Förhands tips

Murarvägen 13

{rum} rok 96 kvm

Gavelvåning med två balkonger och öppen spis!

Här är det bara att trivas i generösa sällskapsytor med stort ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck, öppen spis och två härliga balkonger. Unik och välplanerad planlösning med bl.a. tre st sovrum med möjlighet till fler samt helkaklat badrum med golvvärme. Underbart belägen med närhet till naturen, Ålstensgatan & Mälarstranden!

Välkommen till denna välplanerade bostad i Abrahamsberg!
Med fantastiskt läge på Murarvägen finner du denna tjusiga bostad om 96 kvadratmeter fördelade över fyra rum och kök. Här är det bara att trivas med insynsskyddat läge, två balkonger och ljus som flödar från bostadens alla hörn.

Här finns allt man kan önska! Social planlösning mellan kök och vardagsrum som delar av med en köksö med spis, grill samt en inbyggd fritös. Smarta förvaringsmöjligheter, kyl och frys samt en fullstor vinkyl. Fötterna vilar vi på praktiskt klinkergolv med vattenburen värme.
Sköna sommardagar öppnas med fördel dörrarna till balkongen och den franska balkongen i vardagsrummet för att släppa in grönskan och naturen i rummet. Högt i tak och vackra originaldetaljer såsom klassisk fiskbensparkett är bevarade.

Från köket finner du bostadens ena sovrum som även går utmärkt att använda som en rymlig walk in closet. Vidare disponerar bostaden två st rymliga sovrum varav en med balkong.

Badrummet är helkaklat i sobert vitt med badkar och elektrisk golvvärme.

På Murarvägen 13 blir vardagen enkel med några minuters promenad till tunnelbanan som snabbt tar dig in till city. Här finns det mesta som behövs runt hörnet, matvaruaffär, inrednings- och blomsterbutik, mysigt café, sushi m.m. I närheten finns kolonistugeområdet för mysig promenad bland trädgårdarna, som under sommarhalvåret bjuder på fantastisk blomsterprakt. Trivsamt är det också att det är cykelavstånd till fina strövområden i Judarnreservatet och till härliga promenadvägar utefter Mälarens strand. Det är också nära till skolor och förskolor.

Gavelvåning med två balkonger och öppen spis!

Mer fakta om bostaden

Bostadsrätt

Adress:
Murarvägen 13, 168 33 Bromma
Ort/stadsdel:
Bromma - Abrahamsberg
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 931 kr/mån. I avgiften värme, vatten och kollektivt bostadsrättstillägg.
Andelstal (andel i föreningen)
10.25%
Våningsplan
1 av 4. Hiss finns ej.
Boarea:
96 kvm
Antal rum
4 rum och kök, varav 2–3 sovrum

Driftkostnader

Hushållsel
370 kr/mån
Försäkring
250 kr/mån
Summa
620 kr/mån

Om området

Bromma - Abrahamsberg

Parkering

Parkering 300 kr/mån

Renoveringar - bostaden

2017 - Slipning av golv
2017 - Nytt klinkergolv i hall
2017 - Ytskikt
2017 - Ny innerdörr
2017 - Ombyggnad i lilla sovrum

2007 - Renovering av badrum
- Renovering av kök
- El omdragen
- Tak sänkt och installering av spotlights

Fakta om BRF Kartboken 3

Allmänt om föreningen
Brf Kartboken är en äkta förening som bildades 2005. Fastigheten uppfördes 1939 och består idag av 15 st bostadsrätter. Förvaltningen sköts av styrelsen. I fastigheten finns gemensam tvättstuga, ett barnvagnsrum samt ett cykelrum. Det finns 6 st p-platser för medlemmar att hyra för en kostnad om 300 kr/månad. Separat kösystem tillämpas. Kabel-tv samt bredband levereras av Comhem.
Ca 2 ggr/år ansvarar respektive lägenhet för trappstädning. Fönsterna ska målas om - tidigast 2024 samt ny tvättmaskin i tvättstugan.
Avgiften kommer höjas avgiften 10% från årsskiftet. (Kontrollerat 2022-10-21)
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Antal lägenheter
15 st
Antal lokaler
1 st
Tillåts juridisk person?
Nej
Renoveringar
2014-2015 Fönster renoverade
2015 ca Tvättstuga samt källare renoverad
2006 - 2007 Stambyte
Parkering
6 st p-platser till uthyrning för 300 kr/månaden. Två personer i kö (Kontrollerat 2022-10-26)
Gemensamma utrymmen
Tvättstuga, cykelförråd och barnvagnsrum

Planlösningar

Planritning

Områdesbeskrivning Bromma - Abrahamsberg

Abrahamsberg är ett lugnt och trivsamt område med närhet till både natur och stan. Insprängt mellan husen finns stora grönområden och den uppskattade Dragonparken med fina lekmöjligheter.

Abrahamsberg

Områdesbeskrivning Bromma - Abrahamsberg

Abrahamsberg är ett lugnt och trivsamt område med närhet till både natur och stan. Insprängt mellan husen finns stora grönområden och den uppskattade Dragonparken med fina lekmöjligheter.

Abrahamsberg
 Murarvägen 13 Murarvägen 13 Murarvägen 13 Murarvägen 13 Murarvägen 13 Murarvägen 13 Murarvägen 13 Murarvägen 13 Murarvägen 13 Murarvägen 13 Murarvägen 13 Murarvägen 13 Murarvägen 13 Murarvägen 13 Murarvägen 13 Murarvägen 13 Murarvägen 13 Murarvägen 13 Murarvägen 13 Murarvägen 13 Murarvägen 13 Murarvägen 13 Murarvägen 13 Murarvägen 13 Murarvägen 13 Murarvägen 13 Murarvägen 13 Murarvägen 13 Murarvägen 13 Murarvägen 13