DIN LOKALA MÄKLARE I BROMMA

Fjelkners har funnits i Bromma sedan 1989 och är i dag Brommas största fastighetsförmedlare av villor och stora bostadsrättslägenheter i området.

Vi är ett lokalt företag i Bromma som har som målsättning att bedriva en unik form av mäkleri. Vi är specialiserade på försäljning av villor, radhus och bostadsrätter i hela Bromma och ser alla uppdrag som ett hedersuppdrag. Fördelen med att vara fokuserade på en geografiskt begränsad yta är att vi kan området, hustyperna och prisbilden in i minsta detalj. Med vår erfarenhet  vet vi vad som är viktigt att tänka på inför en försäljning.

Var så involverad som du önskar
– eller låt oss ta hand om allt

Vi mäklare är mycket involverade i alla förberedelser. Tillsammans med dig planerar och förbereder vi försäljningen och går igenom allt som du behöver tänka på. Är du i en situation där du inte har möjlighet att aktivt delta i förberedelsearbetet så ombesörjer vi hela försäljningen.

Vårt koncept är att tillhandahålla allt
Vi optimerar din försäljning genom att vi har knutit noga utvalda fotografer och stylister i ett nära samarbete till oss. Vi rekommenderar även städfirmor, flytthjälp, bankkontakter, byggfirmor etc. som vi vet håller en hög kvalitet. Alla har genomgått vårt nålsöga avseende pris och kvalitet för att vi ska kunna tillhandahålla en professionell tjänst till dig.