Att byta bostad är ditt livs kanske största affär. Det är många beslut som ska fattas – homestaging eller inte, städa och flytta själv eller köpa tjänster. Och hur blir det med lån och försäkringar? Det finns många företag som erbjuder hjälp. Men vilka är bra? Vad kostar de jämfört med andra? Och kommer det att fungera? Som kund till oss får du tillgång till våra kontakter.

Du får vår avtalsrabatt
Vi jobbar med prisvärda lokala företag. Vårt kontaktnät är uppbyggt under flera år och vi rekommenderar bara de leverantörer som vi har egen erfarenhet av. Dessutom får du vår avtalsrabatt när du anlitar något av dessa företag. Vi letar och utvärderar kontinuerligt nya samarbetspartners – alltid på jakt efter ”ännu bättre” – så att din bostadsaffär blir den bästa tänkbara.

Vi på Fjelkners har egna inredare och egen fotograf och kan rekommendera arkitekter, jurister, kreditgivare, besiktningsmän, städfirmor, flyttfirmor, med flera. När du sedan anlitar oss gör vi en marknads- och tidsplan som passar just dig och dina behov.

Hjälp med bostadslån
I de flesta fall betalar du en handpenning på 10 procent av köpesumman i samband med att du tecknar köpekontrakt på en ny bostad. I många fall är försäljningen av den gamla bostaden inte klar och då kan du behöva ett handpenningslån.

Förutom hjälp med lånelöfte och överbryggningslån så erbjuder vi tillsammans med Handelsbanken på Alviks Torg handpenningslån som underlättar ditt bostadsköp, allt naturligtvis efter sedvanlig kreditprövning av banken. Med handpenningslånet kan du betala handpenningen på din nya bostad utan att behöva ta ut extra pantbrev eller använda pengar som du har placerade för andra ändamål.

Samlar du alla dina lån i Handelsbanken så har du möjlighet att teckna Låneskydd med Trygghetskapital kostnadsfritt. Det kan innebära ekonomisk trygghet för din familj. https://www.handelsbanken.se/sv/hitta-bankkontor/alvikstorg