Förhands tips

Bureusvägen 26

7 rok 152 Kvm Villa

Rymlig & välskött Ängbyvilla för den stora familjen

Kommande försäljning, visning kan tidigast ske i slutet av september. Uppdateringar kommer att ske löpande.

Genomgående väl omhändertagen och vacker villa med generösa ytor och fantastiskt läge mot allmänning. Ett idylliskt och familjevänligt boende med naturen intill och endast 15 minuter från city. Mycket attraktiv gata i kulturklassat område med mycket själ och charm. Ett hem att trivas i, välkomna att anmäla intresse!

Tillbyggd klassisk Ängbyvilla med attraktivt läge i den ursprungliga delen av Norra Ängby. Här erbjuds generösa kvadrat, genomtänkt planlösning och härligt läge invid allmänning. Friköpt insynsskyddad tomt inbäddad i grönska och med absolut närhet till populära Norra Ängby skola. Ett par minuters promenad till bryggbad vid Kyrksjön, närservice vid Ängby Torg och Björklunds Hage - 4H-gården som är barnens favorit med cafe, lekplatser och djur. Cykelavstånd till Mälaren för ett dopp på sommaren eller skridskoåkning på vintern samt Judarns naturreservat och Kyrksjön som erbjuder fantastiska strövområden. T-bana Ängbyplan och Islandstorget inom promenadavstånd och flertalet uppskattade skolor och förskolor i närområdet. Ett rakt igenom vackert och väl omhändertaget hem i hjärtat av Norra Ängby.

Rymlig & välskött Ängbyvilla för den stora familjen
Planlösning

På entréplan ligger fokus på umgänge och sociala ytor! Välkomnande hall med separat klädkammare och gäst-wc. Mycket rymligt och fräscht kök med matplats och utgång till trädäckad altan, lättmöblerat vardagsrum och en matsal med fantastiskt ljusinsläpp från fina fönsterpartier i hela tre väderstreck. Hela entréplan upplevs luftigt och ljust.

En trappa upp, i den tillbyggda delen med öppet till nock, finns det största sovrummet. Vackert och vilsamt med rogivande utsikt mot allmänningens skog och grönska. Intill Master bedroom finns ett rum som idag används som ett mycket generöst dressingroom. Det passar annars ypperligt som sovrum för mindre barn, då det ligger i anslutning till föräldrasovrummet. Alternativt kan det användas som kontor/allrum/lekrum. Övre plan rymmer ytterligare två sovrum i bra storlek, det ena med garderobsvägg och det andra med klädkammare. Samtliga sovrum har full takhöjd. Ljust och fint badrum med fönster.

Nedre plan har ett stort allrum/sovrum med praktisk egen entré från Bureusvägen. Här finns också en väl tilltagen kombinerad bad/-tvättstuga med bastu och dusch samt separat wc. Gott om förråd och förvaringsutrymmen.

Läs mer

Mer fakta om bostaden

Allmänt

Adress
Bureusvägen 26, 16856 Bromma
Ort - stadsdel
Bromma - Norra Ängby
Fastighetsbeteckning
Lansspetsen 1
Taxeringskod
220
Tomtarea
408 kvm
Upplåtelseform
Friköpt
Boarea
152 kvm
Uppmätningsnorm SS 021054:2009
Biarea
51 kvm
Antal rum
7 rok
Taxeringsvärde
7 464 000 kr (fastställt avseende år 2017), varav byggnadsvärde 2 774 000 kr
Pantbrev
Totalt 4 191 404 kr

Huvudbyggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med källare
Byggår
1931
Fasad
Träpanel
Vatten
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Planlösningar

Områdesbeskrivning

Norra Ängby är en mycket levande och trevlig stadsdel med bebyggelse från 30-talet. Områdets träffpunkt är Ängby Torg med livsmedelsaffär, mindre butiker och pizzeria.

Områdesbeskrivning

Norra Ängby är en mycket levande och trevlig stadsdel med bebyggelse från 30-talet. Områdets träffpunkt är Ängby Torg med livsmedelsaffär, mindre butiker och pizzeria.

Välkommen till Bureusvägen 26
Välkommen till Bureusvägen 26
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
21
21
11
11
8
8
14
14
18
18
15
15