name="robot"}

C’an L’Ofre, Soller, Mallorca

230 kvm Villa

Townhouse med 4 sovrum

Nyrenoverad villa med pool och spektakulär utsikt över Tramuntana. Fastigheten ligger i en lugn del av Soller och har en stor trädgård på 995 kvm. Trädgården är delvis uppodlad och där finns en blanding av frukt- och nötträd. En pool på 3x5 meter lockar dig till ett dopp under den varma medelhavssolen.

NÅGRA KVALITÉER
Pool
Utsikt över bergen
Garage
Ekologiskt
4 Sovrum
3 Badrum
Trädgård

På bottenvåningen finns det ett öppet kök, matrum och ett vardagsrum. Där finns också ett gästbadrum och ytterligare ett rum som kan användas som sovrum eller kontor. Det fullt utrustade köket är välplanerat med vackra marmorbänkar och träskåp.

När du går upp en våning så hittar du tre sovrum och två badrum. Masterbedroom är ensuite och har en terrass på 10 kvm. Huset vetter mot syd och får ett härligt ljusinsläpp genom de stora fönstren. Ljusinsläppet blir extra vackert i de fina sällskapsutrymmena.

Det nyrenoverade huset har renoverats med hållbarhet i åtanke. Material från lokala leverantörer har noggrant valts ut för att skapa detta fina hem. Både färgen och betongen är framtagna på ett ekologiskt sätt.

Det finns en separat byggnad på cirka 30 kvm som kan användas som gästhus eller som studio.

Denna unika fastighet har en egen brunn med vattenfilter men har också anslutning till kommunalt vatten. Det finns luftkonditionering och huset värms upp med gas.

Townhouse med 4 sovrum
Pris

Egendomens pris på 1.650.000 euro

Läs mer

Mer fakta om bostaden

Allmänt

Adress
C’an L’Ofre, Soller, Mallorca
Ort - stadsdel
Mallorca
Tomtarea
1 000 kvm
Upplåtelseform
Friköpt
Boarea
230 kvm