Beckombergavägen 36

5 900 000 kr 54 kvm

Observera att denna bostad är såld.

Dold Ängbypärla med detaljer bevarade!

Välkommen till denna charmiga Ängbyvilla med många bevarade originaldetaljer och som varit i ägarens familj sedan 1991!
Nu är det dags att lämna över till en ny familj som förhoppningsvis kommer att uppskatta huset och läget i Norra Ängby lika mycket som de har gjort.

Husets inetriör är i genomgående äldre skick, men grunden har dränerats och taket blivit omlagt, så huset ger dig en väldigt bra grund för att påverka efter eget tycke och smak. Möjligheter kan också finnas för tillbyggnad av huset in mot tomten.

På entréplan finner du en välkomnande altan, rymlig hall, WC-rum, ljust vardagsrum, sovrum och kök. I källarvåningen finns ett större, men oinrett rum, som skulle kunna bli ett sovrum/allrum och intill det ett mindre arbetsrum eller barnrum. Här finns också ett kombinerat bad-/tvättrum i äldre skick och utanför det ett pannrum som även ger utrymme för förvaring eller kanske en bastu så småning om? Friköpt, plan och avskild trädgård med uppvuxna fruktträd, häckar och växter!

Villan har ett mycket trivsamt läge i området med närhet till både naturreservatet Kyrksjölöten och Judarn, förskolor, Nya Elementar Skola, T-bana Åkeshov (även slutstation för vissa tåg från city och ca 15 minuter därifrån) Åkeshovs Slottspark, Åkeshovs simhall och gym, Ängby Torg, Norra Ängby Skola, Björklunds Hage mm. Välkommen till en dold Ängbypärla med bra läge, fin trädgård och möjligheter!

Entréplanet ger dig en välkomnade hall med bra garderobsutrymme och ingång till ett WC-rum, På golvet ligger hemtrevligt originalgolv av gran och en vacker skjutdörr med glas öppnar in till vardagsrummet. Här får du ett bra ljusinsläpp genom tre fönster, på golvet ligger vacker, fiskbensmönstrad ekparkett och en dörr ansluter in till sovrummet. Sovrummet skulle även kunna disponeras som ett matrum, om man inreder en del av källarvåningen till ett sovrum. I sovrummet finns en inbyggd garderob, två fönster ger ett fint ljusinsläpp och på golvet ligger det charmiga grangolvet. Från sovrummet når du in till köket med matplats och ett fönster vetter trivsamt ut mot den fina trädgården. även här ligger eyy hemtrevligt originalgolv av gran.

Källarvåningen med egen groventré ger dig ett rymligt och oinrett hobbyrum, som skulle kunna renoveras till ett ytterligare sovrum eller allrum. Intill hobbyrummet ligger ett ytterligare litet rum som kan disponeras som barnrum eller arbetsrum. i källarvåningen finns även en matkällare, en äldre bad/tvättstuga och ett pannrum med bra förvaringsutrymme, som även skulle kunna nyttjas till något annat.

Välkommen till Beckombergavägen 36!

Dold Ängbypärla med detaljer bevarade!

Mer fakta om bostaden

Allmänt

Adress:
Beckombergavägen 36, 16854 Bromma
Ort/stadsdel:
Bromma - Norra Ängby
Taxeringskod
220, Småhusenhet, bebyggd
Tomtarea:
340 kvm
Upplåtelseform:
Friköpt
Boarea:
54 kvm
Uppmätningsnorm SS 021054:2009
Biarea:
50 kvm
Antal rum
4 rum och kök, varav 1–3 sovrum
Taxeringsvärde:
5 545 000 kr kr (fastställt avseende år 2021), varav byggnadsvärde 936 000 kr
Slutpris
6 510 000 kr

Huvudbyggnad

Byggnadstyp
1 plan med källare
Byggnadsår
1936
Fasad
Trä
Stomme
Trä
Fönster
2-glasfönster
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Grund
Grundsulor
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Energi och drift

Energi

Uppvärmning
Elpanna - vattenburen värme
Ventilation
Självdrag
Energideklarationsdatum
2022-12-12
Energiklass
G

Driftkostnader

Uppvärmning
29 820 kr/år
Vatten/avlopp
2 701 kr/år
Renhållning
2 338 kr/år
Summa
34 859 kr/år
(fastighetsavgift/skatt på 9 287 kr tillkommer)
En äldre person har bott i huset och haft en rumstemperatur inställd på ca 22 grader. Uppvärmningskostnaden är inkl hushållsel och baserad på en förbrukning på ca 19880 kWh/år.

Renoveringar - bostaden

Yttertaket är omlagt omkring 2002 med ny underlagspapp, läkt samt befintliga betongpannor.


Ny el-panna installerades 2006 / vattenburet system.


Grunden dränerades 2011 förutom runt entrétrappa
I samband med detta lades nytt rör ut till gatan.


Planlösningar

Planritningar
Planritningar

Områdesbeskrivning

Norra Ängby är en mycket levande och trevlig stadsdel med bebyggelse från 30-talet. Områdets träffpunkt är Ängby Torg med livsmedelsaffär, mindre butiker och pizzeria.

Norra Ängby

Områdesbeskrivning

Norra Ängby är en mycket levande och trevlig stadsdel med bebyggelse från 30-talet. Områdets träffpunkt är Ängby Torg med livsmedelsaffär, mindre butiker och pizzeria.

Norra Ängby
 Beckombergavägen 36 Beckombergavägen 36 Beckombergavägen 36 Beckombergavägen 36 Beckombergavägen 36 Beckombergavägen 36 Beckombergavägen 36 Beckombergavägen 36 Beckombergavägen 36 Beckombergavägen 36 Beckombergavägen 36 Beckombergavägen 36 Beckombergavägen 36 Beckombergavägen 36 Beckombergavägen 36 Beckombergavägen 36 Beckombergavägen 36 Beckombergavägen 36 Beckombergavägen 36 Beckombergavägen 36 Beckombergavägen 36 Beckombergavägen 36 Beckombergavägen 36 Beckombergavägen 36 Beckombergavägen 36 Beckombergavägen 36 Beckombergavägen 36 Beckombergavägen 36 Beckombergavägen 36 Förskola i närheten Beckombergavägen 36
Förskola i närheten
Snorreängen i närheten Beckombergavägen 36
Snorreängen i närheten
Lekplats i närheten Beckombergavägen 36
Lekplats i närheten
Nya Elementar Beckombergavägen 36
Nya Elementar
Åkeshovs simhall Beckombergavägen 36
Åkeshovs simhall
Norra Ängby skola Beckombergavägen 36
Norra Ängby skola
Björklunds Hage Beckombergavägen 36
Björklunds Hage
Ängby Torg Beckombergavägen 36
Ängby Torg
Ängby IP Beckombergavägen 36
Ängby IP
Entréplan Beckombergavägen 36
Entréplan
Källarplan Beckombergavägen 36
Källarplan