Förhands tips

Bergslagsvägen 78

3 rok 4 175 000 kr 82 Kvm Bostadsrätt

Ljus 3:a med stor uteplats intill naturen!

Kommande försäljning - Säljarna söker hus i Norra Ängby - Kontakta mäklaren för mer information och förvisning!

Välkommen till ett hem och läge att trivas med!
Lägenheten ligger i praktiskt markplan med rymlig och skyddad uteplats, mitt emellan två naturreservat och med direkt närhet till både T-bana Åkeshov, populära Nya Elementar Skola, nyrenoverade Åkeshovsbadet med gym, bad och bowling. Till Brommaplan med sitt stora serviceutbud och kommunikationsnät, promenerar du på ca 7-8 minuter. Huset byggdes 2008, vilket ger dig en modern bostad i mycket gott skick och med generösa ljusinsläpp. Det ljusa och öppna vardagsrummet med matdel, utgång till terrass och utsikt mot grönområdet gör det väldigt trivsamt.

Läs gärna mer om bostadsrättsföreningen på brfkyrksjoloten.se

Välkomnande hall där du möts av vardagsrummets generösa ljusinsläpp. På golvet ligger ekparkett och väggarna är ljusa. Till höger finns en avhängningsdel och en dörr öppnar upp till ett rymligt förråd.
om ca 6 kvm, som även kan nyttjas som ett litet barnrum eller arbetsrum. Från hallen kommer du in i det ljusa och rymliga vardagsrummet med matsalsdel, ett flertal stora, höga fönster och utgång till en rymlig och skyddad uteplats. I vardagsrumsdelen vetter fönster ut mot ett grönskande naturreservat (Kyrksjölöten), som i färgerna skiftar vackert med årstiderna. Matsalsdelen ligger mellan vardagsrummet och köket och ger utrymme för långbord.

I köket finns gott om skåp och lådor för förvaring och luckorna, delvist i vitrin, går i vitt. På väggen mellan skåpen och arbetsbänken sitter kakelmosaik i ljusbeige ton och ett stort, högt fönster ger ett bra ljusinsläpp. Vitvarorna består av en kyl och frys, integrerad ugn och micro, spishäll och diskmaskin. Allt i rostfritt.

Intill köket och badrummet ligger detta mysiga sovrum med fönster mot väster. På golvet ligger ekparkett och väggarna går i somrig, ljusgrön ton. I andra änden av lägenheten och i anslutning till vardagsrummet ligger det större och rogivande sovrummet med fönster ut mot den närliggande skogen. Här får du plats med en större dubbelsäng och en garderobsvägg. Även där ligger ekparkett på golvet och väggarna är ljusa, men med en mörkare fondvägg bakom sägen i sober, gråblå ton.

Den kombinerade bad-/tvättstugan är helkaklad i vitt och har svart klinkers med skön golvvärme. Här finns ett badkar, handdukstork, wc, handfat med underskåp, spegelskåp, hyllplan, arbetsbänk av ek samt tvättmaskin och torktumlare.

Ljus 3:a med stor uteplats intill naturen!
Läs mer

Mer fakta om bostaden

Lägenhet

Adress
Bergslagsvägen 78, 16855 BROMMA
Ort - stadsdel
Bromma - Norra Ängby
Tomtarea
Rymlig uteplats med trätrall och insyns-skyddat staket med belysning
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift per månad
4 377 kr/mån
Lägenhetsnummer
000112
Andelstal (andel i föreningen)
1.8815%
Boarea
82 kvm
Antal rum
3 rok
Balkong/uteplats

Rymlig uteplats med trätrall och insyns-skyddat staket med belysning

Driftkostnader

El
4 646 kr/år
Antal personer i hushåll
3 st
Sammanlagd driftkostnad
4 646 kr/år
Driftkostnad kommentar
Kostnad för hemförsäkring tillkommer.

Fakta om föreningen

Allmän information
Byggår:2008, Antal hus/portar: 3, Adresser: Bergslagsvägen 74, Bergslagsvägen 76, Bergslagsvägen 78, Tomtyta: 4 006 kvm,

Uppvärmning: Bergvärme installerades 2018 med föreningens egna medel.

Lägenheter: Totalt antal lägenheter: 51, samtliga bostadsrätter, Varav:12 st 2 rum och kök, 18 st 3 rum och kök, 18 st 4 rum och kök, 3 st 5 rum och kök

Andrahandsuthyrning : Du finner all information under fliken Särskild Information på hemsidan.

Ansvar
Enligt stadgarna är du som medlem ansvarig för allt inom lägenheten som fungerande avlopp, ytterdörr och balkonginglasning.

