Gubbkärrsvägen 17

{rum} rok 4 695 000 kr 82 kvm

Påkostad +55 lägenhet med rymlig & inglasad balkong i soligt söderläge!

En underbar lägenhet för dig som fyllt 55 år eller är äldre i mysiga Nockebyhov!
Genomgåede lägenhet med mycket bra läge i byggnaden med 2 sovrum och stor, inglasad balkong i soligt söderläge mot gården samt vardagsrum och påkostat kök i mycket gott skick med utsikt mot villa-trädgårdarna. Helkaklat och kombinerat bad-/tvättrum, rymlig klädkammare, garage finns i huset och mycket bra förening som äger sin mark.

Ett boende med närhet till Mälaren och både Åkeshovs och Drottningholms slottsparker. Bra kommunikationer och välsorterade Garpes livsmedelsbutik nedanför backen. Den intill liggande Judarnskogens naturreservat erbjuder långa härliga skogspromenader liksom närliggande strandpromenaden längs Mälaren. Busshållsplats finns utanför porten till Brommaplan!
Välkommen till ett boende med livskvalitet!!

I mysiga Nockebyhov, nära Mälaren, ligger denna fina 55+ lägenhet i trivsamma Brf Nockeby Backe.
Lägenheten är genomgående och man har gjort kvalitativa tillval av inredningen. Spegelinnerdörrar är bland annat sådant som skapar en hemtrevlig känsla.

När man kommer in i lägenheten möts man av en trivsam hall med skjutdörrsgarderob med gott om förvaring. Invid hallen ligger också det rymliga badrummet med handfat, wc, dusch med glasdörr samt tvättdel med arbetsbänk, skåp och tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Till vänster kommer man in i det trivsamma köket med rymlig matplats, som i princip är i nyskick. Köket har snygga ljusa köksluckor och vitt kakel i halvstensförband. Invid köket finns matplatsen med plats för stort matbord. Stor kyl-/frys och fullhög vinkyl skapar en lyxig känsla. Kökets vitvaror kommer från Siemens, fläkt från Franke och vinkyl från Vintec. Rakt fram ligger vardagsrummet och till höger ligger sovrummen.

De två sovrummen ligger inåt gården liksom den stora inglasade balkongen, som har ett väldigt soligt och bra läge. Det stora sovrummet har också en rymlig klädkammare. Det mindre sovrummet kan även disponeras som ett arbetsrum.

Vardagsrummet och köket/matplatsen vetter mot Gubbkärrsvägen och har trivsam utsikt över villaområdet i Nockebyhov. Det är en härlig utsikt från kök och vardagsrum och det är helt fritt från insyn.

I föreningen finns en gemensamhetslokal med kök samt ett övernattningsrum med två sängar och toalett. Garageplatser finns i huset och föreningen även tvättstuga, cykelrum, rullstolsförråd och ett teknikrum. Källarförråd också till varje lägenhet!

Välkommen till ett mycket trivsamt och praktiskt boende i mysiga kvarter!


Påkostad +55 lägenhet med rymlig & inglasad balkong i soligt söderläge!

Mer fakta om bostaden

Bostadsrätt

Adress:
Gubbkärrsvägen 17, 16840 Bromma
Ort/stadsdel:
Bromma - Nockebyhov
Fast.beteckning
Ceremonien 8
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 753 kr/mån
Lgh.nr
1062-11101
Andelstal (andel i föreningen)
2.16%
Våningsplan
2 av 4. Hiss finns.
Boarea:
82 kvm
Enligt föreningen
Antal rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Uteplats/balkong
Gemensamma uteplatser finns på gården

Driftkostnader

Hushållsel
390 kr/mån
Vatten/avlopp
120 kr/mån
Summa
510 kr/mån
Obligatoriskt tillägg på 220 kr/mån för bredband/TV. Elkostnad kan variera beroende på avtal.

Om området

Området är mycket barnvänligt med lekparker och härliga grönområden och naturreservat inpå knuten. Närheten till Mälaren, kommunikationer, service, skola och förskola gör detta boende mycket trivsamt.

Fakta om Brf Nockeby Backe

Allmänt om föreningen
Brf Nockeby Backe är ett attraktivt 55+ boende med totalt 47 lägenheter, fördelade på 2:or, 3:or och 4:or, där byggnaden färdigställdes år 2017.

Föreningen äger sin mark och den skyddade innergården delas genom en gemensamhetsanläggning med bostadsrättsföreningarna Nockeby Terrass och Nockebylunden. På gården finns växter och träd som bildar en grön oas. Föreningen ombesörjer, via gemensamhetsanläggningen, för planteringar och skötsel av rabatter.

Erséus Arkitekter har ritat husen med fasader i vackert hårdbränt mörkt tegel med vit och brun puts.

