name="robot"}

Lantegendom Marivent, Mallorca

673 kvm Villa

Renoverad herrgård i lugnt område

Lantegendom Marivent med 5 sovrum. Las Golondrinas är en nyligen renoverad herrgård från år 1930, inspirerad av 30-talets dekoration. Herrgården ligger bara fem minuters bilresa från centrum av Palma samtidigt som den ligger i ett lugnt bostadsområde. I området i finner du ett utbud av bra restauranger och 400 meter från huset ligger stranden Cala Mayor.

FÖRDELAR
Exklusiv 30-tals inredning
5 minuter från Palma
Läckert poolområde
Havsutsikt
400 meter från stranden
Vacker herrgård

Renoverad herrgård i lugnt område
Entréplan

Entré, badrum och ett kök som ansluter till vardagsrummet. Vardagsrummet har en öppen spis och dörrar som tar dig till uteplatsen. Där finns också en matsal med anslutande dörrar till poolområdet.

Övre plan

Hit kommer man via en intern trappa eller via en ingång från trädgården. Här finns 3 badrum, 1 sovrum med tillgång till en terrass på framsidan och från denna har man havsutsikt. Övriga 2 rum har tillgång till trädgården. Det stora sovrummet har ett eget badrum och havsutsikt. Det har också en lounge med havsutsikt.

Uteplatser och poolhus

Saltvattenpool på cirka 25 kvadratmeter och med ett omklädningsrum för att byta till badkläder. Badrum med dusch och toalett. Det finns också ett rum som är beläget på baksidan, med ny tvättmaskin och torktumlare.

Uteplats, ansluten till det nedre vardagsrummet. Grill med öppen grill. Uteplats, bredvid poolen. Från husets port möts du av en trädgård med medelhavsvegetation.

Allmänt

Alla rum inklusive poolhuset har golvvärme. På övervåningen har alla rum luftkonditionering med varm och kall luftpump. Det finns också luftkonditionering i vardagsrummet och i poolhuset. Renoveringen skedde under åren 2016/2017/2018 inklusive vinkällare.

Pris

€3,900,000

Läs mer

Mer fakta om bostaden

Allmänt

Adress
Lantegendom Marivent, Mallorca Finca Palma, Mallorca
Ort - stadsdel
Mallorca
Tomtarea
1 257 kvm
Upplåtelseform
Friköpt
Boarea
673 kvm

Planlösningar