name="robot"}

Plåtslagarvägen 10

2 rok 3 000 000 kr 56 kvm Bostadsrätt

Högst upp med balkong i sydvästläge

Välplanerad lägenhet, högst upp i fastigheten, med enastående ljusinsläpp. Vardagsrum med utgång till balkong med sol större delen av dagen. Rymligt kök med möjlighet att dela av till ytterligare ett sovrum. Stort sovrum med gott om förvaring. Nyrenoverat badrum. Optimalt läge i Abrahamsberg nära till allt! Välkomna!

Välkommen till ett boende som karakteriseras av ljus och rymd, högst upp, optimalt beläget nära allt! Endast minuter bort har man all tänkbar service vid Abrahamsberg och Brommaplan, tunnelbana, skolor och förskolor samt affärer.

Högst upp med balkong i sydvästläge
Planlösning

Hallen välkomnar med naturlig avhängning. Invid finns ett nyrenoverat badrum med golvvärme, spots i taket samt inbyggd högtalare som ger mervärde. Här finns dusch, kommod med handfat och wc. Intill hallen ligger det väl tilltagna sovrummet. Sovrummet har gott om förvaringsmöjlighet bakom garderobväggen med skjutdörrar samt skåp ovan dörren till sovrummet. Här ryms det mesta.

Väl inne i vardagsrummet slås man av det stora fönsterpartiet och med utgång till balkong där man kan njuta av sol från förmiddagen till kvällen sommartid. Här suddas gränsen mellan ute och inne ut, vilket gör detta rum till en absolut fröjd att vistas i. Nu när våren står för dörren öppnar man med fördel balkongdörren och njuter av fågelkvittret utanför. Det är livskvalité.

Köket som går i sobert vitt, är rymligt med gott om skåpsförvaring samt bra arbetsytor. Invid ett av kökets två fönster placerar man med fördel matbordet med plats för många middagsgäster. För den som önskar finns här möjlighet att ändra planlösningen till ytterligare ett sovrum genom att sätta upp en vägg i köket och göra lägenheten till en liten 3:a. Det finns också ett tillstånd av styrelsen i föreningen att ta ner väggen mellan köket och vardagsrummet för den som önskar en öppen planlösning, dock måste eventuella byggnadstekniska krav stämmas av med styrelsen innan något arbete påbörjas.

Allt igenom ett boende att trivas i, lugnt läge men ändå nära affärer och kommunikation. Balkong och med läget högst upp i huset ger extra ljus och en härlig frihetskänsla.

Närområdet

Abrahamsberg är ett mycket lugnt och uppskattat område med goda kommunikationer in till stan. Tunnelbanan tar ca 10-15 minuter beroende på vilken del av stan man reser till. I Abrahamsberg finns många gröna ytor, koloniområde, fotbollsplan och parklek blandat med bebyggelsen som till övervägande del består av flerfamiljshus som är byggda under 1930-40 talet. Närheten till Lillsjön med motionsslinga och utegym uppskattas av många. Föredrar man att gå till gym ligger Friskis & Svettis nästgårds.

Servicen i Abrahamsberg är god och här finns livsmedelsbutik, blombutik, sportaffär, skomakare, kemtvätt och skrädderi, inredningsbutiker, bageri och café m.m. Det är även nära till Brommaplan med all tänkbar service och mycket goda kommunikationer. I närområdet finns flera förskolor och Abrahamsbergsskolan med årskurser från förskoleklass till åk 9. En levande och mycket trevlig stadsdel där man gärna bor kvar.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer

Mer fakta om bostaden

Lägenhet

Adress
Plåtslagarvägen 10, 16831 Bromma
Ort - stadsdel
Bromma - Abrahamsberg
Fastighetsbeteckning
Almanacken:3
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift per månad
3 350 kr/mån inkl värme, VA
Lägenhetsnummer
1302
Andelstal (andel i föreningen)
8.33%
Våningsplan
3 av 3.
Boarea
56 kvm
föreningens information
Antal rum
2 rok
Allmänt
Balkong finns
Förråd
Tv och bredband levereras av Comhem.

Driftkostnader

Försäkring
4 314 kr/år
El
3 600 kr/år
Övrigt
5 688 kr/år
Antal personer i hushåll
2 st
Sammanlagd driftkostnad
13 602 kr/år
Driftkostnad kommentar
Övrigt avser bredband

Renoveringar - bostaden

2018
Sovrum och vardagsrum
2019
Badrum

Fakta om föreningen

Brf Snödroppen bildades 2003 och består av 12 st bostadslägenheter och 2 lokaler som hyrs ut till externa hyresgäster. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Juridisk person accepteras inte som medlem i föreningen. Föreningen har tomträtt och nuvarande avtal räcker till 2023-12-31..

Överlåtelseavgift: 2,5 % av gällande basbelopp debiteras köparen
Pantsättningsavgift: 1 % av gällande basbelopp debiteras pantsättaren

I dagsläget finns inga planerade avgiftsändringar (2020-05-07).

Gemensamma utrymmen:
Tvättstuga, barnvagns- och cykelförråd finns

Föreningen förfogar över 6 st parkeringsplatser som går att hyra för 400 kr/månad. För närvarande så är alla platser upptagna (2020-05-07).

Tv och bredband för fastigheten levereras av Com Hem. Kostnad beror på vilket paket man beställer.

Renoveringar av fastigheten:
2016/2017
Plastlisterna runt huset har ersatts med nya och isodränskivor har bytts ut på vissa ställen.

2008
Fjärrvärme installerad

2002-2003
Stambyte badrum, wc och kök
Tak
Byte elstigare och elcentral
Omdragning el i lägenheter
Tvättstuga

Ekonomisk förvaltare:
Ekonomisk förvaltning i Nykvarn AB
www.efin.se
Kontaktperson Anders Uby
anders.uby@efin.se
0722-531466

Planlösningar

Områdesbeskrivning

Abrahamsberg är ett lugnt och trivsamt område med närhet till både natur och stan. Insprängt mellan husen finns stora grönområden och den uppskattade Dragonparken med fina lekmöjligheter.

Områdesbeskrivning

Abrahamsberg är ett lugnt och trivsamt område med närhet till både natur och stan. Insprängt mellan husen finns stora grönområden och den uppskattade Dragonparken med fina lekmöjligheter.

Plåtslagarvägen 10
Plåtslagarvägen 10
Plåtslagarvägen 10-2
Plåtslagarvägen 10-3
Plåtslagarvägen 10-4
Plåtslagarvägen 10-5
Plåtslagarvägen 10-6
Plåtslagarvägen 10-7
Plåtslagarvägen 10-8
Plåtslagarvägen 10-9
Plåtslagarvägen 10-10
Plåtslagarvägen 10-11
Plåtslagarvägen 10-12
Plåtslagarvägen 10-13
Plåtslagarvägen 10-14
Plåtslagarvägen 10-15
Plåtslagarvägen 10-16
Plåtslagarvägen 10-17
Plåtslagarvägen 10-18
Plåtslagarvägen 10-19
Plåtslagarvägen 10-20
Plåtslagarvägen 10-21
Mysiga Bonne Femme
Mysiga Bonne Femme
Frukostbrödet eller fikabrödet från Bonne Femme
Frukostbrödet eller fikabrödet från Bonne Femme
Motionsrunda och utegym vid Lillsjön
Motionsrunda och utegym vid Lillsjön