För att få ett så bra pris som möjligt i en värld med ständigt ökande konkurrens finns inga genvägar. Ska det bli bra krävs tid, noggrannhet och drivkraft.

En lyckad försäljning kräver förberedelser
Aktiv marknadsföring och bra bemötande är a och o. Det gäller att få många att uppmärksamma att just din bostad är till salu. Med vår unika marknadsföring når vi de som söker villor och lägenheter i just Bromma. Vi skickar information till alla våra kunder som söker ett hem. Med uppdaterade spekulantregister når vi alla familjer vars högsta önskan är att flytta till Bromma. Vi jobbar med professionella fotografer och garanterar en marknadsföring utöver det vanliga. Hos oss blir din bostad ännu mer intressant och inspirerande!

Visningsdags
Veckorna före visningsdagen brukar vara intensiva och många av våra säljare är i efterhand oerhört tacksamma för allt stöd och engagemang de fått från oss. När spekulanterna väl kommer på visningen har vi resurser och kunskap att ta hand om dem på bästa sätt. Ett positivt bemötande av alla kunder är oerhört viktigt. För oss är det en självklarhet.

Stort nätverk med många kontakter
Med åtta mäklare ständigt i rörelse i Bromma är vi hela tiden i kontakt med blivande köpare. Vårt nätverk är stort och kontakterna många. Söker man bostad i Bromma kontaktar man helt enkelt Fjelkners eftersom vi alltid har nya bostäder att erbjuda.