Projekt Alba

I hjärtat av Bromma - snart slutsålt!

VISNING OCH FÖRSÄLJNING SKER LÖPANDE - KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE OCH BOKA TID FÖR ENSKILD VISNING ! DET GÖR DU GENOM ATT SKICKA EN INTRESSEANMÄLAN ELLER RINGA 0708-602270. JUST NU 25 av 28 LÄGENHETER SÅLDA i etapp 1.

I gränslandet mellan Ålsten, Stora Mossen och Abrahamsberg, i hjärtat av Bromma, planerar Abacus ett nytillskott av bostäder i åtta hus, fördelat på två bostadsrättsföreningar. I en första etapp byggs hus E, F, G och H som tillsammans kommer att bilda en bostadsrättsförening. Garaget kommer att bli en gemensamhetsanläggning. Dessa hus planeras vid korsningen Nyängsvägen-Västerled och kommer att bli unika och högkvalitativa bostäder, med stora sällskapsytor, terrasser, balkonger, altaner/uteplatser samt garage under huset med hiss från lägenhetsplanet till garaget.

Vid ett enskilt möte/samtal får du mer information, kan se på materialval (facetimevisning kan göras) och titta på vilken lägenhet som kan passa just dig och dina behov. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Christina Casserlöv för bokning av tid. Varmt välkomna!

ONCE IN A LIFETIME
Då det är väldigt ovanligt med många nya bostadsrätter i området är detta ett unikt tillfälle att få möjlighet att bo i en stor bekväm lägenhet mitt i vackra Bromma!

Alba består av åtta vackra fyravåningshus vända mot naturen, där enkelhet och symmetri lyser igenom i varje detalj. De vita husen är placerade i skogsbrynet i harmoni med omgivningen. Alba betyder vit, och namnet symboliserar dels byggnadernas färg, men också färgen på ett oskrivet blad. Här kan ni forma er vardag som just ni vill ha den. I en första etapp släpps fyra stycken hus till försäljning och dessa fyra hus kommer också att bilda en egen bostadsrättsförening.

De flesta lägenheter har fönster i tre väderstreck, med rum orienterade mot natur, gård och gata. Redan i lägenheternas entré ges utblickar åt alla håll, vilket bidrar till en luftig känsla. De mer privata ytorna med sovrum, badrum och rymlig förvaring är samlade i en egen del av lägenheten. Sällskapsytorna med vardagsrum, kök och matplats med balkong, terrass eller uteplats är placerade så att de generösa balkongerna kan nås från både kök och vardagsrum.

I Alba har extra fokus lagts på att tillsammans med inredare skapa ett noga genomarbetat inredningskoncept, med material av hög kvalitet. Allt för att skapa en harmonisk helhet, redo för just ert liv.

Njut av härliga promenader genom lummiga villaområden och skogspartier ner till strandpromenaden och Solviksbadet vid Mälaren. I närområdet finns allt ni kan behöva. En kort promenad bort ligger Ålstensgatan med bl.a. mataffär, bageri, fiskaffär, café, blomsterbutik, sushirestaurang och gelateria. I Alvik och vid Brommaplan finns ytterligare service, med bl a apotek, bank och vårdcentral. I Alba är de allmänna kommunikationerna goda, med Stora Mossens tunnelbanestation ca 10 minuters promenad åt ena hållet och Ålstens spårvagnshållplats ca 10 minuters promenad åt andra hållet. Buss 124 som går mellan Alvik och Abrahamsberg stannar runt hörnet.

Bromma har ett stort utbud av populära skolor och inom promenadavstånd från Alba finns Ålstensskolan, Abrahamsbergsskolan och Bromma gymnasium. I närområdet finns också flera förskolor, lekplatser och en stor idrottsplats med fotbollsplaner och ishallar.


FÖRDELAR MED PROJEKT ALBA
- Ovanligt stora lägenheter för att vara
nyproduktion
- Genomgående extra hög kvalitet på
material i lägenheterna
- Stora terrasser, balkonger och uteplatser
- Hiss från garaget direkt till våningsplanen
- Nära buss och t-bana
- Nära natur och Mälarens vatten
- Nära till affärer på trevliga Ålstensgatan

Detta är de lägenheter som länge efterfrågats och saknats i vårt villaområde!


AVGIFTER
*Preliminära månadsavgifter exklusive tappvarmvatten och hushållsel
Uppskattad kostnad för tappvarmvatten är 300 kr/månad per lägenhet.
Kostnad för tappvarmvatten kommer att faktureras de boende efter faktisk förbrukning.
Uppskattad kostnad för hushållsel för ett hushåll med 3 Rok är ca 300 kr/månad.
Kostnad för hushållsel betalas av respektive bostadsrättshavare direkt till leverantör.


4 STEG TILL DITT NYA BOENDE
Här är de viktigaste sakerna att hålla i minnet innan det är dags att stiga över tröskeln till ditt nya hem.

Här är de viktigaste sakerna att hålla i minnet innan det är dags att stiga över tröskeln till ditt nya hem.

1. Intresseanmälan
2. Bindande förhandsavtal, 100 000 kr
3. Upplåtelseavtal (ca 3-6 månader innan tillträdet) och handpenning om 10 % betalas in (minus de 100 000 kronor som redan betalats).
4. Du flyttar in (tillträde Q4 2022)
(med reservation för förändringar av ovan angivna tider)

Lägenheterna

Status Lgh.nr Storlek Antal rum Pris Avgift/mån Planritning
Reserverad F-1002 114 4 7 945 000 kr 5 708 kr Ladda ner
Reserverad G-1002 116 5 7 995 000 kr 5 784 kr Ladda ner
Till salu G-1202 116 5 8 795 000 kr 5 784 kr Ladda ner

Områdesbeskrivning

Stora Mossen består av både villor och lägenheter som ligger inbäddade i natur och grönska. Området har ett eget koloniområde med mysiga slingriga promenadvägar, under midsommarhelgen så firas det traditionsenligt med både stång och dans vid koloniområdet.

Områdesbeskrivning

Stora Mossen består av både villor och lägenheter som ligger inbäddade i natur och grönska. Området har ett eget koloniområde med mysiga slingriga promenadvägar, under midsommarhelgen så firas det traditionsenligt med både stång och dans vid koloniområdet.