name="robot"}

Lägenheter Plaza Mercadal, Mallorca

Bostadsrätt

Lägenheter Plaza Mercadal/Palma Old Town - i hjärtat av Palma

Lägenheter Plaza Mercadal/Palma Old Town - i hjärtat av Palma
Lägenheter på Plaza Mercadal

De tre lägenheterna till salu på Plaza Mercadal har bevarat den traditionella spanska arkitekturen samtidigt som de erbjuder toppmoderna bekvämligheter. Från två av lägenheterna finns utsikt från vardagsrummet ut över det livliga torget, och två av lägenheterna har en privat takterrass, där eftermiddag och kvällssol kan avnjutas.

Pris

Lägenheterna är redo att flytta in i och priset för en lägenhet om 121 kvm med 2 sovrum och 3 badrum samt takterrass är €1,380,000. Parkering ingår i köpet.

Byggnaderna

Byggnaderna på Plaza Mercadal kunde inte ha varit placerade på ett bättre ställe. Byggda i traditionell mallorcansk stil ligger de i hjärtat av Palmas historiska centrum - ett livligt kvarter med många kaféer, barer och restauranger. Här är du inom gångavstånd till ett antal turistattraktioner och ett rikt utbud av restauranger. Den som redan har varit i Mallorca vet det: Plaza Mercadal är den stora offentliga hemligheten hos Mallorkinen. Under de senaste åren har ett antal lyxhotell och exklusiva restauranger öppnat här. Därför upplevs omgivningarna som trendiga och utvecklingen går definitivt rätt.

Palma

Palma är Mallorcas pulserande metropol. Balearernass huvudstad erbjuder ett sällsynt, magiskt möte mellan historiska centrum och det moderna stadslivet. Palma är elegant, ung och full av liv.

Mallorcas största stad ligger i den 20 km långa bukten Badia de Palma. Sett från havet, liknar stadens skyline framför allt en filmscen. Den magnifika Le Seu-katedralen kan ses från mycket långt håll. Den stora hamnen med strandpromenaden full av restauranger och trevliga kaféer inbjuder dig att promenera längs vattnet, där du kan känna den speciella Medelhavsatmosfären.

Palma centrum rymmer lyxhotell, populära barer och restauranger och en mängd affärer. Den historiska stadskärnan erbjuder många trånga och smala gränder. Deras charm lockar inte bara tillfälliga besökare utan alla njuter av att gå där. Palma är definitivt värt resan. Det är en stad där du mår bra. Hela året. Palmas pittoreska, historiska stadskärna är en spännande blandning av spansk, katalansk och arabisk arkitektur. Några av de smala gränderna är endast tillgängliga via trappor.

Läs mer

Mer fakta om bostaden

Bostadsrätt

Adress
Lägenheter Plaza Mercadal, Mallorca Palma, Mallorca
Ort - stadsdel
Mallorca
Upplåtelseform
Andelsrätt
Lägenheter Plaza Mercadal, Mallorca-1
Lägenheter Plaza Mercadal, Mallorca-2
Lägenheter Plaza Mercadal, Mallorca-3
Lägenheter Plaza Mercadal, Mallorca-4
Fot from_Plaza
Fot from_Plaza
Fot Plaza_Mercadal_from_the_window
Fot Plaza_Mercadal_from_the_window
Lägenheter Plaza Mercadal, Mallorca-7
Lägenheter Plaza Mercadal, Mallorca-8
Dubbelbild
Dubbelbild
Lägenheter Plaza Mercadal, Mallorca-10
Fot Plaza_Mercadal_board
Fot Plaza_Mercadal_board
Fot Plaza_Mercadal_neighbourhood
Fot Plaza_Mercadal_neighbourhood
Fot Plaza_Mercadal
Fot Plaza_Mercadal
Lägenheter Plaza Mercadal, Mallorca-14
Lägenheter Plaza Mercadal, Mallorca-15
Lägenheter Plaza Mercadal, Mallorca-16
Lägenheter Plaza Mercadal, Mallorca-17
Lägenheter Plaza Mercadal, Mallorca-18
Lägenheter Plaza Mercadal, Mallorca-19
Lägenheter Plaza Mercadal, Mallorca-20
Fot Plaza_Mercadal_over_the_rooftops
Fot Plaza_Mercadal_over_the_rooftops