Transparent budgivning skapar trygghet. Vi på Fjelkners vill skapa trygghet genom tydlighet, i synnerhet när det gäller budgivning. Budgivningsprocessen måste vara så transparent som möjligt. Genom att dokumentera budgivningen får vi alltid ett spårbart protokoll av alla händelser under processen.

Listan över budgivare lämnas ut till köparen
Är det du som är den lycklige köparen får du en budhistorik med kontaktuppgifter till alla budgivare av oss. Vi ber självklart om tillåtelse från respektive budgivare att få lämna ut deras kontaktuppgifter, alternativt informeras du som köpare via ombud.

Aktuellt bud skickas smidigt ut via sms
Under själva budgivningen informeras alla budgivare och intressenter om aktuellt bud via sms. Alla får på så sätt tillgång till samma information vid samma tidpunkt. När du blir budgivare stämmer vi också av och informerar om lånelöfte, besiktning, tillträde, med mera – allt som är väsentligt för att affären ska bli lyckad för både köpare och säljare.

Det är inte ovanligt att våra budgivare tackar oss för att de har känt sig trygga med all information som vi ger under budgivningen. Denna tacksamhet kommer ofta även från budgivare som slutat som nummer två i budgivningen!

Vill du veta mer om vår budgivningsprocess är du alltid välkommen att vända dig till någon av oss fastighetsmäklare.