Boplatsvägen 4, våning 2

4 rok 3 995 000 kr 85 Kvm Bostadsrätt

4:a i toppskick! Balkong & utsikt mot naturreservat

Gavelfyra med ett av områdets absolut vackraste lägen mot Igelbäckens naturreservat. Här får du en utsikt som särskiljer denna bostad från andra i området! Här på våning 2 njuter du av fri sikt, rofylld natur och björkarnas sus från samtliga sovrumsfönster och den stora balkongen. Måste upplevas! Ett drömboende för dig som vill bo nära natur och rekreation, men samtidigt ha närheten till city via tunnelbana, pendeltåg och bussar. Idealiskt för barnfamiljen då Vittraskolan, från förskoleklass till årskurs 9 finns ca 60 m ner på gatan. En levande stadsdel med matvarubutiker, caféer, restauranger, gym, kemtvätt och cykelhandlare. I takt med att Järvastaden växer och fler flyttar hit blir utbudet större. Närheten till Europas störta Handelsplats - Mall of Scandnavia gör inköpen lätta.

Har du aldrig varit i Västra Brotorp som ligger mellan Ursvik och Järvastaden? Då är det hög tid att göra ett besök!

I Sundbyberg, intill Järvastaden, ligger Västra Brotorp. Genomtänkta utemiljöer och grönskande gårdar gör området levande och trivsamt. I Västra Brotorp blir vardagspusslet ovanligt enkelt att lägga, skola finns ett stenkast bort och tunnelbana samt pendeltåg inom smidigt räckhåll. I Mall of Scandinavia hittar du all tänkbar shopping och i Igelbäckens naturreservat väntar naturupplevelser av alla slag. Här kan du ta en snabb löprunda eller gå en rask promenad med hunden. Eller ströva till Nötbacken och bara njuta av lövens rassel bland hasselträden. Här kommer du att känna dig hemma.

Ditt nya boende i Brf Löparen består av sex punkthus i Sundbyberg med närhet till det mesta. Din nya kvadratsmarta lägenhet gränsar till ett underbart naturreservat som är det perfekta promenadstråket för varma sommarkvällar och soliga vinterdagar. Här bor du nära till kommunikationer som enkelt tar dig till bland annat Arenastaden för en shoppingstund.

4:a i toppskick! Balkong & utsikt mot naturreservat
Planlösning

Rymlig entré med hel garderobsvägg.

Stort och ljust vardagsrum, matrum och kök i öppen planlösning, utgång till balkong. Ekparkett och vitmålade väggar.

Tre sovrum i bra storlek, samtliga med fönster mot naturreservat och grönska. Ekparkett och vitmålade väggar.

Kök med kyl/frys, induktionshäll, ugn, diskmaskin och micro. Tillval i köket är bänkskiva i massiv ek och ovan bänkskiva vacker mosaik i färgen mocka.

Invid hallen ligger badrummet med helkaklad vägg i snyggt liggande vit blankt kakel. Svart klinker på golv. Dusch med snålspolande handdusch. Tvättmaskin och torktumlare, Siemens. Tillval badrum handdukstork Pax Jazz-i.

Kommunikationer

Här bor du med närhet till tunnelbana, pendeltåg och bussen runt hörnet. Närmaste tunnelbana är Hallonbergen och närmsta pendeltågstation är Ulriksdal. Du tar dig till Stockholm central på ungefär 30 minuter. Jävastaden ligger på gränsen mellan Solna och Sundbyberg, bara 10 minuter från Stockholms central med pendeltåget. Kör du bil är du ute på E18 och E4 på nolltid. Tar du flyget ofta är det ca 30 minuter till Bromma eller Arlanda. Med buss är du strax i Solna centrum, Tensta eller Universitetet. Gratis medlemskap i bilpool - dela bil med grannarna!

Fritid

Stora delar av Järvastaden gränsar mot Igelbäckens naturreservat. Här finns ett rikt djurliv, vandringsleder, ridvägar och motionsspår. Efter bara en kort promenad genom naturreservatet kommer du till Överjärva gård, ett omtyckt utflyktsmål för hela familjen. Här finns kulturhistoriska byggnader, gårdsbutiker, café, djur och ett statarmuseum. Här firas midsommar varje år. Med Igelbäckens naturreservat som närmaste granne kan man njuta av fina motionsspår, promenad- och cykelvägar. Spåren går igenom hundraårig granskog, lövskog, över hällmarker och genom ekbackar och sträcker sig ända bort till Kista. Vid snörik vinter finns fina skidspår här!

