Våra fastighetsmäklare på Mallorca har mångårig erfarenhet av Mallorca och kan hjälpa dig i valet kring vilken bostad som passar just er bäst! Hur går era tankar – skall ni spendera mycket tid på Mallorca – skall bostaden användas endast under sommarmånaderna – eller är det en tillflykt för aktiviteter och idrott eller en plats för familjen att koppla av?

Efter att du tittat på olika objekt kommer du bli förvånad och säkert imponerad över mångfalden över de olika stilarna för hus och lägenheter som för närvarande finns på marknaden. Ibland kommer objekt i traditionell lantlig miljö ut på marknaden, så kallade ”fincas”, som vanligtvis ligger i en gammal oliv- eller apelsinlund. Invändigt möts man ofta av inredning i modern stil och kanske en renovering i skandinavisk minimalistisk stil. Eller varför inte en takvåning i Palma belägen i något av de historiska distrikten inrymt i ett tidigare Mallorkinskt palats. Här möts ultramoderna inredningar med traditionell kalksten i en arkitektonisk bro som förbinder århundradena med varandra.

Det finns mycket att tänka på när du ska bestämma vilken fastighet du ska köpa på Mallorca. Det är viktigt att inte bara tänka på fastigheten i fråga utan hur du kommer att spendera din tid på ön. En modern arkitektur, rustikt och traditionellt, vid havet eller vid landsbygden - valet är ditt!