretar. I denna marknad krävs kunskap, erfarenhet och ett stort kontaktnät. Vi har allt detta och matchar köpare med säljare med goda resultat, oavsett hur säljarna önskar att deras försäljning görs. En del säljare vill ut publikt medans andra önskar en mer diskret försäljning.

Finns du med i vårt stora kontaktnät? 
Ska du sälja, hör då av dig till oss så berättar vi vad vi kan göra för dig. Ska du köpa, se till att du finns med i vårt spekulantregister.

2019-01-15

Nyvaknat intresse för projekt Alba

Nyvaknat intresse för projekt Alba
För snart ett år sedan var det full fart på släppet av lägenheter i projekt Alba på Nyängsvägen/Västerled. Många lägenheter blev bokade. I höstas lades det en våt filt över allt vad nyproduktion heter, vilket naturligtvis även drabbade projekt Alba, men inte alls i den omfattning vi befarade. De flesta insåg att det är ett bra projekt och valde att stanna kvar, trots ett års försening av produktionsstarten. Generellt anser kunderna att lägenheterna är bra prissatta, att det är fina lägenheter med bra kvalitet, att läget är bra och man uppskattar högt att det är GARAGE i huset. Alla tre stora lägenheter på 191 kvm är bokade och ett antal fler av de övriga lägenheterna. Nu börjar intresset åter vakna för att boka lägenhet.

Vänta inte för länge
Går du och funderar på projekt Alba - fundera inte för länge - vi bokar på i den takt som intresse inkommer. Är man intresserad av etapp 2 ska man anmäla intresse på Abacus Bostads hemsida. 

2018-11-09

Spontanbesök eller boka tid

När hösten är som mörkast har vi ofta lite bättre med tid att tänka, resonera och planera.
Boendet är en fråga som engagerar oss alla, mer eller mindre, men de flesta funderar ändå kring frågor som var vill jag/vi bo om ett till två år eller kanske om fem år eller när barnen blivit stora?

Vi är gärna bollplank i en sådan diskussion och om det snart är dags gör vi en plan för en försäljning. Många tycker det är skönt med en diskret försäljning. Just nu sker många affärer underhand där vi matchar köpare och säljare till allas nöjdhet.

Har du precis köpt och vill ut snabbt i marknaden med ditt eget boende ordnar vi även det förstås.

Välkommen till något av våra kontor för en pratstund
Kom in på spontanbesök eller boka tid för att säkert veta att vi har tid för dina frågor. Vi bjuder på kaffe. Välkomna!

2017-12-12

Fjelkners söker en fastighetsmäklare

Fjelkners söker en fastighetsmäklare
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som fastighets­mäklare. Som marknadsledande i Bromma kan vi erbjuda en professionell och trivsam arbetsplats i ett mycket attraktivt område. Som driven fastighetsmäklare får du tillgång till ­en bra marknadsposition och blir en del av vår väl fungerande organisation.

En av våra duktiga mäklare har, beroende på flytt till annan ort, tyvärr slutat hos oss så det finns många kommande ­affärer som väntar på att tas om hand. Du kommer att få arbeta med försäljning av exklusiva objekt i Bromma och kommer att ha tillgång till en intern coach. Har du en önskan att arbeta med höga kvalitetskrav och vara med och påverka utvecklingen av Fjelkners Fastighetsmäkleri, är du den vi söker.

Har du lokalkännedom är det ett extra plus. Självklart är du också en positiv person.

Välkommen att kontakta oss!
Carina Frank, 0708-60 22 00, carina@fjelkners.se 
Christina Casserlöv, 0708-60 22 70, christina@fjelkners.se

2017-12-05

Tack för alla fina tävlingsbidrag!

Årets pepparkakshustävling är avgjord
Julmarknaden på Ängby Torg blev som vanligt välbesökt.  Torget fylldes av entusiastiska besökare i alla åldrar och det var en härlig julstämning.

Fjelkners anordnade traditionsenligt årets pepparkakshustävling. Många barn i området lämnade in fantastiska tävlingsbidrag, inget hus var det andra likt. Vi är glada att så många har lagt ner så mycket tid och energi på att skapa fina pepparkakshus!

Vinnare av pepparkakshustävlingen 2017
Drygt 400 personer var inne på vårt kontor och röstade på sin favorit.
Vi gratulerar årets vinnare!

1:a pris – högtalare Marshall Woburn
Maja Lindgren och Selma Palm

2:a pris – högtalare Marshall Stanmore
Ella Henriksson

3:e pris – trådlösa hörlurar Beats X
Simon och Rebecca Walin

Vi ser redan fram mot nästa år!

