name="robot"}

Nyängsvägen 4:a

4 rok 8 295 000 kr 116 kvm Bostadsrätt

En drömlägenhet för villasäljaren

VISNING SKER LÖPANDE - KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE OCH BOKA TID FÖR ENSKILD VISNING ! DET GÖR DU GENOM ATT SKICKA EN INTRESSEANMÄLAN ELLER RINGA 0708-602270.

Drömmen att få flytta in som första familj där allt är nytt kan här bli verklighet. Friköpt tomt. Trivsam 4:a med vardagsrum och kök i öppen planlösning och utgång till stor balkong. Här finns gäst-wc med dusch samt stort badrum med badkar alternativt med dusch samt med tvättdel. Båda badrummen har komfortgolvvärme. 3 stora sovrum varav "master bedroom" med walk-in-closet. Därutöver finns en klädkammare som är sällsynt i nyproduktion. Är man bara två vuxna är det perfekt att ha ett av sovrummen som bibiliotek/TVrum och ett av sovrummen som arbetsrum/gästrum. Källarförråd finns. Helt enkelt ett kvalitetsboende i bästa Brommastil. Perfekt att också kunna åka hiss direkt ner till garaget där även det egna källarförrådet kommer att finnas. Nära natur, kommunikationer, service, förskolor, skolor och idrottsplats. Ett perfekt livsstilsboende med materialval av hög kvalitet!

Projekt Alba består av två faser som bildar varsin bostadsrättsförening. Husen E, F, G och H bildar en bostadsrättsförening och består av 28 lägenheter. Planerad inflytt 4:e kvartalet 2022. För mer information om lägenheter till salu hänvisas till Fjelkners hemsida "Projekt Alba" alternativt Abacus Bostads hemsida https://www.abacusbostad.se/

Vid ett enskilt möte/samtal får du mer information och kan titta på materialval (facetimevisning kan göras). Varmt välkomna!

En drömlägenhet för villasäljaren
Närområdet

Stora Mossen är ett område som i stora delar bebyggdes på 30-talet.

Stora Mossen är det område i Bromma som har den stora fördelen att ha nära till tunnelbanan och man är med bil snabbt ute på vägen mot stan eller dit man ska.

Området erbjuder många populära skolor och förskolor, och till Engelska skolan i Riksby är det enkelt att ta sig liksom till Franska skolan.

Bromma flygplats och Bromma Blocks ligger inte många minuter bort med bil och vill man ut på landet finns Drottningholm och Ekerö inom korta avstånd.

Bromma bjuder på stora fina naturområden och längs Mälarens strand finns fina strandpromenader och badplatser.

I Bromma finns mycket bra närservice och många trevliga affärer liksom caféer, bagerier, mataffärer, fiskaffär, delikatessaffär, gelateria, klädaffärer, blomsteraffärer, skomakeri, skrädderi m.m. Med andra ord finns här all tänkbar service för en praktisk vardag.

Läs mer

Mer fakta om bostaden

Bostadsrätt

Adress
Nyängsvägen 4:a Bromma
Ort - stadsdel
Bromma - Stora Mossen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift per månad
5 784 kr/mån
Lägenhetsnummer
F-1102
Våningsplan
2 av 4.
Boarea
116 kvm
Antal rum
4 rok

Planlösningar

Områdesbeskrivning

Stora Mossen består av både villor och lägenheter som ligger inbäddade i natur och grönska. Området har ett eget koloniområde med mysiga slingriga promenadvägar, under midsommarhelgen så firas det traditionsenligt med både stång och dans vid koloniområdet.

Områdesbeskrivning

Stora Mossen består av både villor och lägenheter som ligger inbäddade i natur och grönska. Området har ett eget koloniområde med mysiga slingriga promenadvägar, under midsommarhelgen så firas det traditionsenligt med både stång och dans vid koloniområdet.