Närservice

Järvastaden har karaktären av en egen småstad med all den närservice du kan förvänta dig att hitta här. Redan idag finns dagligvarubutik, caféer, restauranger, gym, kemtvätt, cykelhandlare m.m. I takt med att Järvastaden växer och fler flyttar hit blir utbudet större. Inte att förglömma, Mall of Scandinavia! Kika in på länken och se allt vad som erbjuds i området se länk till höger.

Skola

Vittraskolan - Vittra Brotorp är en förskola och F-9 skola. Vi har fått förtroendet att ansvara för 390 barn och elever och vi har bedrivit för- och grundskola i Sundbyberg sedan 2008. På Vittra Brotorp arbetar vi utifrån Vittras pedagogik med utgångspunkt i varje barns och elevs behov och förmågor. Här får de möjlighet att lära och utvecklas utifrån sina förutsättningar i samspel med varandra och de vuxna på skolan. Vi uppmuntrar våra barn och elever till att bli självständiga och trygga individer som vet vilka de är och vad de står för, som tar ansvar för sig själva, för varandra och för det samhälle som vi lever i. 2012 flyttade vi in i nya fina och moderna lokaler som stimulerar barns olika sätt att lära. Ett av våra fokusområden är digital kompetens, att våra barn och elever får utveckla sina digitala förmågor. Vi arbetar också systematiskt kring läs- och språkutveckling från det att barnen är 1 år. Vi vill stimulera alla våra barn och elever till att bli goda läsare med ett rikt språk.

Läs mer

Mer fakta om bostaden

Lägenhet

Adress
Boplatsvägen 4, våning 2
Ort - stadsdel
Sundbyberg
Fastighetsbeteckning
Ponnyn 19
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift per månad
4 810 kr/mån värme, vatten (förbrukning över normalschablon debiteras separat) samt bostadsrättstillägg. Obligatorisk kostnad för TV, bredband & telefoni ingår med 86 kr/m
Lägenhetsnummer
0322
Andelstal (andel i föreningen)
1.1748%
Andelstal (andel av årsavgift)
1.17454%
Våningsplan
2 av 4.
Boarea
85 kvm
föreningens information
Antal rum
4 rok
Allmänt
Driftskostnad: Beror på antal personer i hushållet och egen förbrukning.

Renoveringar - bostaden

Inget renoveringsbehov förväntas de närmaste åren då föreningens hus är nyproducerade och färdigställdes i januari 2018.

Fakta om föreningen

Föreningen köpte fastigheten 2017 och innehar marken med äganderätt (sk. friköpt mark). Under perioden 2015 fram till januari 2018 arbetade Ikano bostad med att uppföra 121 bostadsrätter i storleken 1-4 Rok. Enligt den ekonomiska planen framgår att föreningen har en väl underbyggd finansiering med en belåningsgrad om ca 21,3%.

Parkering. Föreningen har 63 parkeringsplatser i garage och tre parkeringsplatser utomhus. Hyran är 1 000 kr i månaden för garageplatserna. Det finns lediga garageplatser att hyra och om du är intresserad av att hyra hör av dig till Liloz Kasem via mail liloz.kasem@ikanobostad.se. Garagedosan hämtas på Ikanos kontor på Landsvägen 50 i Sundbyberg om inte annat överenskommet.

Medlemskap i bilpool finns för föreningarnas medlemmar fram till februari 2023. I övrigt råder kommunens gatuparkering.

Inga avgiftsförändringar föreligger. (Standardformuleing i ekonomisk plan "I takt med inflation +2% årligen i ekonomisk prognos i ekonomisk plan. Det är upp till kommande styrelse att besluta").

I trapphuset finns det tillgång till: Cykelrum och barnvagnsrum

I föreningen finns: En gemensam lekplats, sophanteringen och garage.

www.brfloparensbg.se

Planlösningar

Boplatsvägen 4, våning 2-1
Boplatsvägen 4, våning 2-2
Boplatsvägen 4, våning 2-3
Boplatsvägen 4, våning 2-4
Boplatsvägen 4, våning 2-5
Boplatsvägen 4, våning 2-6
Boplatsvägen 4, våning 2-7
Boplatsvägen 4, våning 2-9
Boplatsvägen 4, våning 2-10
Boplatsvägen 4, våning 2-11
Boplatsvägen 4, våning 2-12
Vittra Brotorp är en förskola och F-9 skola, alldeles intill bostaden.
Vittra Brotorp är en förskola och F-9 skola, alldeles intill bostaden.
Bällstaån
Bällstaån
Marabouparken
Marabouparken