Vesslevägen 25

16 750 000 kr 180 kvm

Blå villan - mitt i Ålstensidyllen med sol dagen lång

På bästa läge, mitt i Ålstensidyllen finner vi ett sällsynt spatiöst och välplanerat hus - Blå villan! Genomgående tidstypisk charm, många sovrum och stora möjligheter - inte minst i källaren - gör detta till något utöver det vanliga. Här ryms såväl den stora familjen som generationsboende eller varför inte passa på att hyra ut - ytorna och möjligheterna finns här! Trädgården är lummig och grön med flera uteplatser och parkering för flera bilar. Här bor man med närhet till det mesta av skolor, förskolor, service och kommunikationer. Det kan inte bli bättre! Välkomna till Blå villan!
Blå villan - mitt i Ålstensidyllen med sol dagen lång
Entréplan

Hallen tar emot med parkettgolv, ljusa väggar och bra avhängningsmöjligheter. Direkt till vänster väntar första sovrummet som idag används som arbetsrum. Vackert spröjsade fönster tillsammans med karakteristiska runt fönster skänker mycket ljus.
Inre hallen tar vid på fortsatt parkett och med gäst-wc samt trappa till såväl övre plan som källarplan. Fortsätter vi rakt fram kommer vi till köket som är rymligt med plats för många. Inredning i ek med ljusa luckor och många bra både arbetsytor och förvaring. Vackert burspråk ger karaktär.
Från köket tar vi oss runt till matsalen som är öppen mot vardagsrummet. Spatiösa ytor ger möjlighet till all tänkbar möblering och stora fönsterpartier tillsammans med glasveranda skänker oändligt med ljus. Fötterna vilar vi på vacker fiskbensparkett och den tidstypiska öppna spisen pryder sin plats. Härifrån tar vi oss även till dem härliga verandan där man kan njuta av lugnet och grönskan i trädgården.

Övre plan

En trappa upp kommer vi till övre plan med inte mindre än fyra sovrum - möjlighet till fem. Till vänster kommer vi till utbyggnadsdelen som idag används som arbetsrum och sovrum. I sovrummet är det öppet till nock vilket ger en fantastisk rymd. Stora fönsterpartier samt utgång till balkong ger extra ljus och rymd. Tillbaka till hallen tar vi oss sedan till två av de andra sovrummen, båda med vackra parkettgolv och bra förvaringsmöjligheter i klädkammare och garderober. På väg mot Master bedroom finner vi det ena av två badrum som erbjuder helkaklade väggar i sobert vitt med badkar, bidé och vädringsfönster. Golvvärme ger mervärde. Master bedroom intill är stort och generöst med oändliga förvaringsmöjligheter tack vare lång garderobsvägg och möjlighet att dela av till ytterligare sovrum om så önskas. Två stora fönster skänker rikligt med ljus och här har vi även ett separat badrum med wc och dusch. Från hallen når vi även den rymliga vinden.

Källarplan

En trappa ner kommer vi till källarplan med en stor och rymlig matkällare, ett pannrum med snickeri- och hobbymöjligheter och en stor tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och gott om plats att hänga tvätt. Här döljer sig även en bastu med plats för flera. Tack vare generösa ytor i källarplan finns här enastående förvaringsmöjligheter och här har tidigare varit en liten uthyrningsdel med pentry och separat ingång. Badrummet erbjuder såväl dusch som wc. Perfekt utrymme för tonåringen, den långväga gästen eller för uthyrning – allt efter behov.

Trädgård

Trädgården är lummig och fin, fri från insyn och med olika uteplatser för att finna såväl sol som skugga dagen lång. På den grusade uppfarten finns plats för flera bilar.
Blå villan - med allt man kan önska!
Välkomna!

Mer fakta om bostaden

Allmänt

Adress:
Vesslevägen 25, 16767 Bromma
Ort/stadsdel:
Bromma - Ålsten
Taxeringskod
220, Småhusenhet, bebyggd
Tomtarea:
655 kvm
Upplåtelseform:
Friköpt
Boarea:
180 kvm
Uppmätningsnorm SS 021054:2009
Biarea:
76 kvm
Antal rum
8 rum och kök, varav 5–6 sovrum
Taxeringsvärde:
11 449 000 kr kr (fastställt avseende år 2021), varav byggnadsvärde 3 849 000 kr
Pantbrev
Totalt 3 st pantbrev om 6 500 000 kr.

Huvudbyggnad

Byggnadstyp
1 ½ plans villa med delvis källare
Byggnadsår
1926
Fasad
Trä
Stomme
Trä
Fönster
2-glas kopplade, isolerglas
Bjälklag
Trä
Grundmur
Natursten, lättbetong
Tak
Betongpannor
Grund
Grundsulor, plintgrund
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Energi och drift

Energi

Uppvärmning
Bergvärme
Energideklarationsdatum
2023-02-02
Energiklass
D

Planlösningar

Planritning
Planritning
Planritning

Områdesbeskrivning

Att bo i Ålsten är som att bo i en liten småstad med alla dess fördelar. Här är det nära till det levande Ålstenstorget, med ett varierat utbud av affärer och service. Här finns Gateau med sitt goda bröd, den vida kända Gelaterian med bästa glassen i stan, fiskaffär, Sushirestaurang, mataffär, klädaffärer, galleri, blommor och inredning.

Ålsten

Områdesbeskrivning

Att bo i Ålsten är som att bo i en liten småstad med alla dess fördelar. Här är det nära till det levande Ålstenstorget, med ett varierat utbud av affärer och service. Här finns Gateau med sitt goda bröd, den vida kända Gelaterian med bästa glassen i stan, fiskaffär, Sushirestaurang, mataffär, klädaffärer, galleri, blommor och inredning.

Ålsten
 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Vesslevägen 25 Höglandsskolan med egen biograf Vesslevägen 25
Höglandsskolan med egen biograf
Ålstensskolan F-5 Vesslevägen 25
Ålstensskolan F-5
Restaurang Bryggan Vesslevägen 25
Restaurang Bryggan
Mälaren finns alltid nära Vesslevägen 25
Mälaren finns alltid nära
Ålstensängen med en liten sandstrand Vesslevägen 25
Ålstensängen med en liten sandstrand
Populära gelaterian Scarfó Vesslevägen 25
Populära gelaterian Scarfó
Gateau för fika- eller frukostbrödet Vesslevägen 25
Gateau för fika- eller frukostbrödet
Ålstens fisk på Ålstensgatan Vesslevägen 25
Ålstens fisk på Ålstensgatan
Sushi No 18 på Ålstensgatan Vesslevägen 25
Sushi No 18 på Ålstensgatan
Lekplats i området Vesslevägen 25
Lekplats i området