Dalripsvägen 1

{rum} rok 6 500 000 kr 72 kvm

Mitt i Ålstens villaidyll

Äntligen en rymlig och ljus 2a med alla bekvämligheter. En stor, härlig balkong i bästa solläge och utan insyn med ljuvlig utsikt över villaträdgårdarna. Luftig planlösning med öppenhet, vardagsrum med matplats, välplanerat och genomtänkt kök med smarta lösningar och ett rymligt sovrum med gott om förvaring. Därtill en stor klädkammare och fräscht, stort badrum med såväl tvättmaskin som torktumlare. Stort förråd tillhörande lägenheten och i föreningen finns även gästavdelning och möjlighet till p-plats. Mycket uppskattat läge nära natur, 12-an och Ålstensgatan. En oerhört välskött och attraktiv förening för dig över 55. Varmt välkommen!

På absolut bästa läge, mitt i Ålstens villaidyll finner vi denna smakfulla, ljusa lägenhet med balkong i bästa solläge och alla bekvämligheter. Hallen välkomnar med vackert stengolv och ljusa väggar. En stor klädkammare sköter förvaringen och direkt till vänster väntar badrummet som är rymligt med helkaklade väggar i vitt, golvvärme, flera skåp och marmordetaljer. Tvättmaskin och torktumlare gör vardagen enkel. Sovrummet imponerar med vackert parkettgolv och sobert ljusa väggar. En hel garderobsvägg som döljer det mesta av förvaring och här finns även plats för en arbetshörna eller annat om så önskas. Vi tar oss vidare till köket som delvis är öppet mot matplats och vardagsrum. Köksinredningen går i vitt med många skåp och lådor samt bra arbetsytor och förvaring.

Stora fönsterpartier skänker ljus till hela vardagsrummet och en stor, härlig balkong i bästa solläge gör denna lägenhet komplett - sol dagen lång och fritt från insyn. Här ryms man många på middag och man kan njuta av lugnet och naturen alldeles runt knuten. När det är dags att bege sig har man 12-an precis utanför entrén och endast minuter till Alvik och City.
På Dalripsvägen 1 bor du med ett mycket uppskattat läge nära natur, 12-an och Ålstens Gård. En oerhört välskött och attraktiv förening för dig över 55 år.

Mitt i Ålstens villaidyll

Mer fakta om bostaden

Bostadsrätt

Adress:
Dalripsvägen 1, 167 65 BROMMA
Ort/stadsdel:
Bromma - Ålsten
Fast.beteckning
Snoan 1
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 120 kr/mån. inkl värme, VA (obligatoriskt tillägg om 212 kr för Tv, telefoni samt bredband)
Lgh.nr
222
Andelstal (andel i föreningen)
4.396%
Våningsplan
2 av 3. Hiss finns.
Boarea:
72 kvm
föreningens information
Antal rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Bilplats
Föreningen disponerar 18 öppna parkeringsplatser inom fastigheten. 10 parkeringsplatser har eluttag för motorvärmare och är placerade på Dalripsvägen i anslutning till bostadshusen. Övriga åtta platser är placerade vid Orrspelsvägen. Parkeringsplatser för besökande finns. Vid en av dessa finns laddstation för laddning av medlemmars elbilar eller laddhybridbilar.

Fakta om BRF Stoppen

Allmänt om föreningen
Föreningen är en seniorförening, innebärande att den i första hand antar fysisk person som fyllt 55 år som medlem.
Byggnadsår
2007
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Föreningen äger marken?
Nej
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Antal lägenheter
18 st
TV/bredband
Föreningen har Telia Company AB som leverantör av Triple-Play (dvs. lp-telefoni, internet och digital-TV med 16 kanaler) via fiberkabel in till el-centralen i källaren. Bredbandets kapacitet är 100 Mbit/sek. För detta betalar varje bostadsrätt 212 kr/månad.
Renoveringar
Utvändig renovering av entrédörrarna är planerade.
Föreningen är i dagsläget obelånad men planerar att ta upp ett lån om 2 Mkr för att finansiera byte av bergvärmeanläggning. Kostnaden bedöms bli lägre för bytet, men man önskar utrymme för eventuella oförutsedda utgifter.
Parkering
Föreningen disponerar 18 öppna parkeringsplatser inom fastigheten. 10 parkeringsplatser har eluttag för motorvärmare och är placerade på Dalripsvägen i anslutning till bostadshusen. Övriga åtta platser är placerade vid Orrspelsvägen. P-platserna kostar f.n. 400 kr/månad respektive 200 kr/månad. I nuläget finns ingen kö till dessa.Parkeringsplatser för besökande finns. Vid en av dessa finns laddstation för laddning av medlemmars elbilar eller laddhybridbilar.


Gemensamma utrymmen
Gemensam miljöstuga mellan husen. I bostadshuset på Dalripsvägen 3 finns en övernattningslägenhet som medlemarna kan hyra och en gemensamhetslokal med pentry för möten och samkväm.

Planlösningar

Planritning

Områdesbeskrivning

Att bo i Ålsten är som att bo i en liten småstad med alla dess fördelar. Här är det nära till det levande Ålstenstorget, med ett varierat utbud av affärer och service. Här finns Gateau med sitt goda bröd, den vida kända Gelaterian med bästa glassen i stan, fiskaffär, Sushirestaurang, mataffär, klädaffärer, galleri, blommor och inredning.

Ålsten

Områdesbeskrivning

Att bo i Ålsten är som att bo i en liten småstad med alla dess fördelar. Här är det nära till det levande Ålstenstorget, med ett varierat utbud av affärer och service. Här finns Gateau med sitt goda bröd, den vida kända Gelaterian med bästa glassen i stan, fiskaffär, Sushirestaurang, mataffär, klädaffärer, galleri, blommor och inredning.

Ålsten
 Dalripsvägen 1 Dalripsvägen 1 Dalripsvägen 1 Dalripsvägen 1 Dalripsvägen 1 Dalripsvägen 1 Dalripsvägen 1 Dalripsvägen 1 Dalripsvägen 1 Dalripsvägen 1 Dalripsvägen 1 Dalripsvägen 1 Dalripsvägen 1 Dalripsvägen 1 Dalripsvägen 1 Dalripsvägen 1 Dalripsvägen 1 Dalripsvägen 1 Dalripsvägen 1 Dalripsvägen 1 Dalripsvägen 1 Dalripsvägen 1 Dalripsvägen 1 Dalripsvägen 1 Dalripsvägen 1 Dalripsvägen 1 Dalripsvägen 1 Dalripsvägen 1 Dalripsvägen 1 Dalripsvägen 1 Dalripsvägen 1 Dalripsvägen 1 Dalripsvägen 1 Dalripsvägen 1 Dalripsvägen 1 Mälaren härlig alla årstider Dalripsvägen 1
Mälaren härlig alla årstider
Restaurang Bryggan Dalripsvägen 1
Restaurang Bryggan
Gelaterian Scarfó på Ålstensgatan Dalripsvägen 1
Gelaterian Scarfó på Ålstensgatan
Ålstens fisk Dalripsvägen 1
Ålstens fisk
Sushi No 18 Dalripsvägen 1
Sushi No 18
Ålstensängen Dalripsvägen 1
Ålstensängen