Kvarnstugvägen 13

8 200 000 kr 76 kvm

Observera att denna bostad är såld.

En trädgårdsidyll med charm!

Välkommen till denna trivsamma och charmiga villa om totalt 116 kvadratmeter, belägen på en 511 kvm friköpt, plan, solig och vacker trädgårdstomt med flera uteplatser, redskapsbod och isolerad friggebod. Entréplanet ger dig en rymlig altan, ljus och välkomnande hall, kök med matplats och vardagsrum med vackert parkettgolv av ek. Övre plan bjuder på två sovrum, möblerbar hall och ett wc-rum. Inredd källarvåning med egen entré, möblerbar hall, allrum/sovrum, kombinerad bad-/tvättstuga med vattenburen golvvärme, WC-rum, förråd och ett mindre barnrum/arbetsrum. Parkeringsplats finns för två bilar.

Lugnt och barnvänligt område med direkt närhet till härliga grönområden såsom Åkeshovs Slottspark och sköna naturreservatet Judarn. Gångavstånd till kommunikationer, service, skola/förskola. Närhet till Brommaplan med stort serviceutbud, kommunikationsnät och gröna linjen som tar dig till city på ca 15 minter!
Ett mycket trivsamt boende i ett attraktivt, lugnt och barnvänligt område med närhet till det mesta en familj kan önska!
Välkommen till trivsamma Nockebyhov!

ENTRÉPLAN
Från den soliga altanen kommer du in i husets ljusa och välkomnande hall med flera fönster ut mot den vackra trädgården. Hallen ansluter in till köket, vardagsrummet och en trappa leder härifrån upp till det övre planet.Köket ger dig en bra matplats och flertalet skåp och lådor för förvaring. Luckorna går i vitt och även i vitrin. Köksbänken löper i vinkel och ger både bra arbetsytor och samtidigt en liten bardel att hänga vid. Mellan bänken och skåpen sitter svart kakel. Vitvarorna går i rostfritt och består av en ugn, spishäll, fläkt, mikro, diskmaskin, kyl och frys med ismaskin. Bakom en dörr leder också trappan ned till källarvåningen. Det ljusa och trivsamma vardagsrummet med fönster i två väderstreck ger dig en naturlig plats för både soffgrupp och matbord. På golvet ligger ett vacker och mönstrat parkettgolv av ek.

ÖVRE PLAN
Från en trivsamt svängd och vitmålad trappa kommer du upp till våningens möblerbara hall med fönster, som ansluter in till två sovrum. Väggarna är ljusa och på golvet ligger ljus parkett. Direkt till vänster om hallen når du in till det mysiga och tillbyggda sovrummet med fönster i två väderstreck, som ger en härlig utsikt över trädgården och grannskapet. På golvet ligger ljus parkett och en fondvägg har tagits upp i turkos ton. Föräldrasovrummet ligger intill och därifrån når man även in till våningens WC-rum med klinkers, handfat och ett spegelskåp. Föräldrasovrummet har ett fönster på gaveln som också ger en fin utsikt över tomten och grannskapet. Här finns inbyggda garderober och kattvindar. En alkov ger också utrymme för en byrå.

KÄLLARVÅNINGEN MED EGEN ENTRÉ
Till källarvåningen kommer du antingen via våningens egna entré från trädgården alternativi från trappan som leder ned från köket. Tar vi den egna entrén så kommer du in i en ljus och rymlig hall, som även skulle kunna disponeras som en liten arbetsdel. Väggarna är ljusa och på golvet ligger ett mörkare laminatgolv. Ett fönster ger trivsam utsikt mot tomten. Hallen ansluter både in till ett allrum och in till ett mindre sovrum med garderob. Allrummet passar utmärkt som ett TV/Mediarum eller kanske som ett tonårsrum? Ljusinsläpp kommer genom ett fönster och på golvet ligger en matta. Från allrummet når man även in till ett rymligt förråd och våningens inre hall där du når in till ett WC-rum och ett förråd. Härifrån leder även trappan upp till köket. Från hallen når du även in till ett helkaklat och kombinerat badrum/tvättstuga med klinkers och vattenburen golvvärme. Här finns en duschhörna, bänkar och skåp för förvaring, handfat, spegel samt tvättmaskin och torktumlare.

En trädgårdsidyll med charm!