Barnvagnsrum
I detta utrymme går det bra att ställa barnvagnar, sparkcyklar och även pulkor. Här skall dock inga cyklar stå. Cyklar som återfinns här kommer att flyttas till cykelrummet.

Cyklar
Cyklar skall antingen ställas i cykelrummet eller parkeras utanför fastigheten på därför avsedd plats. Eftersom utrymmet i cykelrummet är begränsat sker återkommande en inventering över de cyklar som ej används. Dessa cyklar omhändertas och förvaras hos oss i sex månader. Efter att vi först kontrollerat med polisen att de inte är anmälda stulna eller saknade, gör vi oss av med dem.

Försäkring
Föreningen har för samtliga lägenheters räkning genom ett separatavtal med försäkringsbolaget Trygg Hansa tecknat det tillägg som benämns bostadsrättstillägg. Försäkringsnummer är 25-1184415. Tumregeln är att denna försäkring gäller för allt som man inte kan ta med sig såsom golv och ytterdörr. Lösöre och exempelvis cyklar skall omfattas av en privat hemförsäkring.

Grilla
Ingen form av grillning får ske på balkonger eller på uteplatser. Att grilla går bra vid lekplatsen på baksidan av huset.

Luftfilter
Det är viktigt för ett bra inomhusklimat att regelbundet byta lägenhetens luftfilter. Luftfiltren bekostas av föreningen och utlämnande av dessa sköts av styrelsen. Du bör emellanåt rengöra filtret i köksfläkt samt frånluftsventiler i wc och badrum.

Månadsavgift
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband och IP telefoni (ej samtalskostnad). I avgiften ingår även försäkring bostadsrättstillägg.
Föreningen har anlitat Fastum för ekonomisk förvaltning. Det är Fastum som skickar ut avier för betalning av månadsavgiften. Enklast betalar du månadsavgiften med autogiro.


Namnskylt
Namnskylt på dörr och brevlåda sköts av vår fastighetsskötare Åkerlunds Fastighetsskötsel på uppdrag av styrelsen. Om det saknas namnskylt eller om något är fel; kontakta då någon i styrelsen eller lägg en lapp i föreningens brevlåda på Bergslagsvägen 74.

Nycklar
Med lägenheten skall det följa med minst tre lägenhetsnycklar, en elskåpsnyckel samt brevlådenyckel. Elskåpet finner du på lägenhetsplanet precis utanför lägenheten. Lägenhetsnyckeln går även till barnvagnsrum, cykelrum samt porten in till fastigheten.

Parabol
Parabol får varken sättas fast på balkongräcket eller på fasaden.

Sophantering
Föreningen har tre sopsorteringsrum där du kan lämna hushållssopor, tidningar, papper och kartong, plast, metall, batterier samt färgat och ofärgat glas. Tänk på att riva sönder kartonger eller platta till för att minska volymen. Du skall endast lägga hushållssopor i kärl så att locket går att stänga. Om det är fullt får du välja ett annat kärl. Betänk att hantering av sopor bör skötas för allas trevnad. För grovsopor och miljöfarligt avfall finns närmaste återvinningscentral på Linta Gårdsväg 16.

Styrelsen
Kontaktuppgifter till medlemmarna i styrelsen finns nere vid porten i varje fastighet eller på hemsidan under fliken BRF Kyrksjölöten.

Städdagar
Föreningen har för avsikt att ha en städdag på våren samt en dag på hösten. Det är frivilligt att närvara medan det är roligare ju fler vi blir.

Tillstånd
Du behöver föreningens tillstånd vid andrahandsuthyrning, renovering och balkonginglasning. Om du är osäker är det bättre att fråga en gång för mycket. Du finner mer information under fliken Särskild Information på hemsidan.

Trädgårdsgrupp
Är du intresserad av perenner och har gröna fingrar? Föreningen har ett antal gräsmattor, buskage och träd som behöver pysslas om. Om det finns intresse är du välkommen att hjälpa till med detta. Är det förankrat med styrelsen betalas växter och verktyg av föreningen.

Planlösningar

Områdesbeskrivning

Norra Ängby är en mycket levande och trevlig stadsdel med bebyggelse från 30-talet. Områdets träffpunkt är Ängby Torg med livsmedelsaffär, mindre butiker och pizzeria.

Områdesbeskrivning

Norra Ängby är en mycket levande och trevlig stadsdel med bebyggelse från 30-talet. Områdets träffpunkt är Ängby Torg med livsmedelsaffär, mindre butiker och pizzeria.