Projekt Alba - etapp 2

Projekt Alba, etapp 2

I gränslandet mellan Ålsten, Stora Mossen och Abrahamsberg, i hjärtat av Bromma, får Bromma nu ett nytillskott av bostäder i åtta hus, fördelat på två bostadsrättsföreningar. I den första etappen, Alba 1, byggs hus E, F, G och H. I andra etappen byggs Alba 2 som kommer att bestå av husen A, B, C och D. De två etapperna bildar varsin bostadsrättsförening. Alba etapp 1 är slutsåld. Lägenheterna i Alba etapp 2 släpptes den 26 september 2021 och hemsidan kommer löpande uppdateras med aktuell status för lägenheterna i Alba 2.

Husen planeras vid korsningen Nyängsvägen-Västerled och kommer att bli unika och högkvalitativa bostäder, med stora sällskapsytor, terrasser, balkonger, altaner/uteplatser samt garage under huset med hiss från lägenhetsplanet till garaget.

Totalt säljs 32 st lägenheter i etapp 2. Lägenheterna är 3:or, 4:or och 5:or från 82 kvm - 116 kvm.

Båda föreningarna kommer att äga sin mark.

Garaget kommer att bli en gemensamhetsanläggning.

Beräknad inflyttning Q2/Q3 2023 för etapp 2.


INTRESSERAD AV ALBA ? ÄN FINNS NÅGRA LÄGENHETER KVAR!
*******************************************************************************************************************************
Om du är intresserad av Alba 2 är det viktigt att anmäla sitt intresse till Järntorget, www.jarntorget.se och till ansvarig fastighetsmäklare.
Om du vill ha ett privat möte för att få svar på dina frågor om lägenheterna i Alba 2 kan du boka en tid med ansvarig fastighetsmäklare.


STORT INTRESSE VID SÄLJSTARTEN - 28 av 32 lägenheter nu reserverade
*******************************************************************************************************************************
Om du är intresserad av de lägenheter som fortfarande är lediga är det viktigt att du hör av dig till ansvarig fastighetsmäklare. Bokning av kvarvarande
lägenheter görs löpande och först till kvarn gäller.


*******************************************************************************************************************************

ONCE IN A LIFETIME
Då det är väldigt ovanligt med många nya bostadsrätter i området är detta ett unikt tillfälle att få möjlighet att bo i en stor bekväm lägenhet mitt i vackra Bromma!

Alba består av åtta vackra fyravåningshus vända mot naturen, där enkelhet och symmetri lyser igenom i varje detalj. De vita husen är placerade i skogsbrynet i harmoni med omgivningen. Alba betyder vit, och namnet symboliserar dels byggnadernas färg, men också färgen på ett oskrivet blad. Här kan ni forma er vardag som just ni vill ha den.

De flesta lägenheter har fönster i tre väderstreck, med rum orienterade mot natur, gård och gata. Redan i lägenheternas entré ges utblickar åt alla håll, vilket bidrar till en luftig känsla. De mer privata ytorna med sovrum, badrum och rymlig förvaring är samlade i en egen del av lägenheten. Sällskapsytorna med vardagsrum, kök och matplats med balkong, terrass eller uteplats är placerade så att de generösa balkongerna kan nås från både kök och vardagsrum.

I Alba har extra fokus lagts på att tillsammans med inredare skapa ett noga genomarbetat inredningskoncept, med material av hög kvalitet. Allt för att skapa en harmonisk helhet, redo för just ert liv.

Njut av härliga promenader genom lummiga villaområden och skogspartier ner till strandpromenaden och Solviksbadet vid Mälaren. I närområdet finns allt ni kan behöva. En kort promenad bort ligger Ålstensgatan med bl.a. mataffär, bageri, fiskaffär, café, blomsterbutik, sushirestaurang och gelateria. I Alvik och vid Brommaplan finns ytterligare service, med bl a apotek, bank och vårdcentral. I Alba är de allmänna kommunikationerna goda, med Stora Mossens tunnelbanestation ca 10 minuters promenad åt ena hållet och Ålstens spårvagnshållplats ca 10 minuters promenad åt andra hållet. Buss 124 som går mellan Alvik och Abrahamsberg stannar runt hörnet.

Bromma har ett stort utbud av populära skolor och inom promenadavstånd från Alba finns Ålstensskolan, Abrahamsbergsskolan och Bromma gymnasium. I närområdet finns också flera förskolor, lekplatser och en stor idrottsplats med fotbollsplaner och ishallar.

FÖRDELAR MED PROJEKT ALBA
- Ovanligt stora lägenheter för att vara nyproduktion
- Genomgående extra hög kvalitet på material i lägenheterna
- Stora terrasser, balkonger och uteplatser
- Hiss från garaget direkt till våningsplanen
- Nära buss och t-bana
- Nära natur och Mälarens vatten
- Nära till affärer på trevliga Ålstensgatan

Detta är de lägenheter som länge efterfrågats och saknats i vårt villaområde!

Lägenheterna

Status Lgh.nr Storlek Antal rum Pris Avgift/mån Planritning
Till salu A-1101 107 4 8 900 000 kr 5 440 kr Ladda ner
Reserverad A-1201 107 4 9 700 000 kr 5 440 kr Ladda ner
Till salu B-1201 107 4 9 700 000 kr 5 440 kr Ladda ner
Reserverad C-1101 107 4 8 900 000 kr 5 440 kr Ladda ner
Till salu C-1201 107 4 9 700 000 kr 5 440 kr Ladda ner
Reserverad C-1301 87 3 9 200 000 kr 4 675 kr Ladda ner
Till salu D-1001 82 3 6 600 000 kr 4 483 kr Ladda ner
Reserverad D-1201 107 4 9 700 000 kr 5 440 kr Ladda ner

Områdesbeskrivning

Stora Mossen består av både villor och lägenheter som ligger inbäddade i natur och grönska. Området har ett eget koloniområde med mysiga slingriga promenadvägar, under midsommarhelgen så firas det traditionsenligt med både stång och dans vid koloniområdet.

Områdesbeskrivning

Stora Mossen består av både villor och lägenheter som ligger inbäddade i natur och grönska. Området har ett eget koloniområde med mysiga slingriga promenadvägar, under midsommarhelgen så firas det traditionsenligt med både stång och dans vid koloniområdet.