Hälsningar från oss på Fjelkners

2017-06-14

Kapitalvinstberäkning

Kort om kapitalvinstberäkning när du säljer din bostad
Ett uppskov får vid försäljning av privatbostadsfastighet eller privatbostadsrätt från 1 januari 2017 eller senare, vid förvärv av en billigare ersättningsbostad, inte överstiga så stor del av kapitalvinsten ökad med eventuellt tidigare uppskovsbelopp som ersättningen för ersättningsbostaden utgör av ersättningen för ursprungsbostaden. Detta är den så kallade kvoteringsregeln.

Lite förenklat: Dela köpeskilling nya boende med köpeskillingen gamla boende och ni får en kvot. Exempelvis, om köpeskilling det nya boende är 6 miljoner kronor och köpeskilling gamla boendet är 10 miljoner kronor, ger det en kvot 6/10, lika med 60%.

Räkna sedan fram kapitalvinsten för försäljningen av det gamla boendet inklusive tidigare uppskov, dvs addera eventuella tidigare uppskovsbelopp. Ni får då begära uppskov med 60 % av den framräknade kapitalvinsten. Resten, dvs 40 % av den framräknade kapitalvinsten måste i detta exempel skattas fram till 22 % skatt.

Ovanstående beskrivning kan endast användas som ett schabloniserat sätt att beräkna möjligt uppskov. Det är viktigt att ta del av skatteverkets hemsida www.skatteverket.se för mer information om hur de olika beloppen ska räknas fram och vad som gäller avseende köpeskilling ersättningsbostad och köpeskilling ursprungsbostad och vilka kriterier som gäller för att dessa ska få räknas som ersättningsbostad respektive ursprungsbostad.

Våra säljare får av Fjelkners hjälp med en preliminär kapitalvinstberäkning samt med deklarationen av försäljningen.

2017-05-31

Du har väl inte missat Scarfó?

Du har väl inte missat Gelato Scarfó på Ålstensgatan 12 i Ålsten! Hanna Larsson och Angelo Scarfo har efter utbildning i Italien öppnat denna glassbar. Glassen tillverkas av färska och högklassiga ingredienser utan halvfabrikat. Detta har varit en lyckad satsning då köerna ringlat långa längs husfasaderna sedan de öppnade och de har fått högsta betyg på TripAdvisor. Hanna och Angelo har även deltagit i glasstävlingar och tagit hem flera priser. Vågar ni missa denna lokala ytterst välsmakande glass? Beroendeframkallande är väl en underdrift. Vi är glada att de valde just Bromma att öppna sin glassbar i. Vi ses där!

2017-05-14

Vikarie sökes

Vikariat receptionist/assistent
Vi söker en positiv och ansvarstagande receptionist/assistent på heltid. Tjänsten är ett vikariat från augusti 2017 till juni 2018. Lokalkännedom samt kunskap om InDesign är en fördel.

Trivsam arbetsplats
På våra två kontor i Bromma är vi idag sju fastighetsmäklare, en mäklarassistent, en receptionist/assistent och en grafisk form­givare som alla arbetar mot ett gemensamt mål – att erbjuda en tjänst ”utöver det vanliga”. Som marknadsledande i Bromma kan vi erbjuda dig en professionell och trivsam arbetsplats.

2017-06-12
Tjänsten är nu tillsatt och vi hälsar Elly Stålvant välkommen till oss!

2017-05-11

Spring med Fjelkners

Spring 12:an-loppet med Fjelkners – vi betalar din anmälningsavgift.

Kom in på vårt kontor och hämta din Fjelknerströja under vecka 20, senast fredag 19 maj.

2017-05-10

Välkommen till vår nya hemsida

Du ska nu få en ännu bättre överblick och en bättre upplevelse när du besöker vår hemsida och tittar på våra bostäder till salu. Vi hoppas vi ska inspirera dig att göra den förändring av ditt boende som du kanske länge funderat på.

Här finner du också information om vår mäklartjänst samt information om området och aktuellt från bostadsmarknaden.

Eftersom hemsidan är ny så kanske något inte fungerar som det ska för dig – tveka inte att då höra av dig till oss.

Det finns en länk till vårt spekulantregister – om du inte redan finns med – gå gärna in och anmäl ditt intresse så får du förslag på boenden som kan passa dina/era behov.

Vi finns också på Facebook och Instagram – se länkarna överst på sidan – gå gärna in och gilla.