Vi är åtta stycken fastighetsmäklare och två assistenter som alla har anknytning till Bromma. Du hittar oss på något av våra två kontor. Tillsammans med mycket noga utvalda fotografer, inredare och besiktningsmän erbjuder vi en mäklarservice med kvalitet utöver det vanliga.

Fjelkners Alviksvägen
Alviksvägen 103, 167 62 Bromma
Tel: 08 - 26 86 00
info@fjelkners.se

Fjelkners Ängby Torg
Ängby Torg 6, 167 56 Bromma
Tel: 08 - 26 86 00
info@fjelkners.se

Vi på Fjelkners

Andreas Ouchterlony
Registrerad fastighetsmäklare
Din webbläsare stöder inte SVG 0708-811 911

Registrerad fastighetsmäklare sedan början av 2006. Andreas motto är att visa respekt för varje kunds integritet och önskan om diskretion. Att se till att alla parter känner sig som ”vinnare” är en viktig drivkraft vid varje försäljning för Andreas som uppskattas för sitt personliga engagemang, sin professionalitet och genuina kvalitetskänsla. Andreas är välkänd i området och för många går han under namnet ”Ludde”.

Kunskap inom byggnadskonstruktion och erfarenheter kring vad man kan förvänta sig av gamla hus ingår när man anlitar Andreas. Oavsett om du är köpare eller säljare är hans fokus trygghet och lojalitet. Alla försäljningsuppdrag genomsyras av stor omtanke och affärsmässighet.

Andreas är en genuin Brommabo, både bor och är uppvuxen i området sedan 70-talet.

Han är även tidigare ägare av Ålstens Fastighetsbyrå, vilka förmedlat hem i Bromma sedan 1981, som gick ihop med Fjelkners by Widerlöv 2022.

Karin Kellander Kinch
Registrerad fastighetsmäklare
Din webbläsare stöder inte SVG 070-860 22 18

Med lång erfarenhet inom service- och försäljningsyrken samt 13 år som fastighetsmäklare har aktivitet, kvalitet och engagemang blivit Karins ledord. Karin är positiv och glad, trivs med att jobba med människor och gör alltid sitt yttersta för att alla inblandade ska känna sig trygga och nöjda genom hela försäljningsprocessen.

Jonas Cederroth
Registrerad fastighetsmäklare
Din webbläsare stöder inte SVG 070-341 01 59

Registrerad fastighetsmäklare och marknadsekonom. Jonas kan sitt Stockholm och dess bostadsmarknad. Varit villaägare i Bromma under många år och känner området väl sedan barndomen, med utflugna barn bor Jonas numera i innerstan. Med lång erfarenhet inom marknadsföring och försäljning och stort byggnadstekniskt intresse har Jonas det som krävs för en lyckad bostadsaffär.

”Eftersom varje bostad är unik lägger jag mycket tid och energi på att varje bostad skall komma till sin fulla rätt utifrån sina specifika egenskaper”. Ledorden är hängivenhet, noggrannhet, affärsmässighet och resultat.

Jonas sätter stort värde i att vara tillgänglig för sina kunder.

Isabella Lindell
Registrerad fastighetsmäklare Certifierad nyproduktion
Din webbläsare stöder inte SVG 072-363 38 12

Mitt mål med varje försäljning är att både säljare och köpare ska uppnå maximal kundnöjdhet. Jag har lång erfarenhet av försäljning och min ambition är att hjälpa dig som säljare på bästa sätt genom noggranna förberedelser, personligt engagemang och tillgänglighet. Min strävan är att mina säljare alltid ska få så bra betalt som möjligt. För mig är det också viktigt att både säljare och köpare ska känna sig trygga och nöjda under hela processen. Först då är jag nöjd.

Varmt välkommen att slå Isabella en signal på 072-363 38 12 eller via isabella@fjelkners.se vare sig du går i säljtankar eller bara vill fråga om råd!

Mikael Flobecker
Registrerad fastighetsmäklare
Din webbläsare stöder inte SVG 070-860 21 91

Mikael ”Micke” har bott i Bromma i hela sitt liv. Under sina 17 år som fastighetsmäklare har han förmedlat hundratals villor och lägenheter i Bromma, varav ca 400 villor i Norra Ängby där han är uppvuxen och bor med familj. Mickes personliga engagemang, tillgänglighet, fingertoppskänsla för Bromma, affärsmässighet och målsättning att alltid få en helnöjd säljare och köpare har gjort honom till en av Brommas mest rekommenderade mäklare. Med Micke kan man man sig lugn och trygg!

Mikael All
Registrerad fastighetsmäklare
Din webbläsare stöder inte SVG 070-825 17 99

Registrerad fastighetsmäklare och civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm, kompletterat med juridikstudier vid Stockholms universitet. Brommabo sedan 1959 och har mäklat villor och lägenheter i området sedan 2005. Lyhörd, alltid tillgänglig, påläst, strukturerad och affärsmässig vilket skapar ett förtroende och ger trygghet för både säljare och köpare. Honnörsorden är kunskap, erfarenhet, engagemang och resultat.

Carina Frank
Registrerad fastighetsmäklare/VD
Din webbläsare stöder inte SVG 070-860 22 00

Registrerad fastighetsmäklare och fil.kand. företagsekonomi/ marknadskommunikation. Lång erfarenhet av försäljning och marknadsföring från näringslivet. Fastighetsmäklare på Fjelkners i snart 20 år. Hängiven Brommabo i nästan 30 år. Speciell känsla för renovering, byggnadsstilar och detaljer.

Christina Casserlöv
Registrerad fastighetsmäklare
Din webbläsare stöder inte SVG 070-860 22 70

Registrerad fastighetsmäklare och civilekonom med lång erfarenhet från både fastighetsmäkleri och näringsliv. Uppskattas av både säljare och köpare för sin seriositet, sitt gedigna försäljningsarbete och sitt genuina engagemang för varje försäljning. Är glad och positiv och arbetar alltid med målet att få till en lyckad affär. Bor i Bromma sedan drygt 30 år, promenerar ofta i området och kan Bromma utan och innan. Har genom åren provat både villa- och lägenhetsboende i olika delar av Bromma.

Emma Ramsö
Mäklarassistent
Din webbläsare stöder inte SVG 08-26 86 00
Utbildad mäklarassistent som efter många år i flygbranschen nu landat i Bromma. Noggrann och serviceinriktad med förkärlek till fotografering, planritningar och människor. Boende i Ålsten med sin familj.
Caroline Andersson
Kontorsansvarig/Assistent
Din webbläsare stöder inte SVG 08-26 86 00

Caroline är den som sköter produktion av vårt säljmaterial och dessutom håller ordning och reda på våra två kontor. Uppvuxen på Ekerö, bosatt i Bromma under 11 år och numera boende i Hässelby Södra Villastad med sin familj.

Lisa Rutberg Madsen
Fastighetsmäklarpraktikant
Din webbläsare stöder inte SVG 08- 26 86 00

Brommabo sedan barnsben med stor kunskap om vad renoveringar innebär i kombination med en stor dos noggrannhet och professionalitet. Lisa har en civilekonomexamen från Handelshögskolan och har lång arbetslivserfarenhet av affärsutveckling, försäljning och marknadsföring från näringslivet. Hon håller just nu på att starta upp sin nya karriär som fastighetsmäklare och praktiserar för närvarande hos oss och får sin licens under våren 2024. Vi är jätteglada att Lisa har valt att söka sig till oss och vi är säkra på att hon kommer att bli en fantastisk fastighetsmäklare.