Nyängsvägen

3 rok 7 645 000 kr 87 Kvm Bostadsrätt

En drömvåning att flytta till

I gränslandet mellan Ålsten, Stora Mossen och Abrahamsberg, i hjärtat av Bromma, planerar Abacus ett nytillskott av cirka 60 bostäder. Vid korsningen Nyängsvägen-Västerled planeras unika och högkvalitativa bostäder, med stora sällskapsytor, terrasser och balkonger samt minst en garageplats per lägenhet.

En topplägenhet utöver det vanliga. Här kommer man kunna flytta in Q4 2020 och njuta av det bästa av två världar. En helt ny lägenhet med fina kvalitativa materialval, en stor härlig terrass med plats för egna små odlingar i krukor, och garage med hiss från våningsplanet ner i garaget. Samtidigt som man bor bekvämt i denna underbara lägenhet har man villaidyllen inpå knuten, med närhet till Mälaren och Ålstensgatans mysiga affärsutbud. Skönt är det också med närheten till tunnelbanan på kort promenadavstånd. Vill man bo kvar i Bromma men flytta till ett bekvämare boende kan det inte bli bättre än så här. Denna 3:a finns just nu ledig att boka. Fler lediga lägenheter finns i etapp 1, dvs hus E, F, G och H.

För information om vilka övriga lägenheter som är lediga går det bra att gå in på projekt Alba på Fjelkners hemsida

www.fjelkners.se

Gå gärna även in och anmäl intresse på Abacus bostads hemsida för att få löpande information, bland annat om när etapp 2 kommer att släppas.

www.abacusbostad.se

En drömvåning att flytta till
Övrigt

ONCE IN A LIFETIME
Då det är väldigt ovanligt med många nya bostadsrätter i området är detta ett unikt tillfälle att få möjlighet att bo i en stor bekväm lägenhet mitt i vackra Bromma!

Alba består av åtta vackra fyravåningshus vända mot naturen, där enkelhet och symmetri lyser igenom i varje detalj. De vita husen är placerade i skogsbrynet i harmoni med omgivningen. Alba betyder vit, och namnet symboliserar dels byggnadernas färg, men också färgen på ett oskrivet blad. Här kan ni forma er vardag som just ni vill ha den. I en första etapp släpps 4 stycken hus till försäljning.

Alla lägenheter har fönster i tre väderstreck, med rum orienterade mot natur, gård och gata. Redan i lägenheternas entré ges utblickar åt alla håll, vilket bidrar till en luftig känsla.

De mer privata ytorna med sovrum, badrum och rymlig förvaring är samlade i en egen del av lägenheten. Sällskapsytorna med vardagsrum, kök och matplats med balkong, terrass eller uteplats är placerade så att de generösa balkongerna kan nås från både kök och vardagsrum.

I Alba har extra fokus lagts på att tillsammans med inredare skapa ett noga genomarbetat inredningskoncept, med material av hög kvalitet. Allt för att skapa en harmonisk helhet, redo för just ert liv.

Njut av härliga promenader genom lummiga villaområden och skogspartier ner till strandpromenaden och Solviksbadet vid Mälaren. I närområdet finns allt ni kan behöva. En kort promenad bort ligger Ålstensgatan med bl.a. bageri, fiskaffär, kött-affär, café och gelateria. I Alvik och vid Brommaplan finns ytterligare service, med bl a apotek, bank och vårdcentral.

I Alba är de allmänna kommunikationerna goda, med Stora Mossens tunnelbanestation ca 10 minuters promenad åt ena hållet och Ålstens spårvagns-hållplats ca 10 minuters promenad åt andra hållet. Buss 124 som går mellan Alvik och Abrahamsberg stannar runt hörnet.

Bromma har ett stort utbud av populära skolor och inom pro-menadavstånd från Alba finns både Ålstensskolan, Abrahams-bergsskolan och Bromma gymnasium. I närområdet finns också flera förskolor, lekplatser och en stor idrottsplats med fotbollsplaner och ishallar.

FÖRDELAR MED PROJEKT ALBA
- Ovanligt stora lägenheter för att vara
nyproduktion
- Genomgående extra hög kvalitet på
material i lägenheterna
- Stora terrasser, balkonger och uteplatser
- Hiss från garaget direkt till våningsplanen
- Möjlighet till 1-2 garageplatser per lägenhet
- Totalt ca 100 garageplatser som ger ett
positivt tillskott till föreningens kassa
- Nära buss och t-bana
- Nära natur och Mälarens vatten
- Nära till affärer på trevliga Ålstensgatan

Detta är de lägenheter som länge efterfrågats och saknats i vårt villaområde!

AVGIFTER
*Preliminära månadsavgifter exklusive tappvarmvatten och hushållsel
Uppskattad kostnad för tappvarmvatten är 300 kr/månad per lägenhet.
Kostnad för tappvarmvatten kommer att faktureras de boende efter faktisk förbrukning.
Uppskattad kostnad för hushållsel för ett hushåll med 3 Rok är ca 300 kr/månad.
Kostnad för hushållsel betalas av respektive bostadsrättshavare direkt till leverantör.

7 STEG TILL DITT NYA BOENDE
Här är de viktigaste sakerna att hålla i minnet innan det är dags att stiga över tröskeln till ditt nya hem.

1. Intresseanmälan
2. Reservation av bostad
3. Bokningsavtal, 25 000 kr
(ca 1-2 veckor efter reservation)
4. Bindande förhandsavtal, 75 000 kr
(augusti-oktober 2018)
5. Upplåtelseavtal (ca 3-6 månader innan tillträdet)
6. Besiktning av din lägenhet
7. Du flyttar in (tillträde Q4 2020)
(med reservation för förändringar av ovan angivna tider)

Läs mer

Mer fakta om bostaden

Lägenhet

Adress
Nyängsvägen
Ort - stadsdel
Bromma - Stora Mossen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift per månad
4 675 kr/mån
Lägenhetsnummer
E-1301
Våningsplan
3 av 4.
Boarea
87 kvm
säljarens information
Antal rum
3 rok

Planlösningar

Områdesbeskrivning

Stora Mossen består av både villor och lägenheter som ligger inbäddade i natur och grönska. Området har ett eget koloniområde med mysiga slingriga promenadvägar, under midsommarhelgen så firas det traditionsenligt med både stång och dans vid koloniområdet.

Områdesbeskrivning

Stora Mossen består av både villor och lägenheter som ligger inbäddade i natur och grönska. Området har ett eget koloniområde med mysiga slingriga promenadvägar, under midsommarhelgen så firas det traditionsenligt med både stång och dans vid koloniområdet.

Ljuvlig terrass, animerad exempelbild
Ljuvlig terrass, animerad exempelbild
Kök - anmierad exempelbild
Kök - anmierad exempelbild
Badrum med klass - animerad exempelbild
Badrum med klass - animerad exempelbild
Sovrum - animerad exempelbild
Sovrum - animerad exempelbild
Stilfull arkitektur - anminerad bild
Stilfull arkitektur - anminerad bild
Situationsplan
Situationsplan