Mer fakta om bostaden

Allmänt

Adress:
Kvarnstugvägen 13, 16839 Bromma
Ort/stadsdel:
Bromma - Nockebyhov
Taxeringskod
220, Småhusenhet, bebyggd
Tomtarea:
511 kvm
Upplåtelseform:
Friköpt
Boarea:
76 kvm
Uppmätningsnorm SS 21054:2020
Biarea:
40 kvm
Antal rum
5 rum och kök, varav 3–4 sovrum
Taxeringsvärde:
6 048 000 kr kr (fastställt avseende år 2021), varav byggnadsvärde 1 239 000 kr
Pris
8 200 000 kr / bud

Huvudbyggnad

Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Byggnadsår
1929
Fasad
Trä
Stomme
Trä
Fönster
2-glasfönster kopplade, lokalt isolerglas
Bjälklag
Trä
Grundmur
Betonghålsten
Tak
Betongpannor
Grund
Grundsulor
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Energi och drift

Energi

Uppvärmning
Luft/vatten värmepump, vattenburet system, vattenburen golvvärme.
Ventilation
Självdrag
Energideklarationsdatum
2023-06-01
Energiklass
D

Driftkostnader

Uppvärmning
21 000 kr/år
Vatten/avlopp
3 200 kr/år
Renhållning
2 900 kr/år
Summa
27 100 kr/år
(fastighetsavgift/skatt på 9 287 kr tillkommer)
I uppvärmningskostnaden ingår kostnaden för hushållsel.

Renoveringar - bostaden

Säljaren förvärvade fastigheten 2012.

Yttertak är omlagt 2018 med ny underlagspapp, läkt samt att
befintliga betongpannor återanvändes.

Övervåning är tillbyggd 2018. Bygglov på detta finns.

Fasader är senast målade 2018.

Fönster är löpande målade vid behov.

Ingen avvikande fukt eller fritt vatten i källare har noterats.

Grundmurar till del under altan är dränerad med Isodränskivor
2015.

Enligt tidigare ägare är grundmur mot norr omdränerad.

Wc övre plan är renoverad / målad 2023 med tätskikt på golv.

Kök är ytrenoverat 2019 med nya luckor, nya bänskivor, ny ho med
blandare samt nytt golv.

Duschrum / tvättstuga är renoverat 2017 av ägare. Erforderliga
tätskikt har nyttjats.

Luft/vattenvärmepump är installerad av tidigare ägare 2005.

Vattenburen golvvärme finns installerat i duschrum / tvättstuga.

Planlösningar

Planritningar
Planritningar
Planritningar

Områdesbeskrivning

Området är mycket barnvänligt med lekparker och härliga grönområden och naturreservat inpå knuten. Närheten till Mälaren, kommunikationer, service, skola och förskola gör detta boende mycket trivsamt.

Nockebyhov

Områdesbeskrivning

Området är mycket barnvänligt med lekparker och härliga grönområden och naturreservat inpå knuten. Närheten till Mälaren, kommunikationer, service, skola och förskola gör detta boende mycket trivsamt.

Nockebyhov
 Kvarnstugvägen 13 Kvarnstugvägen 13 Kvarnstugvägen 13 Kvarnstugvägen 13 Kvarnstugvägen 13 Kvarnstugvägen 13 Kvarnstugvägen 13 Kvarnstugvägen 13 Kvarnstugvägen 13 Kvarnstugvägen 13 Kvarnstugvägen 13 Kvarnstugvägen 13 Kvarnstugvägen 13 Kvarnstugvägen 13 Kvarnstugvägen 13 Kvarnstugvägen 13 Kvarnstugvägen 13 Kvarnstugvägen 13 Kvarnstugvägen 13 Kvarnstugvägen 13 Kvarnstugvägen 13 Kvarnstugvägen 13 Kvarnstugvägen 13 Kvarnstugvägen 13 Kvarnstugvägen 13 Kvarnstugvägen 13 Kvarnstugvägen 13 Kvarnstugvägen 13 Kvarnstugvägen 13 Kvarnstugvägen 13 Kvarnstugvägen 13 Kvarnstugvägen 13 Kvarnstugvägen 13 Kvarnstugvägen 13 Kvarnstugvägen 13 Kvarnstugvägen 13 Kvarnstugvägen 13 Kvarnstugvägen 13 Kvarnstugvägen 13 Njutbart område Kvarnstugvägen 13
Njutbart område
Lekplats i området Kvarnstugvägen 13
Lekplats i området
Judarnsjön Kvarnstugvägen 13
Judarnsjön
Entréplan Kvarnstugvägen 13
Entréplan
Övre plan Kvarnstugvägen 13
Övre plan
Källarvåningen Kvarnstugvägen 13
Källarvåningen
Klippbad vid Mälaren Kvarnstugvägen 13
Klippbad vid Mälaren
Garpes Livs Kvarnstugvägen 13
Garpes Livs
Äppelvikens ridskola Kvarnstugvägen 13
Äppelvikens ridskola