Limonitvägen 6, våning 4/4

5 rok 5 750 000 kr 134 Kvm Bostadsrätt

Ljus 5:a högst upp - två soliga terrasser!

Fantastisk ljus, spatiös och väl omhändertagen våning om hela 134 kvm, högst upp i huset. Samma ägare seden byggåret 2011. De två separata entréer ger fin möjlighet till generationsboende, egen företagsverksamhet eller extrainkomst via uthyrning. Generöst kök med matplats, stort vardagsrum med plats för t.ex. soffgrupp, TV-möbel och större matbord, 3-4 sovrum, två badrum (dusch samt badkar). Två härliga terrasserna i skyddat läge, bjuder på sol från morgon till kväll. Genomgående våning med fönster i 3 väderstreck. Lugnt och trivsamt område med blandad bebyggelse. Här ryms nyproducerade lägenheter, klassiska 30-tals flerbostadshus och läckra funkislägenheter med moderna radhus och villor. Närheten till vackra grönområden, bad och rekreation likaväl som till kommunikationer, gallerior och mysiga torg gör detta till ett optimalt boende.

Våningen andas kvalitet, ljus och rymd, här får du det bästa av två världar, privat villakänsla kombinerat med bostadsrättens enkelhet. Välkommen till ett boende utöver det vanliga!

För mer information, ring Kristina Mattsson 070-433-4330.

I Beckomberga har man skapat moderna bostäder i fin parkmiljö och gammal bebyggelse har tagits tillvara och byggts om till lägenheter och service. Som boende i Beckomberga kommer du inte att sakna vare sig affärer eller barnomsorg. På nära håll finns livsmedelsbutiker, närsjukhus, förskolor och skolor. Här finns även pizzerior, sportbutik, simhall samt idrottsplatser för fotboll, tennis och ishockey.

I Norra Ängby alldeles intill, finns 4H-gården Björklunds Hage, där barnen kan möta och klappa djuren. Naturreservaten Kyrksjölöten och Judarn är härliga områden för den som gärna njuter av frisk luft och skogspromenader. Varför inte ta en fika och ett sommardopp vid Kaananbadet eller ströva i Grimstaskogen.

I området finns idag flera förskolor och två grundskolor, dels den kommunala Beckombergaskolan samt den fristående Raoul Wallenberg skolan, som är en friskola, har hälften av sin undervisning på engelska och är belägen i en kulturminnesskyddad byggnad.

Bussar som trafikerar området gör det enkelt att nå både tåg och tunnelbana. Buss 113 till Sundbyberg och Islandstorget samt buss 117 till Spånga C och Brommaplan. Från Brommaplan är de ca 15 minuters reseväg in till city. Från Spånga och Sundbyberg finns även pendeltåg. Närheten till såväl city och service som grönområden är det som lockar många till att vilja bo i Beckomberga.

Ljus 5:a högst upp  - två soliga terrasser!
Läs mer

Mer fakta om bostaden

Lägenhet

Adress
Limonitvägen 6, våning 4/4
Ort - stadsdel
Bromma - Beckomberga
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift per månad
6 914 kr/mån I månadsavgiften ingår TV och bredband. Kostnad för värme, vatten och hushållsel debiteras efter faktisk förbrukning.
Lägenhetsnummer
A1301
Andelstal (andel i föreningen)
4.0458%
Boarea
134 kvm
Enligt den ekonomiska planen
Antal rum
5 rok
Övrigt
Varje lägenhet har ett vindsförråd. Miljöhus finns, för sortering och återvinning av glas, plast, papp och tidningar. Cykelförråd finns samt barnvagnsförråd finns i huset.

Renoveringar - bostaden

Relativt nyproducerad fastighet där brf inte har behövt genomföra eller planera för några större renoveringar. Underhållsplan finns och endast mindre löpande underhåll planeras framöver. LED-belysning har installerats i trapphus och andra gemensamma utrymmen under 2019.

Fakta om föreningen

BRF Beckomberga By är en äkta bostadsrättsförening i Bromma, Stockholm som äger 1 fastighet med 37 bostadsrättslägenheter på adresserna Alabastervägen 5, Alabastervägen 7, och Limonitvägen 6.

Föreningen är äkta och äger marken.

30 parkeringsplatser. 24 st har eluttag för motorvärmare, 550 kr/mån. 6 st utan el, 350 kr/mån.

Cykelförråd, barnvagnsförråd och miljöstation för sopsortering finns.

Husen är så kallade lågenergihus med värmeväxlare i varje lägenhet som går på el. För uppvärmning av vatten finns solfångare på taken, och föreningen är anslutna till Fortums fjärrvärmenät för energi om solfångarna inte räcker.

Sappas basutbud av TV-kanaler samt 1000 Mbit/s bredband via Stockholms Stadsnät ingår i månadsavgiften. Fler kanaler kan köpas.
Renoveringar
Underhålls plan finns. Endast mindre löpande underhåll planeras.

Planlösningar

Områdesbeskrivning

Här har man skapat moderna bostäder i fin parkmiljö och gammal bebyggelse har tagits tillvara och byggts om till lägenheter och service. Som boende i Beckomberga kommer du inte att sakna vare sig affärer eller barnomsorg.

Områdesbeskrivning

Här har man skapat moderna bostäder i fin parkmiljö och gammal bebyggelse har tagits tillvara och byggts om till lägenheter och service. Som boende i Beckomberga kommer du inte att sakna vare sig affärer eller barnomsorg.

Limonitvägen 6, våning 4/4-1
Limonitvägen 6, våning 4/4-2
Limonitvägen 6, våning 4/4-3
Limonitvägen 6, våning 4/4-4
Limonitvägen 6, våning 4/4-5
Limonitvägen 6, våning 4/4-6
Limonitvägen 6, våning 4/4-7
Limonitvägen 6, våning 4/4-8
Limonitvägen 6, våning 4/4-9
Limonitvägen 6, våning 4/4-10
Limonitvägen 6, våning 4/4-11
Limonitvägen 6, våning 4/4-12
Limonitvägen 6, våning 4/4-13
Limonitvägen 6, våning 4/4-14
Limonitvägen 6, våning 4/4-15
Limonitvägen 6, våning 4/4-16
Limonitvägen 6, våning 4/4-17
Limonitvägen 6, våning 4/4-18
Limonitvägen 6, våning 4/4-19
Lägenhetens två entreér
Lägenhetens två entreér
Limonitvägen 6, våning 4/4-21
Beckomberga
Beckomberga
Limonitvägen 6, våning 4/4-23