Stjärnvägen 5A

7 rok 8 900 000 kr 217 Kvm Villa

Exklusiv Willa Nordic - Fritt och soligt läge

Välkomna till denna mycket välhållna och välplanerade Willa Nordic på 217 kvm, uppförd 2011. Genomgående exklusiva materialval med gedigna ekgolv från Kährs med vattenburen golvvärme i hela huset och ett enhetligt kakel/klinker i våtrummen. Stora skjutdörrspartier som ger ett härligt ljusflöde i entréplanet med kapprum och skjutdörrsgarderob för avhängning samt ett intilliggande gästwc. Kök/matplats/vardagsrum ligger i öppen planlösning med utgång till ett vinterbonat uterum och den stora terrassen i ett härligt solläge från förmiddag till kväll. Stort föräldrasovrum med eget badrum/bastu/relax. Separat groventré med rymlig tvättstuga/förråd. Övre plan med hall med goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober, tre bra sovrum, varav ett med stor klädkammare och utgång till stor altan i väster. Ytterligare ett badrum med dusch. Separat varmbonat förråd och uppställningsplats för fyra-fem bilar. Lättskött trädgårdstomt på 710 kvm. Kort promenad till dagis/grundskola och närbutik och bussen som tar en till pendeltåget eller Vällingby centrum ligger runt hörnan.

Exklusiv Willa Nordic -  Fritt och soligt läge
Entréplan

Ljus entré med klinkergolv och ett intilliggande kapprum med skjutdörrsgarderob för avhängning och ett sobert vitkaklat gäst-wc med en svart klinker på golvet. Innanför kapprummet ligger den rymliga tvättstugan med separat entré. Här finns en tvättpelare, en lång arbetsbänk och en rostfri bänk med ho. Från entréhallen leder den öppna och raka ektrappan till övre plan. Direkt till vänster från hallen ligger det fullutrustade Kvänumköket med gott om arbetssytor på 370 cm. lång rostfri bänk med två hoar samt på 70 cm. djup och 340 cm. lång svart granitbänk med ho och stänkskydd i svart glas ovan mycket förvaringsmöjligheter i takanslutna skåp. Maskinellt utrustat med en bred induktionshäll, fläktkåpa, inbyggd ugn, ångugn och mikro i högskåp mellan fullstor kyl och frys, diskmaskin samt en vinkyl, allt i rostfritt från Miele. Bardisk i massiv ek avskiljer från matplatsen invid de helglasade skjutdörrarna som leder ut på terrassen. Stor matplats för många sittande gäster och en rymlig sällskapsdel med en värmande täljstenskamin för kulna vinterdagar. Invid sällskapsavdelningen ligger ett stort föräldrasovrum med luftkonditionering,
takanslutna skjutdörrsgarderober samt ett eget badrum med en bastu/relaxavdelning med extra komfortvärme i golvet. Från sällskapsdelen nås också det 16 kvm stora, vinterbonade och helglasade uterummet. Även här finns utgång till terrassen via stora skjutdörrspartier.

Övre plan

Den raka och stilrena trappan i ek, leder upp i övre planets hall med gott om förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober längs ena långväggen. Ovanför trappan nås ett generöst hörnsovrum med luftkonditionering, en stor intilliggande klädkammare och utgång till en 15 kvm stor terrass med sol från förmiddag till sen kväll. Från hallen nås också planets övriga två sovrum, ett med fönster i väster och ett hörnsovrum med fönster i söder och väster. Ytterligare ett helkaklat duschrum med samma materialval som i övriga våtrum.

Närområde

Skälby är ett av de mest attraktiva delarna i Järfälla. Här finns många strövområden och stora möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Inom kommunen finns simhall, Viksjö golfklubb, tennisbanor, utförsåkning i Viksjöbacken och ridhus.

Runt knuten ligger en livsmedelsbutik och det finns en mängd centrum att välja mellan, bland andra: Åkermyntan, Vällingby centrum samt handelsplatsen i Barkarby.

Intill fastigheten går bussen till Vällingby med tunnelbanans gröna linje eller till Barkarby och Jakobsbergs station där pendeltåget tar en till T-Centralen, alternativt buss till Akalla och T-banans blå linje. Med bil kommer man snabbt ut på E18 och E4.

Skälbyskolan som ligger i närheten har klasser från F-6, Neptuniskkolan med förskoleklasser och F-5 och Björkebyskolan med årskurs 6-9. Gymnasieskolor finns både i Järfälla, Jakobsberg, Vällingby och Hässelby.

Läs mer

Mer fakta om bostaden

Allmänt

Adress
Stjärnvägen 5A, 17567 Järfälla
Ort - stadsdel
Järfälla - Skälby
Fastighetsbeteckning
Skälby 60:64
Taxeringskod
220
Tomtarea
710 kvm
Upplåtelseform
Friköpt
Boarea
217 kvm
ritningsuppmätning
Antal rum
7 rok
Balkong/uteplats

Stor terrass på entréplan med sol från lunch till kväll
Altan på övre plan med sol från förmiddag till sen kväll

Bilplats
Grusad uppställningsplats för fyra bilar
Servitut, gemensamhetsanläggningar m.fl.
Last: Avtalsservitut Villa och årlig avgäld 30/1272
Last: Avtalsservitut: Bergvärme, 0123IM-10/7189.1
Last: Avtalsservitut: Gångväg, in-och utfart samt biluppställningsplats, 0123IM-13/41080.1
Last: Officialservitut Avlopp, 0123-09/17.2
Last: Officialservitut Vattenledning, 0123-09/17.1
Last: Officialservitut Väg, 0123-09/17.3

Planbestämmelser: Avstyckningsplan (1950-01-10)
Taxeringsvärde
7 104 000 kr (fastställt avseende år 2018), varav byggnadsvärde 4 738 000 kr
Pantbrev
Totalt 6 000 000 kr
Övrigt
2016 Byggnation av vinterbonat förråd på betongplatta, 15 kvm
2012 Byggnation av terrass

Motormarkiser över fönster/skjutdörrar på västfasaden
Larm inkopplat (Securitas) med 12 larmpunkter
Fiber finns indraget,
14 dubbla nätverksuttag (RJ45) samt 14 TV-uttag indraget i alla rum
Kyla kopplat till bergvärmen i två sovrum

Huvudbyggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggår
2011
Grundläggning
Betongplatta
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Puts och trä
Takbeklädnad
Betongpannor
Utvändiga plåtarbeten
Målad galvad plåt
Fönster
3-glas
Vatten
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Energi och drift

Uppvärmning
Bergvärme och vattenburen golvvärme
Ventilation
Frånluftsventilation med återvinning
Datum
2019-06-11
Energiklass
D

Driftkostnader

Försäkring
11 161 kr/år
Vatten/avlopp
2 182 kr/år
Renhållning
2 050 kr/år
El
27 508 kr/år
Sammanlagd driftkostnad
42 901 kr/år

Planlösningar