BESIKTIGAD

Lillängsgatan 8

7 rok 7600000 kr 119 Kvm Villa

Härligt grönskande tomt och altan med soligt läge

Välplanerad villa med generösa sällskapsytor, mycket ljus och härligt grönskande tomt med plana ytor som gjort för lek och spel. Fyra sovrum i dagsläget och möjlighet till ytterligare två. Stor altan med soligt läge och carport i anslutning till huset. Närhet till service och kommunikationer. Välkomna!

Stor och rymlig villa med generösa sällskapsytor och mycket ljus. Härlig insynsskyddad trädgård med plan gräsmatta, rymlig altan i soligt läge och carport i anslutning till huset. Lummigt läge med närhet till det mesta! Välkomna!

Entréplan
En ljus och luftig entré välkomnar med naturlig plats för avhängning, praktiskt stengolv och en liten trapp upp till själva hallen. Direkt till vänster kommer vi till vardagsrummet och matsalen med öppen planlösning och ett enastående ljusinsläpp från flera fönster i flera väderstreck. Fötterna vilar vi på vackert parkettgolv och generösa ytor ger möjlighet till all tänkbar möblering. Invid väntar köket med stor matplats, flera arbetsbänkar och stor kyl och frys. Här finns alla bekvämligheter man kan önska och i direkt anslutning finner vi också den generösa altanen med plats för många att njuta av soligt läge och lugnet i trädgården. Tillbaka till hallen tar vi oss vidare mot den mer privata delen av fastigheten, passerar gäst-wc med helkaklade väggar och italiensk mosaik på golvet och imponeras av inte mindre än tre bra sovrum. "Master bedroom" erbjuder inbyggda garderober och plats för  stor dubbelsäng. Här ryms verkligen den stora familjen! Badrummet intill är även det stort med såväl jacuzzi som rymlig dusch. Spotlights ger ett behagligt ljus. Väggar och golv, med golvvärme, går i sobert grått medan snyggt handfat med kommod sköter förvaringen.


Källarplan
Ett stort allrum tar emot med flera blyspröjsade fönster som skänker ljus. Här erbjuds många kvadrat för vad som önskas - allrum, sovrum, gästrum - allt efter behov! En vacker öppen spis pryder sin plats och värmer gott under kyliga höst - och vinterkvällar. Alldeles invid väntar ett bra sovrum - perfekt för tonåringen eller den långväga gästen. Ett stort och rymligt badrum tar vid med klinkergolv i ljust grått, härlig bastu samt dusch. En tvättpelare och gott om plats för både förvaring av tvätt och arbetsbänk gör vardagssysslorna lätta. Golvvärme ger mervärde. Vägg i vägg väntar ett stort förråd som rymmer allt man kan tänka sig och innanför det en walk-in-closet med många garderober. Tack vare stora fönster skulle detta rum bli perfekt som ett ytterligare sovrum eller arbetsrum om så behövs. Genom förrådet tar vi oss vidare in till ännu ett förråd som rymmer allt och lite till, men som också skulle bli ett praktiskt gym eller extra lekrum - endast fantasin sätter stopp!


En välplanerad och lättskött villa för den stora familjen! Lummigt läge med härlig trädgård, soligt läge och plan gräsmatta - som gjort för lek och spel!


Välkomna!

 

Läs mer

Mer fakta

Allmänt

Adress
Lillängsgatan 8, 16858 Bromma
Ort - stadsdel
Bromma
Fastighetsbeteckning
EKBACKEN 34
Taxeringskod
220
Tomtarea
600 Kvm
Fastighetsregistret
Biarea
111 Kvm
Enligt uppmätningsnorm SS 021054:2009
Boarea
119 Kvm
Enligt uppmätningsnorm SS 021054:2009
Servitut
AVTALSSERVITUT VILLA
Avtalsservitut villa
Taxeringsvärde
4 736 000 kr varav byggnadsvärde 1 884 000 kr
Pantbrev
Totalt 4 728 000 kr
Planbestämmelser
Tomtindelning: Ekbacken t 34-35 (1959-04-20) Stadsplan: Prästbacken m fl (1951-10-26)

Huvudbyggnad

Besiktning
2017-05-17
Byggnadstyp
1 plansvilla med inredd källare
Byggnadsår
1970 , 1970
Grundläggning
Betongplatta på mark
Grundmur
Lättbetong
Bjälklag
Trä
Yttertak
Betongpannor
Stomme
Trä
Fasad
Kalksandsten
Fönster
Isolerglas
Tv/data
Fiber

Energi och drift

Energisystem, ventilation m.m.

Värmeanläggning
Direktverkande el, luftvärmepump
Eldstad
Öppen spis
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd
Energiprestanda
77 kWh/m2 (Atemp) och år
Energiklass

Driftkostnader

Summa driftkostnad
ca 34 659 kr/år
Driftkostnader, varav
El, ca 27 063 kr/år
Försäkring, ca 6 059 kr/år
Övrigt, ca 1 537 kr/år
Antal personer i hushåll
2
Kommentar
Larm

Planlösningar

Planlösningar

Planritning entréplan Alternativ planritning entréplan Planritning källarplan

Områdesbeskrivning

Söker du sköna promenadvägar så finns Kyrksjöns naturreservat i Bromma Kyrka med fina promenad och löparstråk, badmöjlighet på sommaren och skridskosjö om vintern. Kyrksjö-området blev 1997 ett naturreservat med namnet Kyrksjölöten.

Läs mer om Bromma Kyrka

Områdesbeskrivning

Söker du sköna promenadvägar så finns Kyrksjöns naturreservat i Bromma Kyrka med fina promenad och löparstråk, badmöjlighet på sommaren och skridskosjö om vintern. Kyrksjö-området blev 1997 ett naturreservat med namnet Kyrksjölöten.

Läs mer om Bromma Kyrka