Dybecksvägen 43

8 600 000 kr 69 kvm

Med närhet till det mesta

Med endast minuters promenad till såväl t-bana som Ängby Torg, och sommartid lummigt inbäddat i grönska, finner vi denna trivsamma villa med generösa sociala ytor, flera sovrum och ett praktiskt hobbyrum med många möjligheter. Mycket ljus tack vare stora fönsterpartier och genomgående gott skick! Barnvänlig gata med lugnt läge! Välkomna!

En riktig pärla med högt söderläge och friköpt tomt i hjärtat av Norra Ängby! Här bor man inbäddad i grönska, med närhet till T-banan vid Ängby plan, Ängby Torg samt Björklunds Hage - 4H-gården som är barnens paradis med lekplatser och djur. Denna enplansvilla erbjuder välplanerade kvadrat med bra disposition och genomgående gott skick. Fina strövområden finner vi i Judarns naturreservat eller runt Kyrksjön. Mälaren ligger på cykelavstånd för ett dopp på sommaren eller skridskoåkning på vintern. Flera uppskattade skolor och förskolor ligger i närområdet.
På Dybecksvägen 43 finns allt man kan önska.

Med närhet till det mesta
Entréplan

Vi gläntar på dörren och välkomnas av ljusa väggar och bra avhängningsmöjligheter i hallen. Direkt till höger döljer sig gäst-wc. Från hallen tar vi oss även till det mindre rummet med parkettgolv och ljusa väggar- perfekt till arbetsrum eller lyxig walk in closet. . Vardagsrummet tar vid, med stora fönsterpartier och spatiösa ytor - som gjort för sociala sammankomster. Den tillbyggda delen är idag en rymlig matsal med plats för många och med öppen planlösning mot vardagsrummet. Från vardagsrummet finns utgång till trädgården.
Invid vardagsrummet väntar ännu ett stort rum med många möjligheter. Fötterna vilar vi på vacker parkett och väggar går i ljusa toner. Köket intill är väldisponerat med gott om förvaringsmöjligheter och flera praktiska arbetsytor. Invid fönstret i köket finns även en matplats för 2-3 personer.
Från köket tar vi sedan trappan ner till källarplan

Källarplan

En trappa ner finner vi två bra sovrum, det ena är stort med rymlig garderob och garderobsvägg samt utgång till trädgården. Båda erbjuder tåligt laminatgolv och ljusa väggar. Badrummet är helkaklat med väldisponerade kvadrat och både wc, stor kommod samt dusch och bastu (som idag används som förråd )Pannrummet intill erbjuder bra förvaringsmöjligheter och slutligen kommer i till tvättstugan som är stor och rymlig med många möjligheter. Hela huset är genomgående ljust, tack vare stora fönsterpartier, och smakfullt renoverat med harmoniska färger.

Trädgård

Trädgården är en oas i bästa solläge med fruktträd, bärbuskar och plana gräsytor för barnens lek och spel. Här njuter vi av sol från tidig morgon till kväll. Ett växthus invid fasaden ger ytterligare möjlighet för plantering och under tillbyggnaden döljer sig ett praktiskt hobbyrum eller ateljé med många möjligheter. Som om inte det vore nog finns det ytterligare två förråd varav det ena med isolering och el. Alldeles invid huset finns också en praktisk bilparkering.

En alltigenom välplanerad villa på bästa läge - bara att flytta in!

Välkommen på visning!

Mer fakta om bostaden

Allmänt

Adress:
Dybecksvägen 43, 16855 Bromma
Ort/stadsdel:
Bromma - Norra Ängby
Taxeringskod
220, Småhusenhet, bebyggd
Tomtarea:
367 kvm
Upplåtelseform:
Friköpt
Boarea:
69 kvm
Uppmätningsnorm SS 021054:2009
Biarea:
63 kvm
Antal rum
5 rum och kök, varav 2–3 sovrum
Taxeringsvärde:
6 243 000 kr kr (fastställt avseende år 2021), varav byggnadsvärde 1 603 000 kr
Pantbrev
Totalt 8 st pantbrev om 2 892 000 kr.

Huvudbyggnad

Byggnadstyp
1 plans villa med inredd källare
Byggnadsår
1935 (Tillbyggt 2015)
Fasad
Träpanel
Stomme
Trä
Fönster
2-glas kopplade, isolerglasfönster
Bjälklag
Trä
Grundmur
Betong, betonghålsten, leca
Tak
Betongpannor
Grund
Grundsulor med mellangjutna betonggolv
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Energi och drift

Energi

Uppvärmning
Luft/vatten värmepump
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Energideklarationsdatum
2023-01-09
Energiklass
F

Driftkostnader

Hushållsel
35 000 kr/år
Vatten/avlopp
3 500 kr/år
Renhållning
2 200 kr/år
Försäkring
9 570 kr/år
Summa
50 270 kr/år
(fastighetsavgift/skatt på 9 287 kr tillkommer)

Planlösningar

Planritning
Planritning

Områdesbeskrivning

Norra Ängby är en mycket levande och trevlig stadsdel med bebyggelse från 30-talet. Områdets träffpunkt är Ängby Torg med livsmedelsaffär, mindre butiker och pizzeria.

Norra Ängby

Områdesbeskrivning

Norra Ängby är en mycket levande och trevlig stadsdel med bebyggelse från 30-talet. Områdets träffpunkt är Ängby Torg med livsmedelsaffär, mindre butiker och pizzeria.

Norra Ängby
 Dybecksvägen 43 Dybecksvägen 43 Dybecksvägen 43 Dybecksvägen 43 Dybecksvägen 43 Dybecksvägen 43 toa Dybecksvägen 43
toa
entre Dybecksvägen 43
entre
 Dybecksvägen 43 Dybecksvägen 43 Dybecksvägen 43 Dybecksvägen 43 Dybecksvägen 43 Dybecksvägen 43 Dybecksvägen 43 Dybecksvägen 43 Dybecksvägen 43 Dybecksvägen 43 Dybecksvägen 43 Dybecksvägen 43 Dybecksvägen 43 Dybecksvägen 43 Dybecksvägen 43 Dybecksvägen 43 Dybecksvägen 43 Dybecksvägen 43 Dybecksvägen 43 Dybecksvägen 43 Dybecksvägen 43 Dybecksvägen 43 Dybecksvägen 43 Dybecksvägen 43 Dybecksvägen 43 Dybecksvägen 43 Norra Ängby skolan Dybecksvägen 43
Norra Ängby skolan
Invid skolan Dybecksvägen 43
Invid skolan
Ängby IP Dybecksvägen 43
Ängby IP
Björklunds hage Dybecksvägen 43
Björklunds hage
Kyrksjön härlig oas året om Dybecksvägen 43
Kyrksjön härlig oas året om
Populära Bromma Bistro Dybecksvägen 43
Populära Bromma Bistro
Vinter vid Ängbyslott Dybecksvägen 43
Vinter vid Ängbyslott
Vinter i Norra Ängby Dybecksvägen 43
Vinter i Norra Ängby
 Dybecksvägen 43 Dybecksvägen 43