Förhands tips

Vindsvåning Ålsten

3 rok 67 Kvm Bostadsrätt

Drömmen om Ålsten

Exklusiv vindsvåning om 90 kvm golvyta (varav boarea 67 kvm) med balkong, öppen spis, synliga takbjälkar, vitoljade golv och vy över torg och villaidyll. Allt man kan önska! Välkomna!

Golvyta 90 kvm varav boarea 67 kvm. (Enligt förening 70 kvm)

Välkommen till detta unika boende under takåsarna på Ålstensgatan, beläget mitt i idylliska villakvarter. Ett boende som genomsyras av ljus, rymd, vitoljade golv och exklusiva materialval i smakfull design, där man verkligen utnyttjat våningens härliga golvyta och imponerande takhöjd. Tillgång till liten "villaträdgård" med plats för både soldyrkare och grillentusiaster.
Den natursköna villaidyllen utanför knuten och det levande torget med blomstrande affärsliv längs stora delar av gatan ger en känsla av småstad. Färsk fisk från fiskaffären, sushi i världsklass, frasiga frallor från Gateau och design i dess bästa form tillsammans med mataffären och Nockebybanan, 12:ans (spårvagnens) hållplats blir till allt man kan önska sig!
Via den ljusa trappentrén i etage (f.d. trapphuset) med sina vackra fönster känner man den rymd och det ljus som fyller hela våningen. När man kommer upp slås man av den öppna planlösningen, de vackra golven, takhöjden, de synliga takbjälkarna och ljuset som når en från alla håll. Här samsas det stilrena köket med det öppna sällskapsrummet. Köket har utgång till rymlig terrass i perfekt solläge och sällskapsrummet är som gjort för stora fester eller mysstunder framför en sprakande brasa. Att bo så här med ljuset som ständig följeslagare, en härlig utsikt över området och pittoreska Ålstensgatan för dina fötter är verkligen något utöver det vanliga.
Invid sällskapsrummet ligger det ena sovrummet. Innanför köket ligger våningens "master bedroom" som med enkelhet kan delas av till två sovrum. Mellan sovrummen ligger det designade badrummet.
Lika nära som småstadslivet finns, hittar man också lugnet i naturen under härliga promenader genom Storskogen ner till Mälarens vänliga badstränder och den fina småbåtshamnen. Vintern i Ålsten bjuder på härliga långa promenader och skridskoturer längs Mälarens stränder.

Varmt välkomna på visning!

Drömmen om Ålsten
Läs mer

Mer fakta om bostaden

Lägenhet

Adress
Vindsvåning Ålsten, 16766 BROMMA
Ort - stadsdel
Bromma - Ålsten
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift per månad
3 865 kr/mån
Lägenhetsnummer
1
Andelstal (andel i föreningen)
19.35%
Våningsplan
3 av 3.
Boarea
67 kvm
Uppmätningsnorm SS 021053
Antal rum
3 rok
Övrigt
Gemensam bod i trädgården
Gemensam tvättstuga på källarplan

Renoveringar - bostaden

Renoveringar av lgh 1 i Bostadsrättsföreningen Gömma Ringen 8

2009 Tätning av murstock i öppna spisen
2009-2017 Löpande ommålning
2010 Renovering av lilla sovrummet (tapetsering.ommålning m.m)
2010 Uppdatering av elsystemet
2010 Slipning av golv och trappa.
2010 Total renoverat badrum med golvvärme.
Klinkers på golv, kakel på vägg och natursten i dusch.
2010 Installation av ny belysning.
2011 Ansökan om byggnadslov (kupa och terrass)
2011 Provtryckning av öppen spis (u.a.)

Gjort av nuvarande ägare
2014 - 2018 Terrass utbyggd
Ny induktionshäll samt kyl
Fönster mellan kök och sovrum
Garderob i entré
Utdragbar säng i vardagsrum

Fakta om föreningen

Renoveringar:
2010 Köp av ny tvättmaskin till tvättstugan.
2010 Installation av bergvärme.
2010 Inköp av grind till gården.
2010 Installation av ny avfuktare i tvättstuga/torkrum.
1999-2008 Omfattande renovering. Stammar m.m.

Planlösningar

Områdesbeskrivning

Att bo i Ålsten är som att bo i en liten småstad med alla dess fördelar. Här är det nära till det levande Ålstenstorget, med ett varierat utbud av affärer och service. Här finns Gateau med sitt goda bröd, den vida kända Gelaterian med bästa glassen i stan, fiskaffär, Sushirestaurang, mataffär, klädaffärer, galleri, blommor och inredning.

Områdesbeskrivning

Att bo i Ålsten är som att bo i en liten småstad med alla dess fördelar. Här är det nära till det levande Ålstenstorget, med ett varierat utbud av affärer och service. Här finns Gateau med sitt goda bröd, den vida kända Gelaterian med bästa glassen i stan, fiskaffär, Sushirestaurang, mataffär, klädaffärer, galleri, blommor och inredning.