Dybecksvägen 45

4 rok 4 500 000 kr 66 Kvm Villa

Stor potential & högt, soligt läge mellan Ängbyplan & Torget

Välkommen till denna Ängbyvilla med stor potential! Toppenläge mellan Ängby Torg och T-bana Ängbyplan med närhet till såväl natur som kommunikationer, förskolor, skolor och övrig service. Huset har varit I familjen ägo sedan det byggdes 1935 och bjuder på många originaldetaljer, tidstypisk fiskbensparkett och två extra gavelfönster som ger maximalt med ljus. Härligt lummig trädgårdstomt (som upplåts med tomträtt) med sol större delen av dagen och garage/förråd intill huset. Luft/vattenvärmepump från CTC installerad 2015. Tillfälle att skapa sitt drömboende!

Besiktning kommer att göras i mitten av maj. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Perfekt läge med endast några minuters promenad till såväl mysiga Ängby Torg som Ängbplan med T-banas gröna linje. Flera förskolor och skolor i närområdet, t ex Norra Ängby skola och Nya elementar. Därtill cykelavstånd till både Ängbybadet med sandstrand och vattenrutschkana, Kyrksjöns naturreservat med bryggbad samt vackra Judarnreservatet med avkopplande strövområden. En lantlig idyll med stora möjligheter och endast 15 minuter från city. Familjevänligt boende i kulturklassat område med mycket själ och charm. Ett hem med stor potential, välkomna!

Stor potential & högt, soligt läge mellan Ängbyplan & Torget
Trädgård

Trädgården är plan/svagt sluttande, lummigt grönskande och inbjuder till både lek och möjlighet till flera uteplatser att njuta av. Tomten innehas med tomträtt. Här finns ett garage som även används som förråd eller inredas till boende. Lugnt och soligt läge, en riktig idyll!

Norra Ängby

Norra Ängby, en unik villaidyll endast 15 min från city med gröna linjen. Här bor du nära både city och natur med ett rikt sport/frilufts- och föreningsliv. Badplats med sandstrand finns både vid Ängbybadet och Kaananbadet. Där hittar du också bangolf, vattenrutschkana, glasskiosker, restauranger, grillbuffé med levande musik och camping.

Vid Kyrksjön finns flera badbryggor, ljuvligt nu när det snart blir varmare. Helt nyrenoverade Åkeshovs simhall erbjuder moderna inomhusbassänger. Judarskogens naturreservat är en härlig plats att ströva omkring i året runt. Här erbjuds bl.a. fågelskådarpromenader för den morgonpigga! 4H gården Björklundshage är den självklara mötesplatsen för såväl stora som små. Här finns många olika sorters djur och djurskötarkurserna för barnen som är mycket populära.

I Norra Ängby finns flera skolor, t ex Norra Ängby skola och Nya Elementar. Populära Engelska skolan hittar du vid Brommaplan. Många förskolor, kommunala och privata med olika inriktningar finns i närheten.

Brommaplan med bussförbindelser som tar dig vidare till stora delar av Stockholm finns 1,5 km bort och Bromma flygplats ligger på bekvämt avstånd.

Norra Ängby trädgårdsstadsförening välkomnar alla hushåll i Norra Ängby som medlemmar! För 150 kr/år så får du bl.a Norra Ängby Tidning 4 ggr/år, almenacka med medlemmarnas egna foton av Norra Ängby, förtur och/eller lägre pris till vissa av föreningens evenemang och rabatter hos vissa företag och butiker i Norra Ängby med omnejd.

Historik

Norra Ängby är Stockholms största småhusområde med 1 320 egna hem, byggda under åren 1930-1941. Norra Ängby är klassat som Riksintresse, därför är de flesta hus K-märkta med gul markering och ett fåtal med grön. Typritningar utformades vid Fastighetskontorets Småstugebyrå under arkitekten Edvin Engströms ledning. Husens utformning följer tidens ideal och har en enkel och anspråkslös utformning.

Läs mer

Mer fakta om bostaden

Allmänt

Adress
Dybecksvägen 45, 16855 Bromma
Ort - stadsdel
Bromma - Norra Ängby
Fastighetsbeteckning
Söljan 2
Taxeringskod
220
Tomtarea
Tomträtt
Upplåtelseform
Tomträtt
Boarea
66 kvm
Uppmätningsnorm SS 021054:2009
Biarea
64 kvm
Antal rum
4 rok
Taxeringsvärde
6 045 000 kr (fastställt avseende år 2018), varav byggnadsvärde 1 373 000 kr
Pantbrev
Totalt 15 000 kr

Huvudbyggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla med källare
Byggår
1935
Fasad
Träpanel
Fönster
2-glas kopplade
Vatten
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Renoveringshistorik

Luft/vattenvärmepump från CTC installerad 2015. Kopplad till ett vattenburet radiatorsystem.

Planlösningar

Områdesbeskrivning

Norra Ängby är en mycket levande och trevlig stadsdel med bebyggelse från 30-talet. Områdets träffpunkt är Ängby Torg med livsmedelsaffär, mindre butiker och pizzeria.

Områdesbeskrivning

Norra Ängby är en mycket levande och trevlig stadsdel med bebyggelse från 30-talet. Områdets träffpunkt är Ängby Torg med livsmedelsaffär, mindre butiker och pizzeria.

Välkommen till Dybecksvägen 45!
Välkommen till Dybecksvägen 45!
Altan med sol hela dagen.
Altan med sol hela dagen.
Högt & ljust läge
Högt & ljust läge
Dybecksvägen 45-4
Dybecksvägen 45-5
Dybecksvägen 45-6
Dybecksvägen 45-7
Dybecksvägen 45-8
Dybecksvägen 45-9
Dybecksvägen 45-10
Dybecksvägen 45-11
Dybecksvägen 45-12
Dybecksvägen 45-13
Dybecksvägen 45-14
Dybecksvägen 45-15
Dybecksvägen 45-16
Dybecksvägen 45-17
Dybecksvägen 45-18
Dybecksvägen 45-19
Dybecksvägen 45-20
Dybecksvägen 45-21
Dybecksvägen 45-22
Dybecksvägen 45-23
Dybecksvägen 45-24
Dybecksvägen 45-25