Observera att denna bostad är såld.

Enastående ljus och rymd

BESIKTIGAD

Valsgärdevägen 2

Område:
Bromma - Norra Ängby
Ägandeform:
Friköpt
Rum:
7 rok
Boarea:
198 kvm
Biarea:
77 kvm
Tomtarea:
605 kvm
Drömvilla i attraktiva Norra Ängby! Högt och fritt belägen med lummigt grönskande trädgård och sol dagen lång. Tidstypisk charm, nära 3 meter i takhöjd, generösa ytor med öppen spis och inredd såväl källare som vind. En alltigenom gedigen villa, smakfullt renoverad med allt man kan önska. Närhet till såväl förskolor, skolor, kommunikation och service. Välkommen till Valsgärdevägen 2!
Enastående ljus och rymd
Entréplan

Hallen välkomnar, med praktiskt klinkergolv och väggar i stilrent grått. Vidare in i den inre hallen erbjuds ett rymligt kapprum samt gäst-wc. Fötterna vilar vi på klassisk fiskbensparkett i original. Vardagsrummet tar vid, på fortsatt fiskbensparkett och med enastående ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här finns möjlighet till all tänkbar möblering och under det kalla vinterhalvåret njuter vi av en värmande brasa i den öppna spisen. Genom dubbla skjutdörrar tar vi oss till matsalen som rymmer många på middag och där man kan öppna upp till den franska balkongen men framförallt ta sig ut till den generösa altanen med soligt läge. Vacker bröstning och enhetlig parkett imponerar. Fortsatt stora fönsterpartier tillsammans med en extra takhöjd skapar en härlig rymd till hela våningsplanet. Genom en praktisk serveringsgång tar vi oss sedan till köket som är stort med plats för flera. Köksinredningen går i vitt med gott om såväl arbetsytor som förvaringsmöjligheter.

Övre plan

En trappa upp möts vi av ett rymligt vardagsrum med platsbyggd bokhylla i original och en vacker öppen spis. Genom dubbeldörrar tar vi oss ut till en av två balkonger där vi njuter av fri utsikt utan insyn. Master bedroom tar emot med spatiösa ytor och plats för all tänkbar möblering. Härifrån öppnar vi upp till den andra balkongen. Genomgående ljus från flera fönsterpartier och förvaringsmöjligheter i linneskåp och garderob. Badrummet intill är stort med helkaklade väggar i sobert vitt, golvvärme och dubbelhandfat. Ytterligare två sovrum med brädgolv och väggar i stilrent grått med delvis inbyggda garderober och fönsterpartier som skänker mycket ljus, helt fritt från insyn.

Vindsplan

Vi fortsätter ytterligare en trappa upp och kommer till den inredda vinden som imponerar med vackert brädgolv och spatiösa ytor som gjort för såväl tonåringen som den långväga gästen. Stora fönster som skänker ljus och alla möjligheter!

Källarplan

Källarplan ligger i delvis soutteräng med groventré, rymlig hall och ett sovrum med flera fönster. En tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare samt separat wc, dusch och en rymlig bastu. Genomgående vattenburen värme och klinkergolv. Ett stort förråd med garderober som döljer det mesta av förvaring och ytterligare ett kallförråd.

En alltigenom välplanerad och unik villa, smakfullt renoverad med originaldetaljer bevarade och förädlade, ett enastående ljusinsläpp och bästa läge med närhet till det mesta! Välkomna!

Mer fakta om bostaden

Allmänt

Adress:
Valsgärdevägen 2, 16853 Bromma
Ort/stadsdel:
Bromma - Norra Ängby
Taxeringskod
220, Småhusenhet, bebyggd
Tomtarea:
605 kvm
Upplåtelseform:
Friköpt
Boarea:
198 kvm
Uppmätningsnorm SS 021054:2020
Biarea:
77 kvm
Antal rum
7 rum och kök, varav 4–5 sovrum
Taxeringsvärde:
6 405 000 kr kr (fastställt avseende år 2021), varav byggnadsvärde 2 517 000 kr
Slutpris
13 900 000 kr

Huvudbyggnad

Byggnadstyp
2 plans villa med källare & inredd vind
Byggnadsår
1934
Fasad
Puts
Stomme
Trä
Fönster
2-glas kopplade
Bjälklag
Trä
Grundmur
Mursten
Tak
Betongpannor
Grund
Grundsulor med mellangjutna betonggolv
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Energi och drift

Energi

Uppvärmning
Bergvärme
Energideklarationsdatum
2016-04-27
Energiklass
F

Planlösningar

Planritningar
Planritningar
Planritningar
Planritningar

Områdesbeskrivning

Norra Ängby är en mycket levande och trevlig stadsdel med bebyggelse från 30-talet. Områdets träffpunkt är Ängby Torg med livsmedelsaffär, mindre butiker och pizzeria.

Norra Ängby

Områdesbeskrivning

Norra Ängby är en mycket levande och trevlig stadsdel med bebyggelse från 30-talet. Områdets träffpunkt är Ängby Torg med livsmedelsaffär, mindre butiker och pizzeria.

Norra Ängby
 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Valsgärdevägen 2 Norra Ängby skola Valsgärdevägen 2
Norra Ängby skola
Björklunds Hage Valsgärdevägen 2
Björklunds Hage
Björklunds Hage Valsgärdevägen 2
Björklunds Hage
Åkeshovs simhall Valsgärdevägen 2
Åkeshovs simhall
Ängby IP Valsgärdevägen 2
Ängby IP
Ängby Slott Valsgärdevägen 2
Ängby Slott