Det kan inte undgått någon att bostadsmarknaden har varit och är väldigt het, särskilt villamarknaden. Bromma är inget undantag.

Som ledande aktör på villamarknaden i Bromma har vi ett mycket stort och uppdaterat spekulantregister och många av de objekt vi får in säljs innan de kommer ut på Hemnet till mycket höga priser.

I en hetsig marknad är det än viktigare att aldrig tulla på kvaliteten i försäljningsarbetet. Där får vi mycket positiv återkoppling från våra spekulanter – att de känner trygghet i försäljningsprocessen.

Trygga köpare skapar bra affärer och nöjda säljare.

Alla tider har sina utmaningar – situationen med Covid fortsätter att ställa krav på vårt arbetssätt – men där känner vi att våra anpassningar även medfört positiva förändringar. Vi håller i och håller ut – snart så har vi fått våra sprutor och kan börja träffa er kunder under mer normala omständigheter.

Hopp om en mer normal vardag innebär att fler vågar och orkar ta tag i sin situation, oavsett förändringens karaktär. En del modiga ändrar livsstil. Vi ser redan nu en större aktivitet i marknaden – men någon ketchupeffekt tror vi inte att vi kommer att få se i närtid. Det kommer fortsatt att vara många fler som vill bo i Bromma än som säljer sitt boende.

Projekt Alba, där etapp 1 nu är slutsålt, dit flyttar de som redan bor i Bromma och även de som kommer från andra håll. Ett mycket bra tillskott av stora lägenheter i området. Ytterligare 32 lägenheter ska säljas, men mer info om detta kommer längre fram.

Nu hoppas vi att ni som redan bor i Bromma kanske fått lite inspiration till att fundera om det är dags att göra en förändring. Som ni förstår så är det många hugade som inget hellre vill än att få flytta till just ert boende och som är villiga att betala bra.

Du som letar och letar febrilt, ge inte upp, det kommer att komma fina villor och fina bostadsrätter till försäljning. Se bara till att du finns med i vårt spekulantregister. Ibland kan en tvåstegsraket vara att rekommendera i jakten på drömvillan. Köp en lägenhet och etablera dig området i väntan på att din drömvilla blir till salu.

Vi på Fjelkners vill passa på att önska alla en härlig vår!