Brynhildsvägen 16

2 rok 3975000 kr 80 Kvm Bostadsrätt

Exklusiv våning med villakänsla - nära mysiga Nockeby Torg

Eftertraktad 2:a, möjlig 3:a med pampig känsla och generösa sällskapsytor i trädgårdsstaden. "Nybyggd" Brommavåning med villakänsla och egen uteplats. Stort kök med matplats och rymligt badrum. Drömboende endast för dig som är 55+ som söker ett bekvämt och enkelt boende. Närhet till allt, med en unik småstadskänsla och "en bro från stan".

Ett stenkast från trivsamma Nockeby Torg ligger föreningens tre hus inbäddade i grönska mitt i villabebyggelsen. Husen har hiss och är moderna vilket betyder välisolerat och tyst. Närheten till Nockeby Torg uppskattas högt av de som bor i föreningen. På torget finns välsorterad mataffär, nyöppnat bageri av toppklass, blomsteraffär, kemtvätt, apotek med mera. På torget ligger också spårvagnshållplats och områdets kärt kallad 12:an tar dig snabbt till Alvik för vidare transport tills stan.

Planlösning
Mycket välplanerad 2:a som med enkelhet kan göras om till en 3:a om man så önskar, se alternativ planlösning.

Rymlig och välkomnande entréhall med gott om plats för kappavhängning. Stort, ljust vardagsrum med parkettgolv och öppen planlösning mot matsalsdel. Här finns möjlighet att dela av om ytterligare rum önskas. Sällskapsytorna med sina stora fönsterpartier andas ljus och rymd. Vacker glasad pardörr delar av mellan hall och vardagsrum. Från vardagsrummet finns utgång till ombonad terrass med markis, sommartid ett härligt uterum. Här kan man äta lunch och dricka sitt eftermiddagskaffe eller bara sitta och njuta i solen.

Köket är stort och ljust och här finns gott om arbetsyta för den matlagningsintresserade. I köket ryms också matbordet med plats för familj och vänner. Mellan kök och hall samt kök och vardagsrum finns praktiska skjutdörrar. 

Badrum, sovrum och klädkammare är placerade längre in i lägenheten för lite mer privat känsla.

Sovrummet är mycket väl tilltaget och här finns plats för både säng, garderober och arbetshörna, kanske en skön fåtölj i ett hörn?

Helkaklat badrum med golvvärme och gott om svängrum. Det stora fönstret släpper in härligt ljus och det är skönt att kunna vädra. Här finns stor duschplats och tvättmaskin, kombinerad med torktumlare och arbetsbänk att vika tvätt vid. I hallen utanför badrummet finns en stor klädkammare.

Till lägenheten hör ett stort källarförråd och i källaren på Brynhildsvägen 16 finns föreningens gemensamma tvättstuga vilket är väldigt praktiskt.

Hjärtligt välkomna till ett mycket praktiskt och trivsamt boende i lugna trygga omgivningar samtidigt som stadens puls finns på bekvämt avstånd.

Varmt välkommen på visning!

Närområdet
Nockeby Torg erbjuder allt vad som behövs för en praktisk vardag. Här finns livsmedelsaffär med posthantering, apotek, bageri av toppklass, skräddare, skomakare, kemtvätt, blomsteraffär, frisör, pizzeria, grill samt damklädesaffär. Spårvagnen "12:an" promenerar du till på några minuter. Söker du lugn och ro stannar du i Nockeby med alla sköna promenadstråk och närheten till Mälaren. Sommartid når man lätt Ängbybadet, Solviksbadet, badet på Kärsön, Drottningholm eller andra spännande utflyktsmål. Längtar du efter stadens puls med aktiviteter, kultur och shopping tar du dig in till city på cirka 30 min.

Läs mer

Mer fakta om bostaden

Lägenhet

Adress
Brynhildsvägen 16, 167 73 Bromma
Ort - stadsdel
Bromma
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift per månad
5 242 kr
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV grundutbud
Lägenhetsnummer
B11
Pantsatt
Nej
Våningsplan
Entréplan
Boarea
80 Kvm
Enligt uppmätningsnorm SS 021054:2009
Antal rum
2 rok
Balkong/uteplats
Uteplats
Förråd
Källarförråd
Tv/data
ComHem

Driftkostnader

Summa driftkostnad
ca 5 032 kr/år
Driftkostnader, varav
El, ca 4 596 kr/år
Försäkring, ca 436 kr/år
Antal personer i hushåll
1

Renoveringar - bostaden

2017
Ommålat i kök, vardagsrum, hall och sovrum, väggar och tak
Ny spis
Ny kyl/frys
Ny mikro

2008
Ny tvättmaskin, kombinerad med torktumlare

2007
Ny diskmaskin

Fakta om föreningen

Brf Valspråket 8 innehar sedan 1998-11-05 tomträtten Stockholm Valspråket 8. Byggnaderna färdigställdes 1998/1999. Detta är ett seniorboende vid populära Nockeby Torg. Föreningen är till för dig som är fyllda 55. Det räcker med att en av er som köper är fyllda 55 år. Det finns ingen övre åldersgräns för att bli antagen som medlem.

Föreningen består av tre flerbostadshus med tre våningar varav två med källarvåning. Totalt finns 18 bostadsrätter och 9 parkeringsplatser. Kö till parkeringsplatserna kan förekomma. Dessa kostar 300 kr i månaden.

Till lägenhetsinnehavarnas förfogande finns ett gästrum med två sängplatser som kan hyras för övernattande gäster samt hobby- och klubblokal. Stor gemensam tvättstuga finns i källaren på Brynhildsvägen 16. Där finns två tvättmaskiner, en torktumlare och ett stort torkskåp samt mangel.

Trappstädning och trädgårdsskötsel sköts av inhyrd firma.

Föreningen har en underhållsplan. Tomträttsavgälden kommer att vara oförändrad fram till 2028-12-31.

Planlösningar

Planlösningar

Altenativ planlösning

Områdesbeskrivning

Att efter en hektisk dag sätta sig på spårvagnen på väg hem till Nockeby är livskvalitet. Vackra villaträdgårdar passerar revy och framme vid Nockeby Torg möter småstadsidyllen. Sommartid tar man gärna en kort promenad till badklipporna, tar sig ett dopp och äter medhavd picknick. Söker man barnvänlig sandstrand finns Solviksbadet, Ängbybadet och stranden på Kärsön.

Läs mer om Nockeby

Områdesbeskrivning

Att efter en hektisk dag sätta sig på spårvagnen på väg hem till Nockeby är livskvalitet. Vackra villaträdgårdar passerar revy och framme vid Nockeby Torg möter småstadsidyllen. Sommartid tar man gärna en kort promenad till badklipporna, tar sig ett dopp och äter medhavd picknick. Söker man barnvänlig sandstrand finns Solviksbadet, Ängbybadet och stranden på Kärsön.

Läs mer om Nockeby