name="robot"}

Lantegendom, Finca, Mallorca

405 kvm Villa

Privat egendom intill den idylliska bergsbyn Alaro

Finca Sa Punta är ett nybyggt hus på landet, med ett stort markområde, som ligger precis utanför den idylliska bergsbyn Alaro. Huset har en imponerande panoramavy över de kända tvillingbergen och omges av fruktträd, johannesbrödträd och en mandellund.

På promenadavstånd finner du byns centrum med caféer, barer, restauranter och affärer. Samtidigt garanterar den 30.000 kvadratmeter privata tomten dig en absolut fridfullhet. Till Palma tar du du dig med bil på bara 25 minuter.

Du kör in på fastighetens område via en privat uppfart och där finns ett garage med plats för 6 bilar. Fastigheten är helt inhägnad.


NÅGRA KVALITÉER
400 kvm terrasser med panoramautsikt
16 meter saltvattenbassäng
Bastu
Kamin
Jacuzzi
Inomhusbassäng
Vinkällare
Golvvärme

Privat egendom intill den idylliska bergsbyn Alaro
Beskrivning

Huvudbyggnaden är ett elegant hus på 870 kvadratmeter och disponerar 4 sovrum med 4 badrum (en suite). Vardagsrummet med ett galleri och ett öppet kök är hisnande vackert. Arkiteketen skapade det bästa av två världar; traditionella mallorkinska element som stenfasader och valv, kombinerat med en modern minimalistisk inredning. Enorma fönster låter det naturliga ljuset flöda in i huset och tillsammans med takhöjden skapar det en fantastisk känsla av rymd.
Kvaliteten på byggnaden är exeptionell och köparen kan ändå sätta sin peronliga prägel och smak på huset. Sa Punta har luftkonditionering och golvvärme.

Utomhus erbjuder Sa Punta ett flertal öppna och täckta terasser, en anlagd trädgård, en pool med saltvatten på 16x3 meter och ett separat område på 400 m2 med jacuzzi. En unik yta finner du inomhus i form av ett Spa & wellness med bastu, pool och gym. En vinkällare med avsmakningsrum är ytterligare ett plus.

I tillägg finns det möjlighet att renovera ett separat gästhus på 270 m2 med ett vardagsrum och tre sovrum och badrum (en suite). Gästhuset har vacker utsikt och sin egna pool.

Pris

€5,500,000

Läs mer

Mer fakta om bostaden

Allmänt

Adress
Lantegendom, Finca, Mallorca
Ort - stadsdel
Mallorca
Tomtarea
29 840 kvm
Upplåtelseform
Friköpt
Boarea
405 kvm

Planlösningar