Seniorgården som byggt detta hus (med JM) bygger miljöanpassade boenden som gör att det ska vara lätt att leva miljövänligt och med bra inomhusklimat. Alla hus ska leva upp till en rad specificerade krav på metoder och tekniska lösningar som både ska minska miljöbelastningen och ge en god inomhus- och livsmiljö. Miljöhänsyn är också ekonomiskt fördelaktigt, eftersom energi- och vattensnåla installationer ger lägre hushållskostnader.

Husen har hiss rakt ner i garaget och Brf Nockeby Backes garageplatser är placerade på garageplanet rakt in från gatan och med närhet till föreningens källaringångar och hissar. Allt för en praktisk vardag. Föreningen disponerar 34 garageplatser och 6 utomhusplatser. En garageplats utan laddning kostar 1 400 kr/månad och med laddning 1 900 kr/månad. En utomhusplats kostar 400 kr/månad. Cykelförråd finns i anslutning till garaget.

Lägenhetsförråd finns i källarplanet.

I föreningen finns en gemensamhetslokal om ca 59 kvm med kök och det finns en gästlägenhet för övernattande gäster om ca 23 kvm med dusch och toalett.

Postboxarna finns i trapphusen och tidningshållare finns intill bostadsdörren. Porttelefon finns samt säkerhetsdörrar till lägenheterna.

Gemensam tvättstuga finns.

Värmeanläggning med fjärrvärme och vattenburna radiatorer. Ventilation genom mekanisk frånluftsventilation med värmeåtervinning, tilluft via uteluftsventiler bakom radiatorer. Lägenheter som har rum mot Drottningholmsvägen har balanserad ventilation genom tilluft från tak.

Varje lägenhet har individuell varmvattenmätare och kostnaden för varmvatten tillkommer utöver avgiften. Köken är utrustade med spisvakt.

Fastigheten försörjs med Tele, TV och internet via fiber genom Telia Triple Play. Avtal har tecknats med TeliaSonera Sverige AB. En digitalbox per lägenhet ingår. Möjlighet finns för trygghetslarm via föreningens fiberanslutning men separat abonnemang måste tecknas.

På balkonger och uteplatser finns eluttag.

Se mer info på föreningens hemsida: www.brfnockebybacke.se
Byggnadsår
2016
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Antal lägenheter
47 st
Överlåtelseavgift
1207 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Tillåts delat ägande?
Ja

Planlösningar

Planritning

Områdesbeskrivning Området är mycket barnvänligt med lekparker och härliga grönområden och naturreservat inpå knuten. Närheten till Mälaren, kommunikationer, service, skola och förskola gör detta boende mycket trivsamt.

Området är mycket barnvänligt med lekparker och härliga grönområden och naturreservat inpå knuten. Närheten till Mälaren, kommunikationer, service, skola och förskola gör detta boende mycket trivsamt.

Nockebyhov

Områdesbeskrivning Området är mycket barnvänligt med lekparker och härliga grönområden och naturreservat inpå knuten. Närheten till Mälaren, kommunikationer, service, skola och förskola gör detta boende mycket trivsamt.

Området är mycket barnvänligt med lekparker och härliga grönområden och naturreservat inpå knuten. Närheten till Mälaren, kommunikationer, service, skola och förskola gör detta boende mycket trivsamt.

Nockebyhov
 Gubbkärrsvägen 17 Gubbkärrsvägen 17 Gubbkärrsvägen 17 Gubbkärrsvägen 17 Gubbkärrsvägen 17 Gubbkärrsvägen 17 Gubbkärrsvägen 17 Gubbkärrsvägen 17 Gubbkärrsvägen 17 Gubbkärrsvägen 17 Gubbkärrsvägen 17 Gubbkärrsvägen 17 Gubbkärrsvägen 17 Gubbkärrsvägen 17 Gubbkärrsvägen 17 Gubbkärrsvägen 17 Gubbkärrsvägen 17 Gubbkärrsvägen 17 Gubbkärrsvägen 17 Gubbkärrsvägen 17 Gubbkärrsvägen 17 Gubbkärrsvägen 17 Gubbkärrsvägen 17 Gubbkärrsvägen 17 Gubbkärrsvägen 17 Gubbkärrsvägen 17 Gubbkärrsvägen 17 Gubbkärrsvägen 17 Mälaren och Nockeby-klipporna på kort promenadavstånd Gubbkärrsvägen 17
Mälaren och Nockeby-klipporna på kort promenadavstånd
Garpes med bra chark & ost i närheten Gubbkärrsvägen 17
Garpes med bra chark & ost i närheten
Judarnreservatet alldeles i närheten Gubbkärrsvägen 17
Judarnreservatet alldeles i närheten
 Gubbkärrsvägen 17