Funderar du på att sälja din bostad? Kontakta oss, så bokar vi ett första möte. Vi träffas hemma hos dig, digitalt eller på något av våra två kontor i Bromma. Vi vill gärna dela med oss av våra erfarenheter och höra vilka önskemål du har inför en försäljning.

Vår kompetens i kombination med vårt breda kontaktnät gör oss till oslagbara rådgivare i din bostadsaffär. På så sätt lägger vi grunden för en lyckad affär.

I de flesta fall får vi våra förmedlingsuppdrag genom rekommendationer från tidigare kunder. Bland våra nöjda kunder finns även många av våra köpare, som har hittat sitt nya boende genom oss.

Vill du ha en värdering från oss? Välkommen med din förfrågan. Välj vår värdering på plats eller statistik snabbvärdering.

Kort om budgivning. Bud måste alltid avges personligen till ansvarig fastighetsmäklare, antingen per telefon eller vid ett möte.

Om bud avlämnas på annat sätt, genom sms eller mail, är budet inte framfört till fastighetsmäklaren förrän fastighetsmäklaren bekräftat mottagandet av budet. Mer information om budgivning