Välkommen till “Kungsholms villastad” med närhet till vatten och grönområden som har allt att erbjuda, både villor, parhus, lägenheter och nu även radhus och parhus i Slottsparken. Många bra promenadvägar finns i området.

Om du går längs vattnet vid Ulfsunda Slott så kanske du har turen att se bävern som bor precis vid inloppet till Lillsjön. Här stöter du även på fiskare som fiskar allt från mört till gös. Under maj månad så kommer Mälargösen just till Lillsjön för att leka.

I slottsparken finns det gott om yta att ha mysiga picknickstunder på. Under vinterhalvåret åker man pulka i slottsparken. Det finns flertal båthamnar där du kan ha din båt. En båttur från Ulvsunda mot Karlberg tar inte mer än 10 minuter.

Runt Lillsjön erbjuds även bryggor och grillplatser för allmänheten. På vintern kan man ibland åka både skridskor och skidor på isen.

Det är bekvämt gångavstånd till kollektivtrafiken. Endast ett par minuter till tunnelbanan i Stora Mossen och härifrån tar det ca 10-15 minuter in till Stockholms innerstad. Du kan med enkelhet välja att antingen åka med tvärbana, bussar eller tunnelbana.

Alviksskolan (F-9), Ulvsundaskolan (F-3) och Lunaskolan (F-9) finns i området. Ett flertal förskolor finns i närområdet.

Närbutik finns i området, för större inköp så ligger både Alviks Torg, Big handelsplats och Bromma Blocks på promenadavstånd.